Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 ne kızlar varmış yaa öldüm gülmekten Alıntı
Φ gofret Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 intikam almak uğraş ister zaman ister en iyisi en kısası çak bitane otursun işte intikam alacaksında ne olacakki aldatmamışmı olacak zamanı gerimi getirecek dayak cennetten çıkmadır hem siz bayanlar daha çok hoşlanırsınız Taş yürekli harbi taşsınız.Erkeklerin aldatma konusun da kimse hem cinslerinizin eline su dökemez.Anlaşılan aldatılmanın ve gözünüze bir yumruk yememenin rahatlığıyla bunu yazmışsınız.Ya da oturaklı bir nisaya rastlamamışsınız ki burada bunları sallama nezaketsizliğini göstermişsiniz.Çok kabasınız. Alıntı
Φ gofret Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 ne kızlar varmış yaa öldüm gülmekten [/quote Yazdıklarımla sizi güldürebilmek ne kadar da hoş.Yüzüne patlatılmasından hoşlanmayan kadınlarda olabilir.bilakis ringe çıkmayı severim.kısasa kısas..... Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Taş yürekli harbi taşsınız.Erkeklerin aldatma konusun da kimse hem cinslerinizin eline su dökemez.Anlaşılan aldatılmanın ve gözünüze bir yumruk yememenin rahatlığıyla bunu yazmışsınız.Ya da oturaklı bir nisaya rastlamamışsınız ki burada bunları sallama nezaketsizliğini göstermişsiniz.Çok kabasınız. Dayak derken öle dayak değil yahu, şaka yaptı demi Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 ne şakası be aldatırken iyi tokatı yerken kötü ohh ne güzel başka bir isteğin varmı diyemi sormalıyım nazikçesi bumu oluyor hem kendisi kız başına ringe çıkıyor bana kaba diyor başkası dese gam yemem Alıntı
Φ GµęštGΐяL Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 ne şakası be aldatırken iyi tokatı yerken kötü ohh ne güzel başka bir isteğin varmı diyemi sormalıyım nazikçesi bumu oluyor hem kendisi kız başına ringe çıkıyor bana kaba diyor başkası dese gam yemem Doğru kodum mu oturtcan demi Gerçi bayanın aldatması hiç hoş değil Ama erkekde arsızlaşırsa gereken yapılır Alıntı
Φ gofret Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 ne şakası be aldatırken iyi tokatı yerken kötü ohh ne güzel başka bir isteğin varmı diyemi sormalıyım nazikçesi bumu oluyor hem kendisi kız başına ringe çıkıyor bana kaba diyor başkası dese gam yemem Sanırım beni anlayamadınız ee tabi makul karşılıyorum Aldatılan siz olursanız,bir kere durup düşünmelisiniz.acaba ben ne yaptım? İç eleştirinizde kendinizde kusur bulamadınızsa sonrakai durumlar size kalmış. Ben oyarım. Benim kızdığım siz dayaktan hoşlanıyorsunuz sözüdür.bu da son derece kaba bir söz.Genelleme yapmayın.Ringleri seven kızlarda vardır bayım.kapiş? Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 mesela sen hoşlanıyorsunki ringe çıkıyorsun Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Hiç bir şey yapamazsın Sorgu suaL edemezsin Donar kaLırsın yaşadıklarına ağLarsınn hayaLLerine yanarsın onunla geçirdiğin zamana Lanet edersinnn Onun için Kurduğun hayaLLeri bir anda yıkarsın kaybedersinn akLını duruLursun kendini yersin Çünkü sevmişşin beLki anandan beLki babandan Çok ağLamıŞsın ona Sevmişsin vuramazsın Sevmişsin Sövemezsin Sevmişsin Gidemezsin , Alıntı
Φ gofret Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 mesela sen hoşlanıyorsunki ringe çıkıyorsun Hala anlamamakta direniyorsunuz.Lakabınız bence taş kafa olsa sizi daha bir anlatır olurmuş.Sözü edilen ring; boksörlerin ringi değil,mecazi anlamda ringdir. Bilmem anlatabildim mi bayım.Üstelik bana sen diye değil siz diye hitap etmelisiniz. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 gofret hanımefendi hazretleri SİZ lütfen birdaha şahsıma karşı saygılı olunuz şu taş kafa kelimesini kullanmayınız lütfeniniz size siz dememi istiyorsunuz siz bana taş kafa diyorsunuz garip birisiniz ama dikkat ediniz 2 dakika geç yaz ama düşünerek yazınız ki hata yapmayın kimsenin kalbini kırmayın bakınız ben bu mesajı 15 dakikada yazdım amaç ne sizin kalbiniz kırılmasın Alıntı
Φ gofret Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 gofret hanımefendi hazretleri SİZ lütfen birdaha şahsıma karşı saygılı olunuz şu taş kafa kelimesini kullanmayınız lütfeniniz size siz dememi istiyorsunuz siz bana taş kafa diyorsunuz garip birisiniz ama dikkat ediniz 2 dakika geç yaz ama düşünerek yazınız ki hata yapmayın kimsenin kalbini kırmayın bakınız ben bu mesajı 15 dakikada yazdım amaç ne sizin kalbiniz kırılmasın [/quote Sizi asla kırmak istemem.İğneyi başkasına batırırken çuvaldızı önce kendinize batırın.Yorumlarınıza istinaden sinirlerime hakim olamadığım için o benzetmeyi yaptım. Neyse tartışmamız bile anlamsız. Olaylara ayrı pencerelerden bakıyoruz.Hoşçakalın Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 15 dakika boşuna sıkmışım kendimi bir özür bile gelmedi neden çünkü okadarını düşünecek bir zeka seviyesi yokmuş buyrun sizde hoşçakalın Alıntı
Φ nemesis Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 henüz aldatılmadım.ya da ben bilmiyorum ama beni aldatacak olan hayatının hatasını yapar..beni kaybeder.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 kayalara çiviler güneşte kuruturdum.. ... ... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 yasık sadece ona acırım...yolun açık olsun derim GÜLDÜRME BENİ BU NE TEPKİSİZLİK.. muhakkak ki kızarsın yani..yolun açık olsun dosta söylenen bir söz gibi..kızarsın dimi hadi itiraf et.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 geberdirim wallahi alırım elime odunu kırılmadık kemik bırakmam hadi bakem sıkıysa aldatsın da görem amanın.! kaçın.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Beni bir kere aldatmışsa onu, 2 kere aldatmışsa kendimi cezalandırırdım ... helal... günün sözü. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 evli olsam anında karete..... sevgiliysek poposuna bi tekme tamam Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Sevmiyorsan 2 Lee Seviyorsan herşeyinle gel Demiştim... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 aldatırsam nemı yaparım,hiçbişe yapmam.. Alıntı
Φ simall Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 ARTIK İLİŞKİMİZ ASLINDA BİTMİŞŞE,, BİR AN ÖNCE KURTULDUM DİE SEVİNİRİM AMAAAA SEVİYORSAM AFFETMEM YADA NE BİLİM NASIL ALDATTINA BAĞLI Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Artık seninle duramam, Bu akşam çıkar giderim. Hesabım kalsın mahşere, Elimi yıkar giderim. Sen zahmet etme yerinden, Gürültü yapmam derinden, Parmaklarımın üzerinden, Su gibi akar giderim. Artık sürersin bir sefa, Ne cismim kaldı ne cefa, Şikayet etmem bu defa, Dişimi sıkar giderim. Bozar mı sandın acılar, Belaya atlar giderim, Kurşun gibi mavzer gibi, Dağ gibi patlar giderim. Kaybetsem bile herşeyi, Bu aşkı yırtar giderim, Sinsice olmaz gidişim, Kapıyı çarpar giderim. Sana yazdığım şarkıyı, Sazımdan söker giderim, Ben ağlayamam bilirsin, Yüzümü döker giderim. Köpeklerimden kuşumdan, Yavrumdan cayar giderim, Senden aldığım ne varsa, Yerine koyar giderim. Ezdirmem sana kendimi, Gövdemi yakar giderim, Beddua etmem üzülme, Kafama sıkar giderim... (A.K) En beğendiğim şarkı sözlerindendir.. Yazarın ideolojisi benim ideolojim değil ama harbiden güzel yazmış.. Ve aldatana yazılacak şiir bence.... Ayrıca bu şarkı benden tüm forum arkadaşlarıma gelsin.. Ama Nirandan dinleyin bence.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 sedat abim döktürmüşsün yine... ama bu şarkı yanlış topice yazılmış... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.