Φ batuhanyilmazturk Gönderi tarihi: 29 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2012 DAHA ÖNCE HİÇ BÖYLE BİR ROMAN OKUMADINIZ ARAŞTIRMACI YAZAR MEHMET ALPEREN'İN KALEMİNDEN GERÇEK YAŞANMIŞ BİR AŞK ÖYKÜSÜ.. Kitap'dan Alıntı: Sıla! Allah sende olduğundan, senden kopamıyorum; Ve Allah bende olduğundan sana tapamıyorum. Gel, koy başını yüreğime, bak neler söylüyor hücrelerim? Yüreğim yangın yeri , söndüremiyorum. Ve seni öyle yaşattım, öyle yaşattım ki kendimde! öldüremiyorum!.. Kitap'dan Alıntı: Ve dedi ki; Sana geldim rabbim. “ Sevapsız, kitapsız, yazısız, dilsiz, elsiz, ayaksız… Anasız, babasız, kadınsız, evlatsız, makamsız ve parasız sana geldim. Sade bir imanla bu canı sana getirdim.” Beni kabul et” diyeceğim ama buradaki ben bile bir varlık iddiası olacağı korkusu ile sana bensiz geldim. Ruhumu senden kopartmaya çalışan şeytana inat, canımı dünyaya mal etmeye çalışan nefsime inat sana geldim. Sen Allahsın ben hiçim.” Dedi ve seccadeye düştü. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.