Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 13 Mart , 2012 Admin Gönderi tarihi: 13 Mart , 2012 Yarından Önce - All the Days Before Tomorrow (2006) 100 dakika İnanın bana bu filmi mutlaka görmelisiniz. Bir ilişkiye değişik bir bakış diyebilirim. Öyle bir ilişki görüntüleniyorki heran birşey bekliyorsunuz ama olmuyor. Bir sonraki sahne bir sonraki derken film bitime yaklaşıyor. Özellikle yarından önceki bütün günler arasında uyumlu bir gidiş gelişi sağlayan yönetmene bir 10/10 vermek gerekiyor. Ayrıca çocuğun görüdüğü rüyalardaki tanımlamalara hayran kaldım desem yerinde olur. Allison (Alexandra Holden) ve Wes (Joey Kern) görünüşte aşık fakat gerçekte hiç bir zaman doğru zamanı bulamayan bir çifti oynuyor. Allison Japonya'ya uçmadan birkaç saat önce Wes'i geç saatlerde arar ve hafızalarındaki yolculuğa çıkmaya başlarlar. Kaçırmayın çok güzel bir film... Filmden: Özel günlerde veya bayramlarda kendine hediye alırmısın? Ne? Öyle bir şey ki bu sanki aynada kendi kendini öpmek gibi. Çok şirinsin, seni çok seviyorum... Oyuncular: Joey Kern, Alexandra Holden, Richard Roundtree, Montré Burton, Luis Chávez, Darcy Halsey, Matt Braaten, Hidetoshi Imura, Michael Maples, Yutaka Takeuchi Yönetmen: François Dompierre Film Fragmanı: http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-1658-yarindan-once-all-the-days-before-tomorrow-film-fragmani/ In this quirky episodic tale about a friendship that's almost something more, Joey Kern and Alexandra Holden play pals who ought to be lovers, but their timing has never been right. When Alison (Holden) makes a late-night visit to Wes (Kern) on the eve of leaving for Tokyo to rejoin her beau, the two chums travel down an emotional memory lane, discovering truths about their relationship in the process. Richard Roundtree also stars. Cast: Joey Kern, Alexandra Holden, Richard Roundtree, Montré Burton, Luis Chávez, Darcy Halsey, Matt Braaten, Hidetoshi Imura, Michael Maples, Yutaka Takeuchi Director: François Dompierre Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2012 Buraya en kısa sürede yorumumu ekleyeceğim cünkü bu film onumuzdeki hafta içinde görmek istediklerim arasındaydı... Şimdi senin yazdığın yoruma bakarak önümüzdeki hafta ilk izleyeceğim film oldu Çoook yakındaaaaa : ))) Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 18 Mart , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 18 Mart , 2012 Seyret bakalım... Seninde yorumunu görmek isterim.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2012 Filmi izledikten sonra yazdığın yorumu tekrar okudum ve tam puan veriyorum. Gerçekten güzel bir yorum olmuş ki daha da iyi anlatılamazdı. Öncelikle ben filmin ismine bayıldım, Türkçe'ye "Yarından Önce" şeklinde çevrilmiş ama tam çevirisi aslında "Yarından Önceki Bütün Günler". Hani bir film ismiyle bu kadar mı uyumlu olur, evet işte tam da böyle, bu kadar uyumlu olur. Filmin ismindeki tüm şirinlik filme de yansımış ve gerçekten de bu film için yapabileceğim en güzel tanım aslında "bu film şirin bir film olmuş" olurdu, haksız mıyım? Bir de bence Allison karakteri ilginçti; görünüşte son derece değişken, sıkılgan, hareketli ama içten içe aslında bir değişim düşmanı, sabit ve bir o kadar da alışkanlıklarından kopamayan bir karakter... Ve bütün bunların yanı sıra farkına varmasa da filmin işlenişi içinde Wes onun kişiliğini etkiliyor ve onu yavaş yavaş değiştiriyor. Yani değişime açıkmış gibi duran aslında değişime kapalı olan ve yavaş yavaş değişen bir karakter Allison... Böyle bir karakteri oynamak, tüm bunları izleyiciye yansıtmak zor olsa gerek, bir yerde bir tizlik, bir aşırılık oluşurdu gibi geliyor anlatınca insana ama Alexandra Holden, Allison rolünün altından çok iyi kalkmış... Sonuç itibariyle "Yarından Önce" bir Amerikan filminden artık görmeyi beklemediğim başarılı bir film olmuş. Bana yine aynı yıl gösterime girmiş olan "Bilekkesenler: Bir Aşk Hikayesi" filmini hatırlattı. İzleyiciye sunduğu lezzet tamamıyla aynı ve hatta "Bilekkesenler: Bir Aşk Hikayesi" bir parça daha leziz "Bilekkesenler: Bir Aşk Hikayesi" filmi için: http://www.turkish-m...si/#entry904470 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Mart , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 22 Mart , 2012 Filmin en güzel sahneleri Richard Roundtree'nin rüyalardaki giriş ve çıkışları... Bir tanesi: Supersonic chocolate mind travel - Süpersonik çikolata düşüncesi seyahati YSG! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.