Φ dennise Gönderi tarihi: 8 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2012 herkese meraba ben Deniz 26 yasinda bekar dini konulari ve felsefeyi seviyorum dini konulari ve sanati benimsiyorum dini konulari ve kadinlari seviyorum : )) acaip oldu insanlari okumayi seviyorum 1 Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 8 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2012 Tekrardan hoşgeldin Deniz ) Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 8 Mart , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mart , 2012 hosbuldumm kendimi burada buluverdim nasi oldu anlamadim Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2012 hosbuldumm kendimi burada buluverdim nasi oldu anlamadim Bende öyle girdim zaten...Turkishmedia mıknatıs gibi çekiyor herkesi Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 8 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2012 Sizi rüzgar attı sanırım Bence çok iyi oldu Alıntı
Misafir maraba Gönderi tarihi: 8 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2012 herkese meraba ben Deniz 26 yasinda bekar dini konulari ve felsefeyi seviyorum dini konulari ve sanati benimsiyorum dini konulari ve kadinlari seviyorum : )) acaip oldu insanlari okumayi seviyorum Yazdıklarını aynen tekrarlayabilirim. Dini konuları, felsefeyi, sanatı, insanları, kadınları, okumayı seviyorum. Artı, mutlaka somutla örtüştürerek, soyut düşünce üretmeyi seviyorum. Hoşgeldin. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 8 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2012 Turkishmedia mıknatıs gibi çekiyor herkesi Bence de.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Admin Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Hoşgeldiniz... Saygılar Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 hosbuldum tekrar kisa ve oz ve seri sohbetler dilegiyle ... Alıntı
Misafir meraba Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 hosbuldum tekrar kisa ve oz ve seri sohbetler dilegiyle ... Sadece "seri"sine katılmıyorum. Seri tartışmalar kaynaksız, dolayısı ile sağlıklı olmayabilir. Mümkün olduğunca seri fakat kaynaklı diyelim. Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 e ole olsun ne diyim kaynak gerekiyor Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Admin-- Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Selamlar Hoşgeldiniz Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 tesekkurler freyja : )) Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 burası bağımlılık yapar . ona göre . hoş geldin. Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mart , 2012 ewt kaan cok yaman kisiler dikkatimi cekti, harika hosbuldum saol : ) Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 10 Mart , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mart , 2012 merhaba Radya hosbuldum cok tatli bi nick 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2012 merhaba Radya hosbuldum cok tatli bi nick Teşekkür ederim.. Ama GS taraftarıyım... Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 19 Mart , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mart , 2012 e ben de Gs liyim zaten: )) hala Gs li olmak icin cok iyi bi sene : )) Aslan Fatih hocam ; ne kasinin acilmasini sorun etti ne de rencide edici tezahulatlari butun tribunleri mucadele gucu ile susturdular Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 19 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2012 e ben de Gs liyim zaten: )) hala Gs li olmak icin cok iyi bi sene : )) Aslan Fatih hocam ; ne kasinin acilmasini sorun etti ne de rencide edici tezahulatlari butun tribunleri mucadele gucu ile susturdular Alıntı
Φ Murat Ulcnr Gönderi tarihi: 24 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2012 Neleri sevdiğinizi okuyunca aklımda kalan tek şey dini konular olduğu nedense Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 24 Mart , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mart , 2012 cunku sonsuzluga baslatiyor kim guzelliklerin bitmesini ister ki .,. Alıntı
Φ mutfaksefi Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2012 evet hoşgeldin. bende hoş geldim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.