Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2012 13 yıl Yazar sevgilim beni gene terketti ben de sevgimi takimima verdim play-off lar harika gidiyor ...
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2012 13 yıl Fatih'in aslanları Takımı değil seni kastediyorum Aslansın aslan..
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2013 12 yıl Yazar tartismalar bittigine gore hepinize birer kutu karisik pizza ismarliyorum : ) eee kotu asci pizza yer ; iyi asci bulasik yikamak istemz iyi bi asci olarak pizza yemeyi tercih ettim ; cok kalabalik oldugumuz icin buyrun ;
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2013 12 yıl Admin O ne be, bir orduyu doyuyur bu... Yoksa bunu tek başına mı yiyeceksin @@dennise ?
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2013 12 yıl @@dennise pizzanın üstüne de bunu ikram etmek istiyorum sana, hadi üfle ve dilek tut..
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2013 12 yıl Yazar radya sen harika bi kadinsin harika bi insansin ne de uyaniksin : )) tesekkurler : )
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2013 12 yıl radya sen harika bi kadinsin harika bi insansin ne de uyaniksin : )) tesekkurler : ) dimi..
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2013 12 yıl Yazar Hoşgeldin aramıza hoşgeldin deniz sitede iyi vakit geçirmen dileğiyle sevgili @@JohnnyTaylanFalls @@choungtwo kardeslerim toplamda biriniz 27 digeriniz 10 ileti ile bana artislik mi yapiyosunuz bakiim
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2013 12 yıl Yazar saol sen de hosgeldin ... seni buraya ceken ne oldu @@Protective ?
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2013 12 yıl Site tasarımı hoşuma gitti ve arkadaş ortamı sıcak gibi hissettim...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.