Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 19 yıl harbiden bu manyak bişi miş be yaw; ben demireli görsem yine iyi; gözümün önünden tanımadığım adamlar geldi geçtiiii....
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar yok ya adamın biri ne bileyim sakallı ve uzun saçlı biri görünüyor,ilginç ama değil mi
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar O gözüken gerçekten Demirel'mi yaw.. hayır Kemal Sezer,Demırel yokkı orada abiciğim
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 19 yıl hayır Kemal Sezer,Demırel yokkı orada abiciğim İşte intikammmm nasıl keklendin ama.Resimde hz.İsa var..
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar İşte intikammmm nasıl keklendin ama.Resimde hz.İsa var.. hangi resimde
Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 19 yıl kendisiyle yüzyüze görüşmüşlüğümüz yok ama hristiyan kaynaklı tasvirlere bakılarak hz. isa denebilir
Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 19 yıl Demirel'le alakası yok onun bi kere Barış Manço oooo:) Barış Manço'ya daha çok benziyo Gerçekten manyak bişey bncede barış manço...
Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar sanırım herkes farklı birini görüyor,bizim bakkal amca vardı o resımde
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar İşte intikammmm nasıl keklendin ama.Resimde hz.İsa var.. bi tepsi kek yanında,ufak bir topkek sayılır bu
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 19 yıl bi tepsi kek yanında,ufak bir topkek sayılır bu Aperatif say canımıniçi..
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 19 yıl daha önce bunun hz. isa olduğunu duymuştum ama ben gene de ısrarla onun barış manço olduğunu soyluyorummm. Taurus bu arada "üzgün fenerli" olduğunu soylemişsin ya bir yerlerde... Bense üzgün değil üpüzgün hatta ve hatta kahrolmuş fenerli olarak tabir ederim kendimi dünden bu yana... yoksa o resimde gorunen barış manço değil de özhan canaydın mıydı neeee
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 19 yıl daha önce bunun hz. isa olduğunu duymuştum ama ben gene de ısrarla onun barış manço olduğunu soyluyorummm. Taurus bu arada "üzgün fenerli" olduğunu soylemişsin ya bir yerlerde... Bense üzgün değil üpüzgün hatta ve hatta kahrolmuş fenerli olarak tabir ederim kendimi dünden bu yana... yoksa o resimde gorunen barış manço değil de özhan canaydın mıydı neeee Vah takımdaş arkadaşım benim.Seneye inşallah..
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl ya ben bu resmi çok yerde gördüm. hz. isa deniyo ama diil. öylesine biri işte. barış mançoda diil. bu olayda sadece bi illüzyon.
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl Hz. İsa arkadaşlar o... bu ilüzyonun orjinali ABD de yaşayan bir arkadaşım tarafından yollanmıştı ve LOOK AT THE JESUS başlığına sahip enformasyon yazısı bulunuyordu
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 19 yıl bence de hz. isa tasvirlerini andırıyor ama zaten resim de öyle buna benzerbir resim görmüştüm isa ydı yine sanırım teşekkürler
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar BENDE FESLİ Bİ ESKİ ADAMLARDAN GORDÜM bu arada hoşgeldin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.