Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar orası bariz ortada neyse ben bişi görmedim duymadım başlık falan açmadım
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 19 yıl orası bariz ortada neyse ben bişi görmedim duymadım başlık falan açmadım NATALIA olmadı ne bu böyle tek kelimeyle *********
Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Küfretmeye ne gerek vardı ??! Düzgünce değiştir diyebilirdin !!
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 19 yıl Ne oluyo burada ya anlamadımm.. Ama ne oluyosa olsun tartışmalar niye varki boş verin ne olmuşsa olmuşş
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl iyide ben göremedim.. ne vardı.ne vardı. cok merak ettim bi kedi gördüm sanki.bu ayıp.
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 19 yıl size orhan gencebaydan "hatasız kul olmaz"şarkısını hediye ediyorum...
Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar size orhan gencebaydan "hatasız kul olmaz"şarkısını hediye ediyorum...
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Küfretmeye ne gerek vardı ??! Düzgünce değiştir diyebilirdin !! Birşey yazmayacaktım ama arkadaşlar Arkadaşımız hatasını anlamış .Kalp kırmak basit zor olan tamir etmek . Hoşgörülü olmak gerek diye düşünüyorum.
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Küfretmeye ne gerek vardı ??! Düzgünce değiştir diyebilirdin !! Ne küfürü yav oda nerden çıktı iğ...ç dedim sadece hem ben senin yolladığın yazıları seviyorum sadece bu olmamış ama gerçekten yakışmamıştı yani..
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl helal olsun arkadaş merağımdan ölcem şimdi. ne vardı ki...* gerçi kedi de güzel poz vermiş.. buna da şükür.
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl merak iyi degildir evladim biz gördük ne vardi günahi yoktur evladim
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar merak iyi degildir evladim biz gördük ne vardi günahi yoktur evladim hahhahaaa Hocam bunun günahı var mıdır ? Eööm evladım hocaya göre değişir
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl ben sizi tanımıyorum ama evladınız olabilecek kadar küçük değilim bundan emin olun.!!
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Evladım diye sana demedik ki zaten.. !! Şiirde öyle yazıodu biz de kendi aramızda konuşuorus
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl benim iletimin ardından yazılmıştı ve ben merak ettiğimi bildirmiştim. onun için üzerime alındım.
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Yok sana değil Biz 2-3 kişi bildiğimiz için şiiri muhabbet ordan
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Hayır.. Gülsün eklesem mi resmi tekrar sansürleyip ? hıı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.