Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bu foruma nazar değdi sanırım,gayet güzel anlaşıyor dertleşiyorduk..emre ayrılacam dedi,hayal et ve melısko hiç ortalarda yok.taş yürekli kayıplara karıştı.

ne oluyor arkadaşlar,üzülüyorum ama :(

Gönderi tarihi:
Ben burdayım :D:P

Şaka bir yana Sedelinacım sanırım çok yoğunlar veya farklı nedenleri vardır .. Üzülmene gerek yok nasıl olsa gelirler ;)

:clover:

umarım.bu arada bebişi yerım ben çok tatlı :D

Gönderi tarihi:

yav bu kız kısmıda ne zor anlıyor biz erkekler bazen iş olunca muhabbeti erteleriz iş daha önemli gelirde :D o saydıklarınızında benim gibi işleri yoğundur anlayın artık aaaaa

iyide ne kızıyon :( özledik ne yapalım taş kalpli :lol:

Gönderi tarihi:
yav bu kız kısmıda ne zor anlıyor biz erkekler bazen iş olunca muhabbeti erteleriz iş daha önemli gelirde :D o saydıklarınızında benim gibi işleri yoğundur anlayın artık aaaaa

tamam tamam iyiki düşündük arkadaşlarımızı,bıdaha düşünmeyız.nereye kaybolursan kaybol :D

Gönderi tarihi:
ay canlarım yaa özlemişler beni :) okadar çok özlüyorsanız söyleyin işide bırakayım :D

sen çalışıyormuydun,aa şaştım şimdi :D

Gönderi tarihi:

bu foruma nazar değdi sanırım,gayet güzel anlaşıyor dertleşiyorduk..emre ayrılacam dedi,hayal et ve melısko hiç ortalarda yok.taş yürekli kayıplara karıştı.

ne oluyor arkadaşlar,üzülüyorum ama :(

sedelina cokk duygulandimm valla hic merak edilcegim aklima gelmemistii yinede aciklama yapayimm

yeni bir kursa basladim sabah 9 dan aksam 5 e kadar eve gitmem 5 bucugu buluyoo bide okul cikisi erkek arkadasima 1 saat ayiriyom sonra eve gidip olu bir halde yarinin geldigini goruyorumm hafta sonlarida annemin temizlik hastaligi yuzunde temizlikle geciyoo

ama arkadaslar 3 hafta icinde internetim geliyoo ozaman

efsane gerii donucekkkkkk

kocamann optummmm :stuart:

Gönderi tarihi:

sedelina cokk duygulandimm valla hic merak edilcegim aklima gelmemistii yinede aciklama yapayimm

yeni bir kursa basladim sabah 9 dan aksam 5 e kadar eve gitmem 5 bucugu buluyoo bide okul cikisi erkek arkadasima 1 saat ayiriyom sonra eve gidip olu bir halde yarinin geldigini goruyorumm hafta sonlarida annemin temizlik hastaligi yuzunde temizlikle geciyoo

ama arkadaslar 3 hafta icinde internetim geliyoo ozaman

efsane gerii donucekkkkkk

kocamann optummmm :stuart:

vay kaçak,özlemişim seni

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.