Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 bu foruma nazar değdi sanırım,gayet güzel anlaşıyor dertleşiyorduk..emre ayrılacam dedi,hayal et ve melısko hiç ortalarda yok.taş yürekli kayıplara karıştı. ne oluyor arkadaşlar,üzülüyorum ama Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Ben burdayım Şaka bir yana Sedelinacım sanırım çok yoğunlar veya farklı nedenleri vardır .. Üzülmene gerek yok nasıl olsa gelirler Alıntı
Φ Edvardo Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 (((((((((((((((((((((((((((((( ???? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Arman , erbay, muhammed, nico, sayman herkes bi yerde Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Ben burdayım Şaka bir yana Sedelinacım sanırım çok yoğunlar veya farklı nedenleri vardır .. Üzülmene gerek yok nasıl olsa gelirler umarım.bu arada bebişi yerım ben çok tatlı Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Arman , erbay, nico, sayman ,azizz,acelya,sewal,nazarmi nedir bu anlamadim Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 yav bu kız kısmıda ne zor anlıyor biz erkekler bazen iş olunca muhabbeti erteleriz iş daha önemli gelirde o saydıklarınızında benim gibi işleri yoğundur anlayın artık aaaaa Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 yav bu kız kısmıda ne zor anlıyor biz erkekler bazen iş olunca muhabbeti erteleriz iş daha önemli gelirde o saydıklarınızında benim gibi işleri yoğundur anlayın artık aaaaa iyide ne kızıyon özledik ne yapalım taş kalpli Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 yav bu kız kısmıda ne zor anlıyor biz erkekler bazen iş olunca muhabbeti erteleriz iş daha önemli gelirde o saydıklarınızında benim gibi işleri yoğundur anlayın artık aaaaa tamam tamam iyiki düşündük arkadaşlarımızı,bıdaha düşünmeyız.nereye kaybolursan kaybol Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Ben size merak etmeyin demiştim ama Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 ay canlarım yaa özlemişler beni okadar çok özlüyorsanız söyleyin işide bırakayım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 ay canlarım yaa özlemişler beni okadar çok özlüyorsanız söyleyin işide bırakayım sen çalışıyormuydun,aa şaştım şimdi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 ay canlarım yaa özlemişler beni okadar çok özlüyorsanız söyleyin işide bırakayım Sakın işi bırakma :w00t: Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 gecem yağmutum benim bu ne şirinlik özledim seni valla Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Arman , erbay, nico, sayman ,azizz,acelya,sewal,nazarmi nedir bu anlamadim yettim gülsün ... ne yani ben kardeşlerimi bırakır gidermiyim hele bide vedalaşmadan... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 gecem yağmurum benim bu ne şirinlik özledim seni valla Bende seni çok ösledim canım ablam Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Hiiiii canlarımmm ösledinis mi beniiii yerim sizi yaaa Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 ceeeeeeeeeeeeee Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 ceeeeeeeeeeeeee bak hele bi suçlu daha, sen nerelerdesın bakıyım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 ya burada hayal et de yok,kız kocaya mı kaçtın ne Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 kocaya kaçmaz o koca kaçırır Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 kocaya kaçmaz o koca kaçırır tescilli deli Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 bu foruma nazar değdi sanırım,gayet güzel anlaşıyor dertleşiyorduk..emre ayrılacam dedi,hayal et ve melısko hiç ortalarda yok.taş yürekli kayıplara karıştı. ne oluyor arkadaşlar,üzülüyorum ama sedelina cokk duygulandimm valla hic merak edilcegim aklima gelmemistii yinede aciklama yapayimm yeni bir kursa basladim sabah 9 dan aksam 5 e kadar eve gitmem 5 bucugu buluyoo bide okul cikisi erkek arkadasima 1 saat ayiriyom sonra eve gidip olu bir halde yarinin geldigini goruyorumm hafta sonlarida annemin temizlik hastaligi yuzunde temizlikle geciyoo ama arkadaslar 3 hafta icinde internetim geliyoo ozaman efsane gerii donucekkkkkk kocamann optummmm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 sedelina cokk duygulandimm valla hic merak edilcegim aklima gelmemistii yinede aciklama yapayimm yeni bir kursa basladim sabah 9 dan aksam 5 e kadar eve gitmem 5 bucugu buluyoo bide okul cikisi erkek arkadasima 1 saat ayiriyom sonra eve gidip olu bir halde yarinin geldigini goruyorumm hafta sonlarida annemin temizlik hastaligi yuzunde temizlikle geciyoo ama arkadaslar 3 hafta icinde internetim geliyoo ozaman efsane gerii donucekkkkkk kocamann optummmm vay kaçak,özlemişim seni Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.