Φ ocak02 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2012 ARkadaşlar ben turkish medyanın yeni üyesiyim kendi sitemi tanıtmak istiyorum ama nasıl yapacağım konusunda tam bilgim yok bana yardımcı olurmusunuz. şimdiden teşekkürler. Arkadaşlar beni de aranıza alın bu sitenin daha yabancısıyım nasıl kullanacağımı ve nelerden faydalanacağımı anlatırsanız sevinirim.benim kendi kurduğum sitenin daha ön sıralarda çıkmasını istiyorum aldığım bilgilere göre bu site faydalı olacagını söylediler. merhaba ben yahya tanışmak ve yardım etmek isteyen arkadaşları bekliyorum Merhaba Arkadaşlar Benim adım Yahya Soyadım KILIÇ Elazığ/Karakoçan'lıyım İstanbul Doğumluyum Ve istanbulda Yaşıyorum. Alıntı
Φ ocak02 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2012 (düzenlenmiş) Arkadaşlar siteme sizide beklerim. ******** her türden şarkı,dersler,komik videolar vs. bulabirsiniz. Tarih: 15 Şubat , 2012 Düzenleyen: Admin 10 ileti neden konuldu kim şikayetçi oluyor göstermek için bu iletiyi burada tuttuk.... Site tanıtımı yapmak için burada ve 10 iletiden şikayet ediyor... :) Alıntı
Φ ocak02 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2012 Türkish media Sitesini Çok Begendim umarım benim için yararlı bi site olur.ama şu 10 ileti herkesin olduğu gibide hiç iyi olmuyor.yinede emegi geçenlere teşekkürler Alıntı
Φ Deluge Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2012 Arkadaşlar beni de aranıza alın bu sitenin daha yabancısıyım nasıl kullanacağımı ve nelerden faydalanacağımı anlatırsanız sevinirim.benim kendi kurduğum sitenin daha ön sıralarda çıkmasını istiyorum aldığım bilgilere göre bu site faydalı olacagını söylediler. Hoşgeldin sevgili yahya.... Forumu tanımak ve alışmak için öncelikle şuradan başlayabilirsin... http://www.turkish-m...a-hos-geldiniz/ Devamında forum kuralları ile ilgili bilgi sahbi olmanız gerekiyor. Onuda şu başlıkta bulabilirsin..., http://www.turkish-m...tion=boardrules Ayrıca forumun kullanımı ile ilgili görsel olarak bilgilenmeniz de mümkün... http://www.turkish-m...rdim-videolari/ Kolay gelsin... Sevgilerimizle Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2012 Admin Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2012 (düzenlenmiş) Merhaba Hoşgeldiniz Neden 10 ileti, aslinda aciklamasini okusaydiniz bu kuralin sizin gibi kullanicilari korumak icin konuldugunun farkina varmis olurdunuz. Spamci degidimiz kisilerin cogunlukla sitelere girerek hesap acan ve yuzlerce gereksiz bilgileri forumun gorunmeyen bolumlarine doldurarak giden kucuk makineler oldugunu bilirsiniz... Simdi bu kural nedeniyle biz spam olayi yasamiyoruz... Ve sizde nasil olsa 10 ileti gondereceginize gore sizin icin bir sorun yok demektir, eger 10 ileti gondermeyecek kadar yazmayacaksaniz foruma neden uye oldugunuzu anlamak guc olur CUNKU bizim foruma uye olmadan da butun konulari okuyabilirsiniz.... Dilerim bu aciklama yeterlidir... Tarih: 15 Şubat , 2012 Düzenleyen: Admin Gördüğünüz gibi bu başlıktada 10 ileti kuralının nasıl çalıştığını gördük ve kimleri rahatsız ettiğinide gördük... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.