Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ARkadaşlar ben turkish medyanın yeni üyesiyim kendi sitemi tanıtmak istiyorum ama nasıl yapacağım konusunda tam bilgim yok bana yardımcı olurmusunuz. şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar beni de aranıza alın bu sitenin daha yabancısıyım nasıl kullanacağımı ve nelerden faydalanacağımı anlatırsanız sevinirim.benim kendi kurduğum sitenin daha ön sıralarda çıkmasını istiyorum aldığım bilgilere göre bu site faydalı olacagını söylediler.

merhaba ben yahya tanışmak ve yardım etmek isteyen arkadaşları bekliyorum

Merhaba Arkadaşlar Benim adım Yahya Soyadım KILIÇ Elazığ/Karakoçan'lıyım İstanbul Doğumluyum Ve istanbulda Yaşıyorum.

Gönderi tarihi: (düzenlenmiş)

Arkadaşlar siteme sizide beklerim.

******** her türden şarkı,dersler,komik videolar vs. bulabirsiniz.

Tarih: Düzenleyen: Admin
10 ileti neden konuldu kim şikayetçi oluyor göstermek için bu iletiyi burada tuttuk.... Site tanıtımı yapmak için burada ve 10 iletiden şikayet ediyor... :)
Gönderi tarihi:

Arkadaşlar beni de aranıza alın bu sitenin daha yabancısıyım nasıl kullanacağımı ve nelerden faydalanacağımı anlatırsanız sevinirim.benim kendi kurduğum sitenin daha ön sıralarda çıkmasını istiyorum aldığım bilgilere göre bu site faydalı olacagını söylediler.

Hoşgeldin sevgili yahya....

Forumu tanımak ve alışmak için öncelikle şuradan başlayabilirsin...

http://www.turkish-m...a-hos-geldiniz/

Devamında forum kuralları ile ilgili bilgi sahbi olmanız gerekiyor. Onuda şu başlıkta bulabilirsin...,

http://www.turkish-m...tion=boardrules

Ayrıca forumun kullanımı ile ilgili görsel olarak bilgilenmeniz de mümkün...

http://www.turkish-m...rdim-videolari/

Kolay gelsin...

Sevgilerimizle smile.png

• Admin
Gönderi tarihi: (düzenlenmiş)

Merhaba Hoşgeldiniz smile.png

Neden 10 ileti, aslinda aciklamasini okusaydiniz bu kuralin sizin gibi kullanicilari korumak icin konuldugunun farkina varmis olurdunuz.

Spamci degidimiz kisilerin cogunlukla sitelere girerek hesap acan ve yuzlerce gereksiz bilgileri forumun gorunmeyen bolumlarine doldurarak giden kucuk makineler oldugunu bilirsiniz...

Simdi bu kural nedeniyle biz spam olayi yasamiyoruz... Ve sizde nasil olsa 10 ileti gondereceginize gore sizin icin bir sorun yok demektir, eger 10 ileti gondermeyecek kadar yazmayacaksaniz foruma neden uye oldugunuzu anlamak guc olur CUNKU bizim foruma uye olmadan da butun konulari okuyabilirsiniz....

Dilerim bu aciklama yeterlidir... smile.png

Tarih: Düzenleyen: Admin
Gördüğünüz gibi bu başlıktada 10 ileti kuralının nasıl çalıştığını gördük ve kimleri rahatsız ettiğinide gördük...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.