Φ hasan17 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Şu günlerde ülke gündemi Bülent ersoyun açıklamalarını konuşuyor.... 25 yıllık bu meseleden sanki başka derdimiz yok önemli konular dururken AB,Güneydoğu sorunu,açlık,sefalet,işssizlik dururken tartıştığımız konuya bakın..... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 evet dün Haberturk te bi program izlerken benimde benzer seyler gecti kafamdan... Konu Almanya da yasanan ensest meselesiydi, biz milletce asdik hallettik ya bu sorunlari, bi de baskalarin kine parmak basalim dimi Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 PRİMAT BEYNİN GÖRME KABUĞU OLDUKÇA BÜYÜKTÜR.ÇOĞU DURUMDA BEYİNDEKİ HASAR TEMİZ ÇIKABİLİR.YANİ BEYİNDEKİ HER İŞLEM BİLİNCE UYMAYABİLİR. BEN BU TARTIŞMAYA KARIŞMAK NİYETİNDE DEĞİLİM.KENDİ PAYIMA BU DÜŞÜNCE DİZGESİ İÇİNDE, HER GÖRÜŞÜN BİR TAKIM KANITLARA DAYANABİLECEĞİNE İNANIYORUM. BURADAN ŞU SORU AKLA GELİYOR : GELECEKTE BÖYLESİ MAKİNALARI YAPABİLECEK MİYİZ? YAPABİLİRSEK BİLİNÇLERİ VARMIŞ GİBİ GÖRÜNECEKLER Mİ? İŞTE TEMEL SORUN BUDUR. MESELEYE BU AÇIDAN BAKARAK YENİDEN İRDELENMESİNİ RECA EDERİM. SOMİKONUNUZ Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 PRİMAT BEYNİN GÖRME KABUĞU OLDUKÇA BÜYÜKTÜR.ÇOĞU DURUMDABEYİNDEKİ HASAR TEMİZ ÇIKABİLİR.YANİ BEYİNDEKİ HER İŞLEM BİLİNCE UYMAYABİLİR. BEN BU TARTIŞMAYA KARIŞMAK NİYETİNDE DEĞİLİM.KENDİ PAYIMA BU DÜŞÜNCE DİZGESİ İÇİNDE, HER GÖRÜŞÜN BİR TAKIM KANITLARA DAYANABİLECEĞİNE İNANIYORUM. BURADAN ŞU SORU AKLA GELİYOR : GELECEKTE BÖYLESİ MAKİNALARI YAPABİLECEK MİYİZ? YAPABİLİRSEK BİLİNÇLERİ VARMIŞ GİBİ GÖRÜNECEKLER Mİ? İŞTE TEMEL SORUN BUDUR. MESELEYE BU AÇIDAN BAKARAK YENİDEN İRDELENMESİNİ RECA EDERİM. SOMİKONUNUZ 10834[/snapback] Sayın somikonum gelecekte çok fonksiyonlu makinalar yapabilmmiz mümkün fakat, insan gibi düşünen bir makina yapmamız mümkün değildir. Farzedelim yaptık, peki o makinaya hırsızlığı, haydutluğu, dolandırıcılığı, hortumlamayı, yaşama özgürlüğünü hiçe saymayı nasıl öğreteceğiz. Sizce kafası alırmı..? Saygılar.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 KİNG İKSİM, KRAL ARTHUR'UM... BAK, ŞU FURUMDA BENİ HENÜZ BİR ANLAYAN CENAB-I HAKKIN KULU ÇIKMADI GİTTİ... ABİCİM, BENDE BİLGİ, MİLGİ, İLGİ HAK GETİRE... BEN ALIRIM VİZYONU AKTARIRIM FURUMA NE YAZDIĞIMI BİLMEM Kİ... ŞİMDİ SEN BİŞİYLER SÖYLÜYOSUNDA BEN ANLAMIYORUM Kİ SENİN DEDİKLERİNİ SEN DAHA ÖNCE DE BUNU YAPTIN BİLMEDİĞİNDEN . BEN HAKİMİM MASUM KRAL İKSÇİM SOMİKONUN BU BABDA TEESSÜRLERİNİ BİLDİRİR, AFFINI RECA EDER.. Alıntı
Misafir efatalit35 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2005 HA...HA...HA ALEM ÇOCUK BU İNLERİM CANIM YA... Alıntı
Φ rasta Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 erkek adam yalan soylemez Bülent abi yalan söylemez olamaz... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 BURADAN SAYIN SOMİKONUMA GÖNDERME YAPIYORUM. SAYIN SOMİKONUM HER NEREDEYSEN ORTAYA ÇIK ONCA İLETİ YAZDIM SANA CEVAP YOK ÖLDÜNMÜ, GÖMDÜLERMİ NEREDESİN...... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 HERKES KENDİNE GÖRE DOĞRU, PEKİ KENDİN NEYE GÖRE DOĞRUSUN..??? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 UZAKLIK VE YAKINLIK SOYUT KAVRAMLARDIR, ANCAK ÖLÇÜLEBİLİRLERSE SOMUTLAŞIRLAR BU ARADA.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 O zaman ölçmekten zarar gelmez... Sevgiler... 13042[/snapback] KİM ÖLÇECEK NASIL ÖLÇECEK, NEYLE ÖLÇECEK ÖLÇÜSÜNÜ DOĞRU AKTARACAKMI ÖLÇÜSÜNÜ DOĞRU AKTARSA BİLE BİR BAŞKASI DOĞRU YAZACAKMI BİR BAŞKASI YAZSA BİLE, BİR BAŞKASI DOĞRU OKUYACAKMI, DOĞRU OKUSA BİLE DOĞRU ANLAYACAKMI DOĞRU ANLASA BİLE DOĞRU AKTARACAKMI... Saygı bizden.... Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 KİNG İKSİM, KRAL ARTHUR'UM... BAK, ŞU FURUMDA BENİ HENÜZ BİR ANLAYAN CENAB-I HAKKIN KULU ÇIKMADI GİTTİ... ABİCİM, BENDE BİLGİ, MİLGİ, İLGİ HAK GETİRE... BEN ALIRIM VİZYONU AKTARIRIM FURUMA NE YAZDIĞIMI BİLMEM Kİ... ŞİMDİ SEN BİŞİYLER SÖYLÜYOSUNDA BEN ANLAMIYORUM Kİ SENİN DEDİKLERİNİ SEN DAHA ÖNCE DE BUNU YAPTIN BİLMEDİĞİNDEN . BEN HAKİMİM MASUM KRAL İKSÇİM SOMİKONUN BU BABDA TEESSÜRLERİNİ BİLDİRİR, AFFINI RECA EDER.. 11285[/snapback] bu forumda en cok interlock abimin iletilerini okurken egleniyorum cok tatli dili var ya maasallah resmi de süper yani, kralx abiminki kadar olmasa da... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 SOMİKONUMUN YAZILARI GÜZEL OLMASINA GÜZEL LAKİN,AMA,FAKAT,MAKAT NERELERDE BU ADAM YAA.. Alıntı
Φ mrblues Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 BÜLENT ERSOY Türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük sesi ve yorumudur.Değil Türkiyeye Dünyaya bile bir daha böyle güçlü gırtlak ve yorum gelmez.Ülkemiz günümüzde sanatçıyım diye geçinen bir çok ünlü ismin tartışmasını yaparken ne yazıkki bizler millet olarak bir daha sahip olamayacağımız böylesine gerçek sanatçımızı,nota ustasını DİVA BÜLENT ERSOY'u düşürdüğümüz duruma bir bakın.Heykeli dikilesi bir sanatkar, büyük usta BÜLENT ERSOY Avrupada olsa inanın müzeye kaldırıp heykelini dikerler.Avrupa Birliği diyoruz ama elimizdeki gerçek değerlere sahip dahi çıkamıyoruz.Bugün BÜLENT ERSOY'UN düştüğü duruma gelirsek geçmişte belki yaşamış olabilir böyle bir olayı, çıktı delikanlı gibi geçmişini anlattı herşeyiyle tüm yürekliliğiyle.Dediğim gibi yaşamış olabilir böyle bir olay.Bunun tartışması yapılmamalıydı,ve sansasyona vardırılmamalıydı.Yaşamış , ve bizlerle paylaşmış anılarını bunu sansasyona vardırmaya ne gerek vardı.Sonuçta iki tarafta toplumun yakından tanıdığı isimler öyle bir olay olmuştur yada olmamıştır.Bu kadar üzerinde durup tartışmaya gerek yoktu.SAYGILAR... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.