Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde yaklaşık 20 ilköğretim öğrencisi derslere türbanla giriyor. Küçük öğrencileri okullara türbanla gittikleri için "takdir belgesi" ile ödüllendiren Ensar Derneği'nin başkanı Salih Başkurt "bu sayıyı arttırmak istediklerini" söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü ise "Fotoğrafı inceleyeceğim" dedi.

Hizbullah’a yakınlığıyla bilinen www.ilkehaberajansı.com’da yer alan habere göre Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde okullarına türbanla devam ettiği belirtilen yaklaşık 20 ilköğretim okulu öğrencisine Ensar-Der tarafından “takdir belgesi” verildi.

Ensar-Der Başkanı Salih Başkurt, “Başörtüsü noktasında Allah’ın kesin emri varken, başkalarının da kesin yasağı var, Allah’ın emrini mi yerine getirelim yoksa başkalarının yasağını mı? Bunu halkın takdirine bırakıyorum. Biz Müslümanlar olarak Allah’ın emrini yerine getireceğiz, bu konuda kararlı ve dik duracağız inşallah” dedi. Ceylanpınar’da 20’den fazla öğrencinin okullarına başörtüsüyle devam ettiğini ifade eden Başkurt, bu sayının daha da artmasını temenni ettiklerini söyledi.

cumhuriyet_26 Ocak 2012

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.