Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bende de 2 yıllık sheridans likır var oda sıcaklığında duruyor ama bizim oda yazın 31 33 dereceleiş buluyor sizce bozulmuş mudur ne dersiniz?

• 4 hafta sonra...
  • Cevaplar 51
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

• 4 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Beyler iyi akşamlar. Şuanda 2007 yani 7 yıllık bir JW RB var. içilmesi durumunda sıkıntı çıkarır mı ?

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Selam admin benim bu yilbasindan kalma vişne suyu kutusundan votkayla karisik bir ickim var dolapta duruyo icmeyi düşünüyordum tamda sizin yazilari görene kdr..şimdi sordum merakimdan cevabimj alabilüümuyüm acep kisa zamanda

Gönderi tarihi:

Bir aydir votkayla vişne karisimi bisi yapmistm vişne suyu kutusunda duruyor dolapta duruyor icilebiiirmi acaba suan

• 2 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Biri bana 25 senelik raki verdiği, bende de şimdik 2 senedir var. Yani 27 senelik raki var, hiç açılmamış. bu kkötü olmuş mudur?

• 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Bende 2008 yılından kalmış absent var içsem sıkıntı yaratır mı ? Kısacası bozulmuşmudur?

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

3 4 gün önce içemeyip kapağı da açık yarım bıraktığım köpek öldüren şarabı sakin içme bozulmuştur dediğim arkadaşım aç gibi içti. bi tadına bakıyım dedim harbiden ekşimişti bi yudumda kusacaktım onu nasıl içti bitirdi anlamış değilim. kendisine de 24 saattir ulaşamıyorum acaba ölmüş olabilirmi o kadarda dedim içme diyesad.png

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Arkadaşlar teşekkür ediyorum.Bu bilgiler ışığında yarın akşam tekilamı huzurla galiba içebilirim..tongue.png

Acaba arkadaş hayatta mı? 24 Oca 2012 den beri kendisinden bi daha haber alamadı. Halen 18 yıllık rakılarımı bekletiyorum. Dayanamıyorum içicem artık. Bida arkadaştan haber alsaydık iyiydi.

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

tamam tamam içmedim daha, hastalıktan başımı kaldıramadım ki bi..sad.png

e bekliyoruz o zamannnn...biggrin.png

icki bozulmaz

Gönderi tarihi:

96 tarihli bi rakım var. Ne içeyimmi ne yapayım hiç bilmiyorum. Atmayada kıyamıyorum

Gönderi tarihi:

atılır mı lem günah günah nimet onlar

atma kalsın olduğu gibi babanın bi bildiği vardır elbet

hem belki de bozulmamıştır

ama emin olmadan içme diyorum ben sana

FERMANTASYON ILE MAYALANAN ICKILER IŞIK GÖRMEYEN SERIN YERDE MUHAFAZA EDILIRSE BOZULMAZ

• 3 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Dedem mujdeli bi haber verdi 30 yillik raki varmis kapagi acilmamis.ne diyosunuz ?

• 6 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Kanyak %41 alkol bunun son kullanma tarihi varmıdır?

Gönderi tarihi:

ağzı kapalıysa bozulmaz sanırım. şarap falan bozuluyor ama. tadına bakıp anlayabilirsin bence. bi ara biz de arkadaşın babasının evinde böyle aksiyonlar yaşamıştık :) bozulup bozulmadığını anlayacak kadar içsen bi şey olmaz zaten. tadı içkiden daha kötüyse bozulmuş oluyor :D

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Elimde 50 yıllık bir raki var kapagi açılmamış ne diyorsunuz agabeyler icilir mi ?

​Bozulmaz bozulmz :)YSG!

• 4 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.