Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Dünyanın barışa, dostluğa ve kardeşliğe belki de en çok ihtiyaç duyduğu dönemlerden birini yaşamaktayız. 20. yüzyıla damgasını vuran çatışmalar ve gerilimler, yeni yüzyılda da tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanında masum insanlar bu çatışma ve gerilimlerden dolayı acı çekiyor.

Gönderi tarihi:

Her konuda birlik olmak mümkün değildir...

Ama odak noktası olacak ciddi bir konu işe yarar...

Şu an en mantıklısı AB macerasıdır...

Gönderi tarihi:
:unsure: iyide kimlerle.toplumunda öyle kanı bozuklar var ki hergün izliyoruz.inanasım gelmiyor.şu ülke nimetlerini paylaşamayan aç gözlüler var aramızda.sokakta evine sapa sağlam gidebildiysen dua ediyorsun bu haline.kapan kaçan, vuran kıran, daha neler neler.iyi güzel insanlar var elbet.düşünüyorum, acaba gerçektende ben Türkiye'de mi yaşıyorum diye.gün geçtikçe iyi olacağına kötüleşiyor gibi geliyor bana.bu günleri de aramayalım inşaallah.insanımızın kalitesini artımalıyız.bu da aileden başlayacak.ipsiz sapsızlara baktığımızda ailesinin birer kopyasıymış gibi.ülkenin çivisi çıktı çıkacak.canavarlaşmış veya canavarlaştırılmış insanlarla birlik olmak için bir daha düşünmeli. :cat:
Gönderi tarihi:
gelin birlik olalım!!!!!!!!!!

harbi baba bir konu  yazacağım sana.

12801[/snapback]

:D:clover:

imzaniz da müthis, cok sevdim, dehhh :D

Monalisa´nin biyiklari altindaki, umarim siz degilsiniz :D

vallahi leonardo usta nin kemikleri sizlamiyorsa ne olayim :D:clover:

saygilar

• 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Tek VATAN TekMİLLET OLALIM

Bİr olalım Pir olalım sadece biz olalım

''her'' vatan,''her'' millet olalım..yola da artık birşeyleri uygulamaya koymaktan başlayalım.. :clover:

Gönderi tarihi:

lafta değil gerçekte birlik olmak lazım

mücadelede birlik!!! Yaşamda dayanışma!!!

katılıyorum..görünen bir güç ancak birliğin kanıtı olabilir..sesimiz bir çagrı henüz bilmeyenlere,bilmek istemeyenlere..iş burdan sonra başlıyor..sesimizin eyleme dönüştüğünü görsek arkadaşlar he?

Gönderi tarihi:

Konuyla ilgili bir fikra geldi aklima:

Adamin biri vefat ediyor ve cennete gidiyor. Meleklerden biri gel seni gezdireyim biraz diyor ve cikiyorlar yola. Bir kapinin onune geliyorlar ve melek burasi cehennem diyor ve giriyorlar iceriye. Iceride kocaman kocaman .ok kazanlari ve her millete gore ayrilmis vaziyette. Bir kazanin basina gidiyorlar, melek; burasi Ialyan'larin diyor. Tam o sirada bir Ialyan basini yukari cikarmis etrafi seyrediyor. Melek Ialyan'in basini kazanin dibine dogru eliyle hafifce itiyor. Diger bir kazan Amanlar'in. Melek ayni hareketi Alman'a da yapiyor. Birkac diger milletlerin kazaninda da ayni hareketi yapiyor melek. Geliyorlar Turk'lerin kazaninin basina, gene bir Turk cikarmis basini etrafi seyrediyor. Ama melekte tik yok. Adam merak ediyor ve soruyor: Diger kazanlarda insanlarin basini elinizle asagi dogru ittiniz, neden Turk'lerde yapmiyorsunuz bunu? Melek cevap veriyor: Benim elimle basini kazanin dibine dogru itmeme gerek yok, nasilsa baska bir Turk onu bacaklarindan dogru asagiya cekecek!

Gönderi tarihi:

:D:clover:

imzaniz da müthis, cok sevdim, dehhh :D

Monalisa´nin biyiklari altindaki, umarim siz degilsiniz :D

vallahi leonardo usta nin kemikleri sizlamiyorsa ne olayim :D:clover:

saygilar

attila ilhan'ın daha etleri çürümedi...imza güzel...

.......

dünya barışının başındaki bela abd dir.

abd emperyalizmi biterse, sulh olabilir.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.