Φ zeytin Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Nice uzun zamandır yokum nasıl da uzun bir kayboluş ki bu anlayamadan............ ve anlamış olmadan dönemiyorsun hiçbir şeyi nasıl da yorucu bir kaçış ki bu kıvrılan saçından, kıvrak beyninden ve kendine dair harabelerinden herşeye nasıl da kavuran bir kaçış ki bu durduğunda güneş kabus gibi bir çocukla kucağında gölgene kendine Nasıl da anlamsız bir kaçış ki bu ana rahminden kapkara bir geceye elinde yazmalı bir "hiç" soğuk toprağa Alıntı
Φ zeytin Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 yanık tenlerindeki kokularıyla acıyı yaşamına katan, tenine elbise eden insanlar yine seherlere kaldılar yeni güneşlere umut beslemeye koyuldular güller hala tomurcuk güller hala umuda gebe Alıntı
Φ zeytin Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 yolların sonu başı bu kent bağrına basıp bıraktığı yollar bir ömrün seherinde kuş sesleriyle biter geceden komşu ömürlere sebebiyet biraz tuz, biraz ekmek geceler gider bağrında yanık bir türkü sahibiyet geçer en vurulmazından vurulmaz gece vurulmaz ömür bir taş koyar yoluna bir dü-zen itina ile gelir seher geçer ömür vurulmuş bir taş koyar koynuma bu yolda biten bir ses gelir konar avucuma 22.06.2004 Alıntı
Φ zeytin Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Çamurdan yoğrulmuş hamurum avuçlarımda kan var doğuştan dağlar yetiştiriyorum içime dağlar dağılsın, dağlasın beni ufalıp kalıyorum alemde külli ezik bir "ben"hapsindeyim örümcek ağı hayat,sarmış etrafımı benim bir yarasa ininde önümden geçer dokunamam, uzanamam,hissedemem bir hayat içerimde buruk ve zavallı bir teselli ömür rüzgar eser ,ateş yakar, gün görünür ensemde buz gibi bir soluk ciğerimi kurtlar kapar sağım duvar ,solum duvar insanın ömrü bu kadar imansız bir ateş, talan bir hayat avuçlarımda kalır Alıntı
Φ zeytin Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 bütün yaşam boyunca kandırılmışız dipsiz kuyulara atılmış gerçekler ne görmek mümkün ne de yaşamak benim fersiz gözlerim aramak acuzesi bulmak acizi bir yaşantı önümdeki yaşamaklar işkencesi tüm dertlerin en çekilmezi "bir çiçeğin güzelliği nereye saklanmış ola ki" bir ülkünün doğruluğu yalan ,ne varsa yalan içlerini boşaltmışlar tüm kavramların kaderde yaşanan boş bir gerçek imsan neyi sever de ister önce ıstır, sonra yakar ateş bir hayat koynumuzda bir güvercin uçar sonsuza hergün kendimi öldürür gönderirim son aleme seçebilmek ne mümkün gelse kış hazırlıkları göç mevsimi kapansa perdeler insanın oyunu gerçekleşse hayatın gerçeği yer bulsa ben uçsam aleme toz toprak kalsa yığınla dünya ben mesut ben bahtiyar Alıntı
Φ zeytin Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 akşamdan kalma küllerimizin öcünü alıyorduk - ve herkes akşama katılacak- ah ki; gecelerimin hayın yüzü gizli mumların cehennemiyle sen boşluk nakışlayarak duran sürekli gece Alıntı
Φ zeytin Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 akşamdan kalma küllerimizin öcünü alıyorduk - ve herkes akşama katılacak- ah ki; gecelerimin hayın yüzü gizli mumların cehennemiyle sen boşluk nakışlayarak duran sürekli gece Alıntı
Φ zeytin Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 bir haykırış seziyorum yağmurla birlikte ıslatan damlalar; iliklerime işleyen yanımda,karşımda veya içimde buz gibi bir bakış çakıyor şimşeklerin arasında çakmak çakmak yanan alev bakışlar bir kor fırlatıyor kucağıma yağmur soğuğunda üşüyorum bütün anlamlar gereksiz artık bütün nedenler farklı ve güvensiz gel gör ki; bağlanmışım hayallerimin oyalarına bağırsam sesim çıkmaz sesim çıkmaz, içim yanar içim yanar kalbim kanar bir mum olur eririm bilirim yanar bedenin yakarım herşeyini çökertirim köprülerini talan ederim kalbini ağlarım güllerin solduğu yerden Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 *Sevgili Zeytin.. Hoş geldin..Ne güzel dizeler.. ..ve Sen anlatırken kalbini bizlere, belki farklı kelimeler ile ama özde aynı dışavurum'u yaşıyoruz.. Ne farkeder'ki.. Sen de anlat ve biz de katılalım.. Alıntı
Φ zeytin Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 arkadaşlar çok sık internete giremediğim için fazla bir şey yazamıyorum ama şiirlerimle ilgili yorumlarınızı ,analizlerinizi bekliyorum Alıntı
Φ zeytin Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 GÖZLERİNİ EKSİK YAŞANMIŞ BİR BAHAR GİBİ KULLAN GÜLÜŞÜNÜ AS İNTİHAR KOĞUŞLARIMA CELİMSİZ RUHLARDA ERKEN YAĞMURLAR BİRİKTİR NASILSA TAŞRA HEP HAZIRDIR AŞKA ÜZÜLME, SAKIN DÖNME KENDİNE TESELLİ OL CEHENNEMİNDE CEHENNEMİN SON MELEĞİ OL ??????? Alıntı
Φ zeytin Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 biliyorsun yazılanlar yazılmış olmalı ve silgisi olmamış olmalı olmamalı olmuşlar olmalı ve olmamalılar olacakları oldurmalı dayanamayacaksın.... Alıntı
Φ zeytin Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 tutunamayanların sabahı tez geçer evvelden seslerin ayazlı kirişleri çan gibi gelir gider Alıntı
Φ zeytin Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 seçebilmek ne mümkün gelse kış hazırlıkları göç mevsimi kapansa perdeler insanın oyunu gerçekleşse hayatın gerçeği yer bulsa ben uçsam aleme kalsa yığınla dünya ben mesut ben bahtiyar Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Tebrik ederim.. İyisin.. Alıntı
Φ zeytin Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 gönül sevmiyorsun artık, zorlama kimseyi allah vergisi kaybettin bir kere ve saldırdı sana yalınlık kalkanın inince yere zorlama , sevemezsin artık çıkamazsın göklere şakaya gelirmiydi, oynadın yarının çiceğiyle düştün o tahttan artık yarasalar gönül evin tozlarını izle, müstehaksın yerin dibinde gelinliğini temizlersin giyinmeden eynine Alıntı
Φ zeytin Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 hangi suçumun günahı hangi suçumun çilesi kendine,eziyeti kendine bir "ben"im var şuracıkta hangi suçumun günahı giydirilen,yaşatılan,dokundurulan Alıntı
Φ zeytin Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 ne söyleyecek bir söz ne yapacak bir şey bir yokluk ki külli aleme salınmış her zerreme işlendi nakış nakış bir insan yok mu? bir tane insan yok mu? insan Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 şiirlerin çok güzel zeytin___yüreğine sağlık isyan var şiirlerinde__uslübun etkileyici Alıntı
Φ zeytin Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 iç cebinde sol gögsünde taşıdığın bir resmin peşinde suretini tamamlayamadığın gölgelerinle her güneşimi geceye boyayıp hangi hayatı yaşadığını seziyorsun _sen kimsin, seviyor musun?_ yıkayıp yıkayıp sevgilerini ve kendini başrolsüz ,sonlu sahnelerde perdelerini masallara kapatıyorsun Alıntı
Φ zeytin Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 sürgün yürekleriyiz işte şeytanla dans edip manzara seyreyliyoruz her güzelliği sürgün edip dağlara gönderiyoruz satılmış ruhlarımızı alıp tekrar ambulansların acillerine çakılıp kalıyoruz kötü bedenleriz işte neden , neyi düzeltmeye çalışıyoruz ki; kaç kere koptuk kaç kere can çicek kopardık hayatımızdan çok kere aldırmadan aldırdık çocukluğumuzu, toyluğumuzu,gençliğimizi hiç zannettik mi ki niye hayatın tatlı kek kokusu hep uzakta geziniyor durmuş oturmuş bir hayat yaşamayan bizimki yoğun insansızlık durumlarında ebruli kişiliklerimize perde açılıyor ya! işte külahlardan damlıyor şıpıldak! eriyen kişiliklerimizin sınırları ya da biz; yüreklerimizin sürgünleriyiz içimizdeki kaderin şeytana yazdığı içimizdeki insanlık kaç bromil oldu artık umrumuzda değil Alıntı
Φ zeytin Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 yağmur yine yağıyor işte bir o yana bir bu yana yine mi ben böyle her yağmurda derbeder yine mi ben böyle ıslak, sersefil Alıntı
Φ zeytin Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 ben yağmuru seviyorum zannımca o da beni seviyor ne zaman dışarı çıksam üstüme düşüyor ne vakit güneş görsem hep yanımda oluyor Alıntı
Φ zeytin Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 yine mi yalnız kaldın viraneme yıldız salmışım cenazelerinde saklı sevişlerin gülüşün mü geldi ağıtlara Alıntı
Φ zeytin Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 yüzünsedi gözlerim geceye puslu seslerinde yok artık gözlerinin neminde kayboldun sen sevdiğim günün geceye gark silindim karalamaların eteğinden geceler güneşlere şart Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.