Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2012 13 yıl Admin Düşler Bahçesi - We Bought a Zoo (2011) Filmin Türkçe ismi biraz değişik olsada şöyle de olabilirmiş: Bir hayvanat bahçemiz var veya Bir Hayvanat bahçesi satın aldık... Gerçek bir olaydan yola çıkılarak çekilen bu film oldukça güzel bir aile filmi. Çocuklarınızla rahatlıkla ve aile içi ilişkileri irdeleyen ve doğru sonuçlar çıkırılmasına yardımcı olan bir film diyebiliriz. Çok fazla bir özelliği olmamakla birlikte çocuk yıldızların öne çıktığı bir film özellikle Maggie Elizabeth Jones sizi o küçükük aklına aşık edecek. Bir haberci olan Matt Damon karısını kaybettikten sonra iki çocuğu ile yaşam içinde yolunuda kaybetmek üzereyken karşısına çıkan bu farklı yolu değerlendirmeye ve bir Hayvanat Bahçesi satın almaya karar verir. Bu konuda hiç bir deneyimi olmayan aile içine girdikleri bu durumdan kolay çıkacaklarını sanırken olaylar kendilerini enteresan bir yöne iter ve .... İzleyin diyorum ama çok fazla sinema beklentisi içinde değil sadece güzel bir aile ile seyredilecek bir film olarak... Filmden bir cümleyi buraya almak istiyorum: 'Bazen sadece 20 saniyelik bir deli cesaretine ihtiyacınız var. Gerçekten diyorum, utanç verici bir 20 saniyeye. İnanıyorum ki bunu yaparsanız size güzel şeyler getirecek' Oyuncular: Cameron Crowe, Matt Damon, Scarlett Johansson, Thomas Haden Church, Patrick Fugit, Colin Ford, Elle Fanning, Maggie Elizabeth Jones, John Michael Higgins, Angus Macfadyen, Peter Riegert, Stephanie Szostak, J.B. Smoove Yönetmen: Cameron Crowe In this adaptation of Benjamin Mee's memoir about buying and saving a run-down zoo, the locale shifts from Britain to southern California. However, the wacky spirit of the original is retained, complete with escaped tigers and a zoo crew of misfits. Cast: Cameron Crowe, Matt Damon, Scarlett Johansson, Thomas Haden Church, Patrick Fugit, Colin Ford, Elle Fanning, Maggie Elizabeth Jones, John Michael Higgins, Angus Macfadyen, Peter Riegert, Stephanie Szostak, J.B. Smoove Director: Cameron Crowe
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2012 13 yıl Yazar Admin Filmin Fragmanı: http://www.turkish-media.com/forum/videos/view-1388-dusler-bahcesi-fragmani-we-bought-a-zoo/
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2012 13 yıl 20 Ocakda gösterime giriyormuş, tatilde çocuklarla izlenecekler listeme aldım... Filmden bir cümleyi buraya almak istiyorum: 'Bazen sadece 20 saniyelik bir deli cesaretine ihtiyacınız var. Gerçekten diyorum, utanç verici bir 20 saniyeye. İnanıyorum ki bunu yaparsanız size güzel şeyler getirecek' evet ama ondan sonra deli diyorlar adama... bu sıfatı taşıyabilmek için mangal gibi yürek lazım...
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2014 11 yıl Yazar Admin Dün bir arkadaşımla konuşurken arkadaşım bu filmde duyduğum bir cümleyi (phrase) kullandı birden aklıma bu film geldi gene.... Damon'un filmde kızı rolünü oynayan Maggie yan komşularının eğlence gürültüsü yüzünden uyuyamadığı için babasına yakınırken şöyle bir cümle kurdu: 'Their happy is too loud.' yani Onların (komşularının) mutlulukları çok gürültülü... Ayrica bu film Dartmoor Zoological Park'tan esinlenerek hazırlanmıştır diyelim (Hayvanat Bahçesi İngiltere'dedir.)...
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2014 11 yıl Benim bu ara yine psişik güçlerim hortladı galiba..iki gündür bu filmin ismini hatırlamaya çalışıyordum..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.