Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 Saat 19:30 da... Bugün ayın 7 si olduğuna göre Galatasaray 7 tane atar diyorum ben...) Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Bugün ayın 7 si olduğuna göre Galatasaray 7 tane atar diyorum ben...) Yok atamaz... Fener 1 tane atar, onu da Alex atar... Galatasaray da üç atar....................... Alıntı
Φ _KaMİKaZe_ Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Fenerliler; üzülmeyin yahuuu! Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 koyu bir Fenerbahçe taraftarıyım... Takımımın hiçbir maçını kaçırmam... Diğer takım maçlarınıda izlemeye çalışırım.... Şunu söylemek istiyorum... Uzun zamandır bu kadar zevkli bir maç izlememiştim... Derbi Galataray'ın hakkıydı, onu da aldı... Galatasaray'ı ve Galatasaray'lıları tebrik ederim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.