Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2011 Hafızamı kaybettim, hiç birşey hatırlamıyorum.Hiç birşey böyle mi yazılıyordu Yoksa böyle mi? hiçbir şey tabi böyle de olabilir: hiçbirşey Ayy unuttum!!! neyse anladınız işte ben biraz unutkanım Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2011 Admin Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2011 Hoşgeldiniz... Saygılar Alıntı
Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2011 Hoşgeldiniz... Saygılar Hoşbulduk (birleşik miydi bu ) Alıntı
Φ morbezelye Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2011 Sayın köşe yastığı... TDK diye bir şey var internette, unuttukça oradan bakarsınız... Unutmak faydalı bir şey zaman zaman, bilinçli olarak unutmak kaydıyla... Neyse sende hoş geldin bende... !0 tane yazışmayı tamamlayayım bir avatar alacağım kendime... İşim çok yani anlayacağın... Alıntı
Φ mhmmdsvl Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 şey hangi kelime ile yanyana gelirse gelsin ayrı yazılır Alıntı
Φ erkan43 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2012 bende kutahyaliyim varmi kutahya?? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.