Φ turkmedia Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2011 Kendi özel parfümleri vardır..Onları kastederek düşündüm ben.. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2011 Böyle bir özellik koyduklarına göre istediğimiz kokuyu seçme imkanıda sunuluyordur yada sunulmalıdır bence. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2011 Sunmaları gerekir, yani herkes aynı kokuyu beğenmez ki. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2011 evet özellikle benim gibi bazı kokulara alerjileri olanlar için kesinlikle düşünülmüştür bence... Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2011 Lavanta kokusu çamaşıra çok yakışıyor.. Bence lavanta parfümü olmalı.. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2011 Lavanta kokusu çamaşıra çok yakışıyor.. Bence lavanta parfümü olmalı.. kenzo flower ı tercih ederim Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2011 Bakıyorum birileri çok şey istiyor, çamaşırlarının kenzo flower kokmasını istiyorsan alır sıkarsın Bu dolaba böyle bir özellik koymaları bile yeterli bence. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2011 kenzo flower ı tercih ederim Ütü dolabını aldık da kenzo flower'ımız eksik kaldı..)))) Teknoloji geliştike bizim zevklerimiz de gelişiyor.. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2011 Teknoloji gelişiyor ama benim bütçem bir çoğuna yetmiyor yaa Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2011 Çok haklısın hatice, teknoloji gelişiyor, ilerliyor ama bizim kazançlar aynı, o nedenle bu dolap gibi teknolojinin bir çok nimetinden faydalanamıyoruz Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2011 Ütü dolabını aldık da kenzo flower'ımız eksik kaldı..)))) Teknoloji geliştike bizim zevklerimiz de gelişiyor.. siz sabah işe giderken giyindikten sonra elbiselerinize az da olsa parfüm sıkmıyormusunuz? ben sıkıyorumda yani bu dolaptan olsa hiiiç parfüm sıkmayla uğraşmazdım... Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2011 Amelia parfümü çantamdan eksik etmem... Dolap benim yerime bu işi yapsa iyi olurdu ama benim için giysilerimin kırışıklıklarını açması bile yeterli.. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2011 Amelia parfümü çantamdan eksik etmem... Dolap benim yerime bu işi yapsa iyi olurdu ama benim için giysilerimin kırışıklıklarını açması bile yeterli.. dolap iyi hoşta bana biraz lüks.. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2011 Dolap iyi hoşta hepimiz için biraz lüks... Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2011 Dolap iyi hoşta hepimiz için biraz lüks... Evet ama ben lükse düşkün bir insanım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.