Φ amelia1 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 Arkadaşlar sizden çok şeyler öğrendim... Siz bu bölümde bize diğer ürünleride tanıtırsanız çok seviniriz... Oldukça yararlı oluyor diyebilirim... ve son zamanlarda bu başlığı ve tanıttığınız diğer ürünleri okuyanlar oldukça arttı... Teşekkürler... Saygılar ben kendi adıma teşekkür ederim... gezmeyi, yeni şeyler öğrenmeyi, araştırmayı çok severim... her yeni bilgiyi sizlerle paylaşmaya çalışacağım... diğer meraklı arkadaşlarda yapacaktır muhakkak.... Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 bence inanılmaz kullanılması gereken yerler var yağğmur... bende ilk senin gibi düşünüyordum ama biraz düşününce buldum Örneğin mağazalarda kullanılabilir.. İnsanlar gömlekleri deniyorlar..Gömlekler hem buruşuyor hem de ter kokuyor.. Bu makineye asılır hem ter kokusundan arınır hem de kırışıklıkları azalır.. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 Örneğin mağazalarda kullanılabilir.. İnsanlar gömlekleri deniyorlar..Gömlekler hem buruşuyor hem de ter kokuyor.. Bu makineye asılır hem ter kokusundan arınır hem de kırışıklıkları azalır.. evet mağazalar olabilir güzel yaklaşım... başka? Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 evet mağazalar olabilir güzel yaklaşım... başka? BEnde mağaza dedim, güzel mağaza dekoru olur diyede belirttim hatta Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 BEnde mağaza dedim, güzel mağaza dekoru olur diyede belirttim hatta çok pardon o zaman Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2011 çok pardon o zaman Lütfen, hakkımı yemeyin Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2011 Aslında bu makine eve de alınabilir. Evli bir çift iş kadını ve iş adamıysalar ve çok fazla gömlek, takım elbise giyiyorlarsa işlerine yarar diye düşünüyorum. Çamaşır veya kurutma makinesinden çıkan gömlekler ve kumaş pantolonlar kırış kırış oluyor. Ütülemesi zahmetli ve zaman alıyor.. Bu dolaba as ve kırışıklıklar açılsın. Normal ütüyle 2 saniye sonra hazır.. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2011 Aslında bu makine eve de alınabilir. Evli bir çift iş kadını ve iş adamıysalar ve çok fazla gömlek, takım elbise giyiyorlarsa işlerine yarar diye düşünüyorum. Çamaşır veya kurutma makinesinden çıkan gömlekler ve kumaş pantolonlar kırış kırış oluyor. Ütülemesi zahmetli ve zaman alıyor.. Bu dolaba as ve kırışıklıklar açılsın. Normal ütüyle 2 saniye sonra hazır.. Tüm kırışıklar açsa okey, hatta 2000 dolar az bile derdim ama sadece kırışıkları azaltıyor, bunun için 2000 dolar verip bir ürün satın almak bana çok mantıklı gelmiyor, bunun yerine kırışık azaltıcı çamaşır makineleri var onlardan al turkmedia. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2011 bence otel odalarında kullanılması lazım bu ürünün... otelde kuru temizlemeye vermeye gerek kalmaz... 1 gün giydiğiniz giysiyi bu dolaba koyarsınız buharla temizlenir.... bence en uygun yer oteller gibi geldi bana.... Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Kadınların en sevmediği iş ütüymüş.. Bunu hangi ev hanımına verseniz kabul etmez? Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Valla beni ütüden kurtarıcak her çözüme razıyım =) Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Pekçok ev hanımı sizinle aynı fikirdedir Hatice.. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 arkadaşlar bu dolap ütüden kurtulmanızı sağlamıyor... yanlışlık olmasın... buharlı temizleme yapıyor... kırıştırmıyor... kırışıklık varsa açıyor... ama tam açılmaz sonuçta... her türlü ütü yapacaksınızdır.. üzgünüm Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Amelia ama ütüye verilen zaman azalmayacak mı? Ütü yapmamızı daha pratik hale getirmeyecek mi? Bu bile yeter bizlere... Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2011 Amelia ama ütüye verilen zaman azalmayacak mı? Ütü yapmamızı daha pratik hale getirmeyecek mi? Bu bile yeter bizlere... tabi ki getirecektir.. ama ben en ufak bir kırışıklık istemem... o yüzden ütüye gerek var dedim Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2011 Yatak çerşeflerında, nevresimlerde ufak kırışıklıklara bakmam ben..Bunlar için bu dolap ideal.. Ancak gömlek, tişört, etek veya pantolon gibi giysilerde ben de ince kırışıklıklara dikkat ederim ve üstünden ütü ile geçerim.. İşimizin büyük bir kısmını üstleniyor bu dolap.. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2011 Bencede ütüye gerek var, özellikle gömleklerde ve kumaş pantolonlarda. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2011 ama gün içerisinde giydiğimiz kirlenmemiş kıyafetlerimizin temizlenmesi için ideal bir dolap.. tabi ne kadar elektrik yaktığını falan bilmemiz lazım... Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2011 Bence de detaylı bir bilgi şart .. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2011 Tabi detaylı bir bilgi gerekir..Öncelikli olarak ne kadara satıldığı, ne kadar enerji tükettiği, ütüleme kapasitesi..vb.. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2011 bu dolap styler olarak geçiyor arkadaşlar... internetten styler için bulduğum yazı: Temiz, Hijyenik ve Derli Toplu Giysiler için LG Styler ile Tanışın! LG’nin geliştirdiği giysileri havalandıran, kurutan ve dezenfekte eden Giysi Yöneticisi Styler, giysi bakımı ve yönetimi konusunda yepyeni bir çözüm sunuyor. Styler, işe giyilen takım elbise veya bluz gibi özel bakım gerektiren giysilerin bakımını yapmanın yanı sıra, kırışıklıkların ve kötü kokuların azaltılması için buhar ve sterilizasyon teknolojilerini kullanıyor. Giysilere hafifçe emdirilen çeşitli hoş kokular sunan bir fonksiyonu da olan sistem, aynı zamanda giysilerin derli toplu olmasını da sağlıyor. Giysilere Akıllı Bakım LG Styler, giysilerin bakımını yaparken akıllıca tasarlanmış özelliklerden yararlanıyor. Buharla Havalandırma fonksiyonu, ileri geri hareket aracılığıyla ana bölmenin içinde asılı giysileri hafifçe silkeleyen “LG Hareketli Askı” özelliği ile birlikte çalışıyor. Bu işlem sırasında, Buhar Püskürtme özelliği giysileri dezenfekte ederek, ince kırışıklıkları, bakterileri ve kötü kokuları gideriyor. Tüketiciler isteğe bağlı olarak sisteme hafif ve hoş kokuları içeren Aroma Spray cihazını da takabiliyor. Şık tasarım… Styler’ın modern, zarif dış yüzeyi, cihazın gerek yatak odasında, gerekse banyoda son derece uyumlu görünmesini sağlıyor. Cihaz, dokunmatik bir pano aracılığıyla kumanda ediliyor. Styler aynı zamanda gayet sessiz; cihaz çalışırken yalnızca 40 desibel düzeyinde ses çıkarıyor. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2011 Açıklamadada ince kırışıklıklarda işe yaradığı belirtilmiş, yani ütü malesef şart Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2011 Açıklamadada ince kırışıklıklarda işe yaradığı belirtilmiş, yani ütü malesef şart evet şart malesef.... buhar püskürtme özelliği ve istenirse koku takılması çok iyi... Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2011 İstediğin kokuyu tak..Parfüme gerek kalmasın.. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2011 İstediğin kokuyu tak..Parfüme gerek kalmasın.. bu gerçekten güzel birşey... fakat aroma sprey cihazına istediğimiz kokuyu kendimiz koyabiliyormuyuz? bu önemli birşey.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.