Zıplanacak içerik

AH SALAK KARDEŞİM - GERİZEKALI KARDEŞİM - OUR IDIOT BROTHER / My Idiot Brother

Featured Replies

Gönderi tarihi:

AH SALAK KARDEŞİM - GERİZEKALI KARDEŞİM - OUR IDIOT BROTHER / My Idiot Brother

Yapım: 2011, USA

Tür: Komedi

Yönetmen: Jesse Peretz

Senaryo: Davd Schisgall, Evgenia Pretz

Yapımcı: John Hodges, Aleen Keshishian, Marc Turtletaub, Anthony Bregman, Caroline Jackzo, Stefanie Azpiazi, Peter Saraf

Süre: 100 dak.

Oyuncular: Paul Rudd, Elizabeth Banks, Zooey Deschanel, Elizabeth Banks, Nick Sullivan,

Konusu:

Öncelikle bu filmin son zamanlarda izlediğim en tatlı komedilerden birisini söylemek istiyorum. İzlerken inanılmaz iyi vakit geçirdim çok eğlendim ve kesinlikle öneriyorum.

Konusuna gelince; Ned, oldukça saf, iyi niyetli, dürüst ve organik tarımla uğraşan genç bir adamdır. Polise uyuşturucu satmak suçuyla yakalanır ve hapse girer. İyi hali nedeniyle hapisten erken çıkar ve sevgilisiyle kaldığı çiftliğe döner. Fakat Ned’in sevgilisi onun yokluğunda kendisine yeni bir sevgili bulmuştur ve Ned bu nedenle çiftliği terk etmek zorunda kalır.

Evsiz kalan Ned, annesinin ve kız kardeşlerinin yaşadığı şehre döner. Bir süre annesiyle yaşar ve orada rahat edemeyince sırasıyla kız kardeşlerinin yanında yaşamaya başlar. Kız kardeşleri Ned’in geri zekâlı olduğunu düşünmektedirler ve onu hayatlarında istememektedirler. Zaten Ned de bir süre sonra kız kardeşleri olan Miranda, Natalie ve Liz'in yaşam düzenlerini alt üst etmeye başlayacaktır.

our-idiot-brother.jpg

Ned lived a happy life growing organic vegetables on a farm with his hippie girlfriend and his dog named Willie Nelson, but an unadvised incident with marijuana at a farmer's market lands him in jail. When he gets out of jail, he is off to live with his sisters. While Ned is still happy, his sisters are much less so after he manages to screw up one marriage, one job opportunity, one budding relationship and one domestic partnership. He sees those problems as breakdowns in communication, but his sisters see him as an idiot.

post-51890-0-50670400-1321351231_thumb.jpg post-51890-0-54952000-1321351390_thumb.jpg

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:
  • Admin

Üniformalı bir polise esrar satacak kadar saf (bu sahneyi kaçırmamanızı öneriyorum) olan Ned'in üç kız kardeşi, annesi ve eski sevgilisiyle olan ilişkisini konu alıyor. Ned'İn aptal olduğunu düşünen kız kardeşleri filmin sonunda ne mi düşünüyorlar bunu da size bırakıyorum kaçırmayın izleyin... smile.png Seni seviyorum Paul Rudd

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.