Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 137
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

hiç sorma ya seden . bi awatar beğenmiştim kendime. başka forumlarda da kullanıyodum. bugün başka bir arkadaşın kullandığını farkettim. çok da utandım açıkçası :blushing: yeni bi awatar buldum kendime. işallah bunu kimse kullanmıyodur -_-

Gönderi tarihi:
hiç sorma ya seden . bi awatar beğenmiştim kendime. başka forumlarda da kullanıyodum. bugün başka bir arkadaşın kullandığını farkettim. çok da utandım açıkçası :blushing: yeni bi awatar buldum kendime. işallah bunu kimse kullanmıyodur -_-

kımsede görmedım rahat ol.çunku benım el atmadığım forum yok ta :D

Gönderi tarihi:

keller körler birbiini ağırlar gelmişti aklıma :D çünkü hakkaten birbirinizi güzel savunuyosunuz ve onaylıyosunuz.

biraz ısrar ederseniz söylerim demeye çalışmamıştım ama ısrar ettiniz ve söyledim :D

bu söylediğin ise sadece bir temenni. herkes her başladığı işi bitiremez. bu da onlardan biri olcaktı.

sonunda ben yine anlatamadım dediğim her cümlenin altında siz yine anlamadınız yatabilir :unsure: kimbilir :lol:

Bu yazdıklarına verilecek o kadar çok cevap varki emre...ama sadece bu kadar yazıyorum..

Gönderi tarihi:

hiç bile savunmuyosun. bi kez şahitlik yapacak oldun. onda da para istedin :D

Sor bakalım niye istedim ben o parayı, Sorsan söylerdim -_- Bizim şahitleri koruma ve güçlendirme derneğimiz var onun için istedim ( kadınları koruma ve güçlendirme derneği gibi bişey oldu ama idare edin artıkın :lol: ) , yani kendim için bişey istemedim -_-:lol::D

yağmur,bu avatar emreye pek bi yakışmış değil mi :)

Sadece saygı duyabilir başka yorum yapamam avatar için -_-

Gönderi tarihi:

keller körler birbiini ağırlar gelmişti aklıma :D çünkü hakkaten birbirinizi güzel savunuyosunuz ve onaylıyosunuz.

tabiki duygusalız. de de korkma ;)

bu arada hepinizin mimiklerini yedim :D

tabiki birbirimizi savunuruz, birlik ve beraberlik budur işte :D;) yeri gelince bak senide savunuruz :stuart:

iyi halt ettin mimiklerimizi yedin de :P

Gönderi tarihi:

Bu yazdıklarına verilecek o kadar çok cevap varki emre...ama sadece bu kadar yazıyorum..

galiba bu kez çizmeyi aştım. eğer istemeden kırdıysam özür diliyorum ece.

Sor bakalım niye istedim ben o parayı, Sorsan söylerdim -_- Bizim şahitleri koruma ve güçlendirme derneğimiz var onun için istedim ( kadınları koruma ve güçlendirme derneği gibi bişey oldu ama idare edin artıkın :lol: ) , yani kendim için bişey istemedim -_-:lol::D

formundasın yine bugün :D

• 6 ay sonra...
Gönderi tarihi:

1- sevmeyenle işim olmaz

2- sevmek zordur zoru başaramayacaksan benlen işin olmaz

3- sevgi ,saygı sadakat isterim B)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.