Φ emre_s Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 hiç bile savunmuyosun. bi kez şahitlik yapacak oldun. onda da para istedin Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 yağmur,bu avatar emreye pek bi yakışmış değil mi Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 hiç sorma ya seden . bi awatar beğenmiştim kendime. başka forumlarda da kullanıyodum. bugün başka bir arkadaşın kullandığını farkettim. çok da utandım açıkçası yeni bi awatar buldum kendime. işallah bunu kimse kullanmıyodur Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 hiç sorma ya seden . bi awatar beğenmiştim kendime. başka forumlarda da kullanıyodum. bugün başka bir arkadaşın kullandığını farkettim. çok da utandım açıkçası yeni bi awatar buldum kendime. işallah bunu kimse kullanmıyodur kımsede görmedım rahat ol.çunku benım el atmadığım forum yok ta Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 keller körler birbiini ağırlar gelmişti aklıma çünkü hakkaten birbirinizi güzel savunuyosunuz ve onaylıyosunuz. biraz ısrar ederseniz söylerim demeye çalışmamıştım ama ısrar ettiniz ve söyledim bu söylediğin ise sadece bir temenni. herkes her başladığı işi bitiremez. bu da onlardan biri olcaktı. sonunda ben yine anlatamadım dediğim her cümlenin altında siz yine anlamadınız yatabilir kimbilir Bu yazdıklarına verilecek o kadar çok cevap varki emre...ama sadece bu kadar yazıyorum.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 hiç bile savunmuyosun. bi kez şahitlik yapacak oldun. onda da para istedin Sor bakalım niye istedim ben o parayı, Sorsan söylerdim Bizim şahitleri koruma ve güçlendirme derneğimiz var onun için istedim ( kadınları koruma ve güçlendirme derneği gibi bişey oldu ama idare edin artıkın ) , yani kendim için bişey istemedim yağmur,bu avatar emreye pek bi yakışmış değil mi Sadece saygı duyabilir başka yorum yapamam avatar için Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 keller körler birbiini ağırlar gelmişti aklıma çünkü hakkaten birbirinizi güzel savunuyosunuz ve onaylıyosunuz. tabiki duygusalız. de de korkma bu arada hepinizin mimiklerini yedim tabiki birbirimizi savunuruz, birlik ve beraberlik budur işte yeri gelince bak senide savunuruz iyi halt ettin mimiklerimizi yedin de Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 tabiki birbirimizi savunuruz, birlik ve beraberlik budur işte yeri gelince bak senide savunuruz iyi halt ettin mimiklerimizi yedin de Canım çektide kankim Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 iyi halt ettin mimiklerimizi yedin de Canım çektide kankim Hey Allahım kızlar ben yapıyorum diye bu hoş bişey değil..Kötü örnek oldum size.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Hey Allahım kızlar ben yapıyorum diye bu hoş bişey değil..Kötü örnek oldum size.. Onu çok önceden düşünecektin artık herşey için çok geç Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Bu yazdıklarına verilecek o kadar çok cevap varki emre...ama sadece bu kadar yazıyorum.. galiba bu kez çizmeyi aştım. eğer istemeden kırdıysam özür diliyorum ece. Sor bakalım niye istedim ben o parayı, Sorsan söylerdim Bizim şahitleri koruma ve güçlendirme derneğimiz var onun için istedim ( kadınları koruma ve güçlendirme derneği gibi bişey oldu ama idare edin artıkın ) , yani kendim için bişey istemedim formundasın yine bugün Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 formundasın yine bugün Yok canım o kadar abartılacak bişey değil Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 1- sevmeyenle işim olmaz 2- sevmek zordur zoru başaramayacaksan benlen işin olmaz 3- sevgi ,saygı sadakat isterim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.