Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Hepiciğini duydum hain ökkeş kanki Susmayacam işte banane Beyaz çoraaaapppp iyidirrrrrr güzeldirrrrrr Ama çabuk kirlenir Kirlenmekde güzeldirrrr Reklama girdi biraz ama olsun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 duydun mu hadi yaaa tamam kankim bende aynısını dedim , beyaz çorap dedim güzeldir dedim iyidir dedim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Bende dedim kankim dedim böyle şey demez dedim Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yok güzenmedim hiç Bu güzenmek gücenmenin yaklaşık bir benzeri oluyor sanırım Ödeşmiş olduk bende senin smileyları yedim Güzenmedim bu ne demek ya..Ben bugün neden konuşma özürlüyüm acep..bi gariplik var bu işte ama tem anlayamadım...neyseh.. Smileylerimi yemiş yaaaaaaaaaa... tamam bak bu sefer yemedim..mineninkileri yiycem napim..ay birinizden birinizinkini yemek zorundayım yoksa benimkiler sıhmıyoooo.. tamam kankimin üstüne gitmeyin yaw seviyo o beyaz çorabı aslında çokda kötü değil zaten ( nolur arkadaşlar böyle diyelimde susar belki ) Eeeee evet çok kötü değil ama çok değil dedim.. Minem senin smileyleri yedim yapacak bişey yok canım üzgünüm.. Ya bu arada gecem yağmurum yine olmadı seninkilerin bir kısmını yine yemek zorunda kaldım.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Afiyet olsun Neyse konumuza dönelim Bakımsız ayakkabılar Aman ayakkabınızın her zaman boyalı ve cilalı olmasına dikkat edin. Şimdi bu ne demek Yani her an her dakikka ayakkabısını boyayıp cilalayan bir erkekle karşılaştınız mı siz Hiç bir insan evladı cebinde renkli ayakkabı boyası ve cila ile dolaşmaz Bu maddeyide sevmedim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Eğer hızlı, ağzınızı doldurarak, ses çıkararak, bir de ağzınız doluyken konuşarak yemek yiyorsanız bittiniz! +1000 katılıyorum Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Ben onada katılıyorum bide şuna katılıyorum.. Fazla jöle Jöleyi abartmak, saçları kafaya yapıştırmak da birçok kadına itici gelir. Mutlaka ortasını bulun! ne öyle vıcık vıcık..ıykk pis görünüyo...çok fazlası tabi... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Bak bu konuda sana kesinlikle katılıyorum kankim Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Afiyet olsun Neyse konumuza dönelim Bakımsız ayakkabılar Aman ayakkabınızın her zaman boyalı ve cilalı olmasına dikkat edin. Şimdi bu ne demek Yani her an her dakikka ayakkabısını boyayıp cilalayan bir erkekle karşılaştınız mı siz Hiç bir insan evladı cebinde renkli ayakkabı boyası ve cila ile dolaşmaz Bu maddeyide sevmedim sende olmasan halimiz haraptı yaa seni sevdim urfalı Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yalnız bakarmısınız konu başlığı erkeklerin kurallarıydı biz onu ne yapıp edip kendi lehimize çevirdik.. Helal olsun bize.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 eeeee böyle olacağını tahmin etmeliydin ablacım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yalnız bakarmısınız konu başlığı erkeklerin kurallarıydı biz onu ne yapıp edip kendi lehimize çevirdik.. Helal olsun bize.. Şişşş hak yemeyelim lütfen Bütün gayret ve çabayı bizzat ben kendim sarf ettim Daş yürekli urfa nerden çıktı be Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Ben şahidim kız çok çalıştı .. Yalnız bu şahit kelimesi bana bişey hatırlattı ama ne. Taş yürekli artık neyle bağdaştırmaya çalıştıysa..açıklamalarını bekliyoruz..sen çokta üzerinde durma ama canım.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Ben söyleyim neyi hatırlattığını Vakti zamanında ben sana çok şahit oldum ve sen ödemelrde hala geçiktin , bilemiyorum artık yani :lol: Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Hey Allahım ya nasılda unuttum ben onu..En kısa zamanda ödemeleri yapıcam merak etme.. Aramızda kalsın yalnız.. Yoksa rezillik vallahi... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yok zaten bizbizeyiz merak etme kimse duymadı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 demek ki neymiş ece ablaya hiç bi zaman şahit olunmayacakmış Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Her zaman böyle olmaz kızlar ya yapmayın ama.. İyiki bi ödemeyi aksattık yani.. Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 o şahitlik yapıp para alamadığın diğer şahıs benim galiba. ama avcunu yalarsın çünkü daha 2. mesajında yarıyolda bırakmıştın beni Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 o şahitlik yapıp para alamadığın diğer şahıs benim galiba. ama avcunu yalarsın çünkü daha 2. mesajında yarıyolda bırakmıştın beni Merak etme senin cimri olduğuna dair şahitlik yaparım ödeşiririz Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 bazı erkekler neden dolmuşta ya da toplu taşıma araçlarında yanında oturan bayana iyice yapışır Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Dolmuş fren yaptığında düşmemek içindir kankim Sabahları bu sıkıntıyı bende çekiyorum maalesef Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 bazı erkekler neden dolmuşta ya da toplu taşıma araçlarında yanında oturan bayana iyice yapışır buna erkekler değilde bazı insana benzeyen sapık yaratıklar diyelim istersen çünkü banada bazen bayanlar yapışıyor aklımı başımdan alıyor Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Al işte Konuyu nereye getirid Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Burda konu baya uçmuş... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.