Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

yok kankim böyle anlaman çok normal :whistling::huh::mellow::rolleyes:

ben anlatamadım aslında ama açıkca anlatırsamda admin olaya el koyucak :D

• Cevaplar 137
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

yok kankim böyle anlaman çok normal :whistling::huh::mellow::rolleyes:

ben anlatamadım aslında ama açıkca anlatırsamda admin olaya el koyucak :D

bu konuda istediğiniz kadar söylenebilirsiniz çünkü bende karşıyım küfüre böyle alışkanlıkları olan arkadaşlarım olmuştu birzaman onlara yakışmadığını ve nedenini sorduğumda "yaa o samimiyetten" demişlerdi samimi olduklarını gösteriyorlar yani böyle insanlardan bence ne kendine nede birbaşkasına hayır gelir -_-

Gönderi tarihi:

Niye Adminde erkek olduğu için mi :huh: kafam iyice karıştı :pinch:

:lol:

kankiiiiiiimmmmm :angry:

yanlış kişiyle uğraşıyosun, karıştırdın sanırım ece ablayla uğraşıyodun sen :D:lol:

Gönderi tarihi:

sürekli yaptığınız şeyi yine yapıyosunuz. hoşunuza gitmeyen bütün kötü özellkileri erkekler neden böyle yapıyo diyerek anlatıyosunuz. ama sürekli kadınların erkeklerden bir farkı veya bir eksiği kalmadığını söylüyosunuz. evet kadınların erkelerden bir eksiği kalmadı. küfür konusunda da. hatta benim çevremdeki biçok bayan bir erkeğin ağzına alamayacağı lafları noktalı virgül olarak kullanıyo. en iyi taraf tarafsızlıkdır arkadaşlar. içinizdeki fanatizmibir kenara atıpta yorum yapsanız ne güzel olcak :angry:

bu arada bana yaptığın dedektiflik taş yürekliye sökmemiş ece :D hatta malesef bu kez yanında mineu yu da kurban götürmüşsün :D taşyürekli o yazı da sonuna kadar haklı ve yürüyen bir insanın kaldırımda yaptığı sellektör benzetmesi de tamamen bir espri. ama bu yine taş yüreklinin suçu. çünkü parantez içinde şaka yazması gerekiyodu demi ece :D

Gönderi tarihi:

sürekli yaptığınız şeyi yine yapıyosunuz. hoşunuza gitmeyen bütün kötü özellkileri erkekler neden böyle yapıyo diyerek anlatıyosunuz. ama sürekli kadınların erkeklerden bir farkı veya bir eksiği kalmadığını söylüyosunuz. evet kadınların erkelerden bir eksiği kalmadı. küfür konusunda da. hatta benim çevremdeki biçok bayan bir erkeğin ağzına alamayacağı lafları noktalı virgül olarak kullanıyo. en iyi taraf tarafsızlıkdır arkadaşlar. içinizdeki fanatizmibir kenara atıpta yorum yapsanız ne güzel olcak :angry:

bu arada bana yaptığın dedektiflik taş yürekliye sökmemiş ece :D hatta malesef bu kez yanında mineu yu da kurban götürmüşsün :D taşyürekli o yazı da sonuna kadar haklı ve yürüyen bir insanın kaldırımda yaptığı sellektör benzetmesi de tamamen bir espri. ama bu yine taş yüreklinin suçu. çünkü parantez içinde şaka yazması gerekiyodu demi ece :D

tamam küfür eden bayanlarda yok değil ama en azından bütün cümlelerinde ''bilmem ne çocuğuyum''u özne olarak kullanmıyorlar erkekler gibi -_- bence bu konuyu fanatizme çeviren sensin emrecim :( sende sürekli kadınlarda öyle yapıyo, kadınlar sanki melek mi diye düşünüyorsun -_-

bu arada kimsenin beni kurban götürdüğü falan yok -_- biz taş yüreklinin söylediklerini ciddiye almış değiliz zaten, farkındaysan bizde (şaka) yapıyoruz konunun devamında ;)

Gönderi tarihi:

Pardon kankim topicleri karıştırdığım gibi sizide karıştırmışım -_-:lol:

Emre ben hiç üzerime alınmıyorum haberin olsun yani -_-:P:D ( paranteziçinde şaka :blushing: )

:lol::P

bu parantezden nefret ediyorum artık :angry:

Gönderi tarihi:

tamam küfür eden bayanlarda yok değil ama en azından bütün cümlelerinde ''bilmem ne çocuğuyum''u özne olarak kullanmıyorlar erkekler gibi -_- bence bu konuyu fanatizme çeviren sensin emrecim :( sende sürekli kadınlarda öyle yapıyo, kadınlar sanki melek mi diye düşünüyorsun -_-

bu arada kimsenin beni kurban götürdüğü falan yok biz taş yüreklinin söylediklerini ciddiye almış değiliz zaten, farkındaysan bizde (şaka) yapıyoruz konunun devamında

evet aynen öyle düşünüyorum. kadınlar sanki melek mi. çünkü aksini kanıtlayan çok kadınla tanıştım. bir de küfürün tarzı stili olmaz. her türlüsü abestir. kadınlar da ''bilmem ne çocuğuyum''u özne olarak kullanmıyorlarsa burda söyleyemeyeceğim biçok küfür edebiliyolar. şu anda senin söylediğin şey şuraya çıkıyo;eğer bir bağa girip bir tane elma yiyorsan hırsız değilsin ancak sepet sepet toplayıp eve götürürsen hırsızsın. bence hayır. söylediğim şeyleri tekrarlamaktan nefret ediyorum ama böyle konularda biri de bir bini de bir!!!

ayrıca anlaşılan ben ciddiye almadım ama malesef sen almışsın. kurban kelimesi mecazi ve şaka yollu söylenmiş bir kelime.

İyide ne ksıonki

Bende sevmem kendisini zaten

:D

beni artık kızmadığımı söylemek kızdırıyo :( bu arada ikinizinde mimiklerini yemek zorunda kaldım affola :D

Gönderi tarihi:

Herkes mimik yemeye başladı.. :lol:

Ya nolmuş buralarda..Harp meydanı gibi..Kim kime şaka yapmış kim parantez içinde yazmış..Hepsi birbirine girmiş... :unsure: şaka şaka..(emre hariç..) :w00t:

Yağmurum seni bugün çok enercik gördüm.. :lol:

Bu arada emre bak beni kızdırıyosun ama.. :P ben yazımda hiçbir şekilde kadın veya erkek yazmadım..Yazmamda ama sen sürekli, yok kadınlar melekmide böyle yapıyor..Erkekler böylemi yapıyor deyip duruyosun, dikkat et..Senin eksiklerini yakalamak ve suratına vurmak zorunda bırakma yine beni..Tam artık tamam dediğim yerde yine başladın kadınlı erkekli konuşmaya.. :angry: İnsan diyelim şuna tamammı?insanız hepimiz.. -_-

Emre bak bişey dersen seni topiğn başına göndericem ona göre... :P:lol:

Of ya kendi mimiklerimide yemek zorunda kaldım..

Gönderi tarihi:

evet aynen öyle düşünüyorum. kadınlar sanki melek mi. çünkü aksini kanıtlayan çok kadınla tanıştım. bir de küfürün tarzı stili olmaz. her türlüsü abestir. kadınlar da ''bilmem ne çocuğuyum''u özne olarak kullanmıyorlarsa burda söyleyemeyeceğim biçok küfür edebiliyolar. şu anda senin söylediğin şey şuraya çıkıyo;eğer bir bağa girip bir tane elma yiyorsan hırsız değilsin ancak sepet sepet toplayıp eve götürürsen hırsızsın. bence hayır. söylediğim şeyleri tekrarlamaktan nefret ediyorum ama böyle konularda biri de bir bini de bir!!!

ayrıca anlaşılan ben ciddiye almadım ama malesef sen almışsın. kurban kelimesi mecazi ve şaka yollu söylenmiş bir kelime.

beni artık kızmadığımı söylemek kızdırıyo :( bu arada ikinizinde mimiklerini yemek zorunda kaldım affola :D

tabiki biri de bir bini de bir fakat benim söylediğim oraya imkansız çıkmaz <_< ben şunu demek istedim, kadınlar küfür etmiyor demiyorum ben, eden kadınlar var ama bunlar azınlık , erkeklerin çoğu küfür ediyo dedim ben... neyse yaaaa boşver az çok aynı şeylerden bahsediyoruz aslında ...

kurban kelimesini parantez içine alcaktın o zaman :D:P

mimiklerimi yediğin içinde affetmiyorum :(

Gönderi tarihi:

Herkes mimik yemeye başladı.. :lol:

Yağmurum seni bugün çok enercik gördüm.. :lol:

Of ya kendi mimiklerimide yemek zorunda kaldım..

Senin yüsünden yiyo herkes :lol:

Çok mu enerjik :unsure: yoo değilim :blushing::lol:

Ye ye nereye kadar -_- bunun bir sonu olması lazım :P:lol:

Gönderi tarihi:

Bak bunu şimdi gördüm emre..Sana dedektiflik yapmaya beni sen mecbur bıraktın..Ama burda aklımda öyle kalmış..Hatta okurkende öyle düşünmüştüm..Bazen hızlı hızlı okuyup geçiyorum..Öyle kalmış aklımda napim..Bak mineninde aklında öyle kalmış..Bizde biliyoruz şaka olduğunu en azından anladık..Ama kanıtladı kabul ettik.. -_-

Ama ben anladımki sen parantez içinde emreyi sevdin..Peki sen istedin.. :P:lol::lol:

Gönderi tarihi:

Senin yüsünden yiyo herkes

Çok mu enerjik :unsure: yoo değilim

Ye ye nereye kadar bunun bir sonu olması lazım

Benim yüzümdenmi :blushing::P:lol:

Tama sen bi konuş biz sonra geliriz

Peki.. :unsure:

ben gelemiycem arkadaşlar siz gidin benim selamımı söyleyin

selammı :huh: oldu.. :fear:

gizli görevdeyim arkadaşlar.. :ninja::lol::lol:

Gönderi tarihi:

senin yüsünden ama kuşum -_- yalan söyleyemem emre kızar :D sonra siz bayanlar yalan söyleyince şöyle oluyo da, erkekler söyleyince böyle oluyo da :D uğraşamam valla :lol:

Gönderi tarihi:
senin yüsünden ama kuşum -_- yalan söyleyemem emre kızar :D sonra siz bayanlar yalan söyleyince şöyle oluyo da, erkekler söyleyince böyle oluyo da :D uğraşamam valla :lol:

:D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.