Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

hiç bile savunmuyosun. bi kez şahitlik yapacak oldun. onda da para istedin :D

• Cevaplar 137
  • Görüntü 11b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

yağmur,bu avatar emreye pek bi yakışmış değil mi :)

Gönderi tarihi:

hiç sorma ya seden . bi awatar beğenmiştim kendime. başka forumlarda da kullanıyodum. bugün başka bir arkadaşın kullandığını farkettim. çok da utandım açıkçası :blushing: yeni bi awatar buldum kendime. işallah bunu kimse kullanmıyodur -_-

Gönderi tarihi:
hiç sorma ya seden . bi awatar beğenmiştim kendime. başka forumlarda da kullanıyodum. bugün başka bir arkadaşın kullandığını farkettim. çok da utandım açıkçası :blushing: yeni bi awatar buldum kendime. işallah bunu kimse kullanmıyodur -_-

kımsede görmedım rahat ol.çunku benım el atmadığım forum yok ta :D

Gönderi tarihi:

keller körler birbiini ağırlar gelmişti aklıma :D çünkü hakkaten birbirinizi güzel savunuyosunuz ve onaylıyosunuz.

biraz ısrar ederseniz söylerim demeye çalışmamıştım ama ısrar ettiniz ve söyledim :D

bu söylediğin ise sadece bir temenni. herkes her başladığı işi bitiremez. bu da onlardan biri olcaktı.

sonunda ben yine anlatamadım dediğim her cümlenin altında siz yine anlamadınız yatabilir :unsure: kimbilir :lol:

Bu yazdıklarına verilecek o kadar çok cevap varki emre...ama sadece bu kadar yazıyorum..

Gönderi tarihi:
  • Yazar

hiç bile savunmuyosun. bi kez şahitlik yapacak oldun. onda da para istedin :D

Sor bakalım niye istedim ben o parayı, Sorsan söylerdim -_- Bizim şahitleri koruma ve güçlendirme derneğimiz var onun için istedim ( kadınları koruma ve güçlendirme derneği gibi bişey oldu ama idare edin artıkın :lol: ) , yani kendim için bişey istemedim -_-:lol::D

yağmur,bu avatar emreye pek bi yakışmış değil mi :)

Sadece saygı duyabilir başka yorum yapamam avatar için -_-

Gönderi tarihi:

keller körler birbiini ağırlar gelmişti aklıma :D çünkü hakkaten birbirinizi güzel savunuyosunuz ve onaylıyosunuz.

tabiki duygusalız. de de korkma ;)

bu arada hepinizin mimiklerini yedim :D

tabiki birbirimizi savunuruz, birlik ve beraberlik budur işte :D;) yeri gelince bak senide savunuruz :stuart:

iyi halt ettin mimiklerimizi yedin de :P

Gönderi tarihi:
  • Yazar

tabiki birbirimizi savunuruz, birlik ve beraberlik budur işte yeri gelince bak senide savunuruz

iyi halt ettin mimiklerimizi yedin de

Canım çektide kankim -_-:unsure::lol:

Gönderi tarihi:

iyi halt ettin mimiklerimizi yedin de

Canım çektide kankim

Hey Allahım kızlar ben yapıyorum diye bu hoş bişey değil..Kötü örnek oldum size.. :(:unsure:

:P:lol::lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Hey Allahım kızlar ben yapıyorum diye bu hoş bişey değil..Kötü örnek oldum size..

Onu çok önceden düşünecektin -_- artık herşey için çok geç -_-:w00t::lol:

Gönderi tarihi:

Bu yazdıklarına verilecek o kadar çok cevap varki emre...ama sadece bu kadar yazıyorum..

galiba bu kez çizmeyi aştım. eğer istemeden kırdıysam özür diliyorum ece.

Sor bakalım niye istedim ben o parayı, Sorsan söylerdim -_- Bizim şahitleri koruma ve güçlendirme derneğimiz var onun için istedim ( kadınları koruma ve güçlendirme derneği gibi bişey oldu ama idare edin artıkın :lol: ) , yani kendim için bişey istemedim -_-:lol::D

formundasın yine bugün :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

formundasın yine bugün :D

Yok canım o kadar abartılacak bişey değil -_-:D:P

• 6 ay sonra...
Gönderi tarihi:

1- sevmeyenle işim olmaz

2- sevmek zordur zoru başaramayacaksan benlen işin olmaz

3- sevgi ,saygı sadakat isterim B)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.