Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Hepiciğini duydum hain ökkeş kanki -_-:devil:

Susmayacam işte banane :angry: Beyaz çoraaaapppp iyidirrrrrr güzeldirrrrrr :w00t: Ama çabuk kirlenir :unsure: Kirlenmekde güzeldirrrr <_< Reklama girdi biraz ama olsun :w00t::lol:

• Cevaplar 137
  • Görüntü 11b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

duydun mu :o:huh: hadi yaaa :unsure:

:D:grin:

tamam kankim bende aynısını dedim , beyaz çorap dedim güzeldir dedim iyidir dedim :P

Gönderi tarihi:

Yok güzenmedim hiç Bu güzenmek gücenmenin yaklaşık bir benzeri oluyor sanırım

Ödeşmiş olduk bende senin smileyları yedim

Güzenmedim :whistling: bu ne demek ya..Ben bugün neden konuşma özürlüyüm acep..bi gariplik var bu işte ama tem anlayamadım...neyseh.. :huh:

Smileylerimi yemiş yaaaaaaaaaa... :wassat::crying: tamam bak bu sefer yemedim..mineninkileri yiycem napim..ay birinizden birinizinkini yemek zorundayım yoksa benimkiler sıhmıyoooo.. :(

tamam kankimin üstüne gitmeyin yaw seviyo o beyaz çorabı

aslında çokda kötü değil zaten

( nolur arkadaşlar böyle diyelimde susar belki )

Eeeee evet çok kötü değil ama çok değil dedim..

Minem senin smileyleri yedim yapacak bişey yok canım üzgünüm.. :wacko::lol:

Ya bu arada gecem yağmurum yine olmadı seninkilerin bir kısmını yine yemek zorunda kaldım.. :w00t:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Afiyet olsun -_-:P

Neyse konumuza dönelim -_-

Bakımsız ayakkabılar

Aman ayakkabınızın her zaman boyalı ve cilalı olmasına dikkat edin. :huh:

Şimdi bu ne demek :angry: Yani her an her dakikka ayakkabısını boyayıp cilalayan bir erkekle karşılaştınız mı siz :angry::P

Hiç bir insan evladı cebinde renkli ayakkabı boyası ve cila ile dolaşmaz -_-:w00t:

Bu maddeyide sevmedim <_<

Gönderi tarihi:

Eğer hızlı, ağzınızı doldurarak, ses çıkararak, bir de ağzınız

doluyken konuşarak yemek yiyorsanız bittiniz!

+1000 katılıyorum ;)

Gönderi tarihi:

Ben onada katılıyorum bide şuna katılıyorum.. :huh::lol:

Fazla jöle

Jöleyi abartmak, saçları kafaya yapıştırmak da birçok kadına itici

gelir. Mutlaka ortasını bulun!

ne öyle vıcık vıcık..ıykk pis görünüyo...çok fazlası tabi... -_-

Gönderi tarihi:

Afiyet olsun -_-:P

Neyse konumuza dönelim -_-

Bakımsız ayakkabılar

Aman ayakkabınızın her zaman boyalı ve cilalı olmasına dikkat edin. :huh:

Şimdi bu ne demek :angry: Yani her an her dakikka ayakkabısını boyayıp cilalayan bir erkekle karşılaştınız mı siz :angry::P

Hiç bir insan evladı cebinde renkli ayakkabı boyası ve cila ile dolaşmaz

Bu maddeyide sevmedim

sende olmasan halimiz haraptı yaa :D seni sevdim urfalı ;)

Gönderi tarihi:

Yalnız bakarmısınız konu başlığı erkeklerin kurallarıydı biz onu ne yapıp edip kendi lehimize çevirdik.. :huh::P Helal olsun bize.. :whistling::D:w00t:

Gönderi tarihi:

eeeee böyle olacağını tahmin etmeliydin ablacım -_-:D:lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Yalnız bakarmısınız konu başlığı erkeklerin kurallarıydı biz onu ne yapıp edip kendi lehimize çevirdik.. :huh::P Helal olsun bize.. :whistling::D:w00t:

Şişşş hak yemeyelim lütfen -_- Bütün gayret ve çabayı bizzat ben kendim sarf ettim -_-:lol:

Daş yürekli urfa nerden çıktı be :huh::lol:

Gönderi tarihi:

Ben şahidim kız çok çalıştı .. -_- Yalnız bu şahit kelimesi bana bişey hatırlattı ama ne. :unsure::huh::lol:

Taş yürekli artık neyle bağdaştırmaya çalıştıysa..açıklamalarını bekliyoruz..sen çokta üzerinde durma ama canım.. :thumbsup:

:D:lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Ben söyleyim neyi hatırlattığını -_- Vakti zamanında ben sana çok şahit oldum ve sen ödemelrde hala geçiktin , bilemiyorum artık yani -_-

:lol: :lol:

Gönderi tarihi:

Hey Allahım ya nasılda unuttum ben onu..En kısa zamanda ödemeleri yapıcam merak etme.. :huh::fear: Aramızda kalsın yalnız.. :unsure:

Yoksa rezillik vallahi... :D

:lol::lol:

Gönderi tarihi:

demek ki neymiş ece ablaya hiç bi zaman şahit olunmayacakmış :lol:

Gönderi tarihi:

Her zaman böyle olmaz kızlar ya yapmayın ama.. -_-

İyiki bi ödemeyi aksattık yani.. :P

:lol::lol:

Gönderi tarihi:

o şahitlik yapıp para alamadığın diğer şahıs benim galiba. ama avcunu yalarsın :D çünkü daha 2. mesajında yarıyolda bırakmıştın beni

Gönderi tarihi:
  • Yazar

o şahitlik yapıp para alamadığın diğer şahıs benim galiba. ama avcunu yalarsın :D çünkü daha 2. mesajında yarıyolda bırakmıştın beni

Merak etme senin cimri olduğuna dair şahitlik yaparım ödeşiririz -_-:lol::lol:

Gönderi tarihi:

bazı erkekler neden dolmuşta ya da toplu taşıma araçlarında yanında oturan bayana iyice yapışır :angry:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Dolmuş fren yaptığında düşmemek içindir kankim -_-:angry: Sabahları bu sıkıntıyı bende çekiyorum maalesef :pinch:

:unsure:

Gönderi tarihi:

bazı erkekler neden dolmuşta ya da toplu taşıma araçlarında yanında oturan bayana iyice yapışır :angry:

buna erkekler değilde bazı insana benzeyen sapık yaratıklar diyelim istersen çünkü banada bazen bayanlar yapışıyor aklımı başımdan alıyor :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.