Φ canugur Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 SU HALIMIZE BAKIN ARKADASIN BIRI BIR SORU SORDU, NE KADAR FARKLI DÜSÜNCE VARSA O KADAR DA IRONIK SALDIRI GELDI. KIMSE ILETISIM KURMAYI, KARSILIKLI KONUSMAYI, IYI NIYETI, BIR SEYLER PAYLASMAYI VE ANLATMAYI DÜSÜNMÜYOR. HEMEN YARGILAR GELIYOR: SÖZLÜGE BAKSANA, GOOGLE DE ARASANA; YA DA YAG CEKEN YOBAZ BIR DÜSÜNCENIN KÜFÜRLÜ YORUMU.... NE VARSA ITISIP KAKISMA ADINA .... Lafa gelince kokusmus avrupa toplumu diyoruz. ayni soruyu dil bilenleriniz lütfen girsin bir google forumuna da sorsun bakalim. Göreceksiniz ne kadar akillica, yumusak ve saygili yanitlar gelecegini. O halde iletelim forum yönetimine; forumlari filan kaldirsinlar, kimse biri biriyle iletisim kurmasin, herkes alsin eline bir kItap ne ariyorsa oradan baksin saygilar Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 SU HALIMIZE BAKIN ARKADASIN BIRI BIR SORU SORDU, NE KADAR FARKLI DÜSÜNCE VARSA O KADAR DA IRONIK SALDIRI GELDI. KIMSE ILETISIM KURMAYI, KARSILIKLI KONUSMAYI, IYI NIYETI, BIR SEYLER PAYLASMAYI VE ANLATMAYI DÜSÜNMÜYOR. HEMEN YARGILAR GELIYOR: SÖZLÜGE BAKSANA, GOOGLE DE ARASANA; YA DA YAG CEKEN YOBAZ BIR DÜSÜNCENIN KÜFÜRLÜ YORUMU.... NE VARSA ITISIP KAKISMA ADINA .... Lafa gelince kokusmus avrupa toplumu diyoruz. ayni soruyu dil bilenleriniz lütfen girsin bir google forumuna da sorsun bakalim. Göreceksiniz ne kadar akillica, yumusak ve saygili yanitlar gelecegini. O halde iletelim forum yönetimine; forumlari filan kaldirsinlar, kimse biri biriyle iletisim kurmasin, herkes alsin eline bir kItap ne ariyorsa oradan baksin saygilar 10176[/snapback] YA KİMSENİN SORUYA BİŞEY DEDİĞİ YOK.SADECE HİÇ BİLMEYİŞİ GARİP GELDİ.YADA BİLMİYORUM AYAĞINA YATIŞI... BİZ BURDA ESRA HANIMA SADECE YORUM YAPIYORUZ BAŞKA NİYETİMİZ YOK Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 sevgili canuğur, sizin söylediğinizide anlamak mümkün değil.diyorsunuz ki forumda herkes özgürce tartışmalı ve söyleyeceğini özgürce söylemeli.sonra esra hanım bir soru soruyor.herkes bildiğince doğru veya yanlış fikrini söylüyor, belki bazıları sertçe oluyor ama terbiye sınırları aşılmıyor.aşıldığı zaman forumun yöneticileri duruma süratle müdahele ediyor. bu noktada devreye siz giriyorsunuz ve anlaşılmaz bir şekilde tartışmaların yanlış olduğunu, tartışma adabınıda beğenmiyor, bunu da adapsızca ifade ediyorsunuz. durumu anlamış değilim sevgiler Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 Tapınakçıların Dünya ya verdiği büyük nimet Saçmalık... Hiçbir dayanakları olmadan sallayanların inancı ateizm... Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 sevgili canuğur,sizin söylediğinizide anlamak mümkün değil.diyorsunuz ki forumda herkes özgürce tartışmalı ve söyleyeceğini özgürce söylemeli.sonra esra hanım bir soru soruyor.herkes bildiğince doğru veya yanlış fikrini söylüyor, belki bazıları sertçe oluyor ama terbiye sınırları aşılmıyor.aşıldığı zaman forumun yöneticileri duruma süratle müdahele ediyor. bu noktada devreye siz giriyorsunuz ve anlaşılmaz bir şekilde tartışmaların yanlış olduğunu, tartışma adabınıda beğenmiyor, bunu da adapsızca ifade ediyorsunuz. durumu anlamış değilim sevgiler 10179[/snapback] konuya ne kadar kirildigini bana degil, sorunun sahibine sorun. Saygisizlik, yalnizca hakaret demek degildir. Incelikten bir haber olmayin lütfen. Uclarda oynamayin. biraz daha mütevazi olursaniz, yorumlari da okuma zahmetine katlanirsaniz, yapilan kirici ve ironik bilgiclikleri anlaybilirdiniz samanyolu... saygilar Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 sevgili canuğur ikinci sayfada konuya girdim.Esra hanımın sorusu herkes bildiğince bu konuya cevap versin idi.Bunu dikkate alarak belli bir açıklama başlangıcı ile konuyu kendimce ifade ettim.buraya kadar hiçbir hatam yok.bu noktada iş karıştı, başka arkadaşlar konuya girdi.tim adlı arkadaş hatalı bir yorum yaptı.hata yaptığını kendisine ifade ettim.Bu arada admin konuya girdi ve bazı doğru düzeltmeler yaptı. şimdi siz geldiniz bence durumu hiç doğru değerlendirmeden , doğru değerlendirmeden diyorum çünki genel olarak, yani herkes kelimesini kullanarak kötü niyetli olunduğunu söylediniz. Şimdi bu adaplı bir hareket midir? Bu konunun başından başından beri yazılanlar kaydımdadır. şunun için söyledim ,beni marjinal yorumcu ve mütevazi olmamakla suçladınız. Bu tamamen sizin yorumunuzdur ve acımasızdır.Bu hakkıda nereden buldunuz ve kimin için bunu yaptığınızın farkında mısınız? yoksa o anda şuur dışımı kaldınız? sorunun maksatlı ve durumu bu şekle getirecek bir soru olduğu ta başından belliydi ve siz de bunun farkındaydınız ve sorunun yanında yer aldınız. Şimdi de durum karışınca bilinçsizce durumu korumak çabasındasınız? Forum yöneticileri genel durumun bence farkındalar, bu konuda fazla konuşmak istemiyorum. Bu sayfayla ilgili başka sözüm yok. Bence kırıcı olmaya değmezdi... Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 forum yöneticilerinin; ateist nedir sorusuna verilen komik yanitlara güldüklerini biliyorum. Bir soru soran kisiye saygi ile yanit verilecegine, suraya bak, buraya bak, hic mi duymadin gibi yanitlar verilmez. Durumu kurtaracak olanlar belidir. Üstelik özel olarak alinmaniz da garibime gitti. saygilar. Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 forum yöneticilerinin; ateist nedir sorusuna verilen komik yanitlara güldüklerini biliyorum.Bir soru soran kisiye saygi ile yanit verilecegine, suraya bak, buraya bak, hic mi duymadin gibi yanitlar verilmez. Durumu kurtaracak olanlar belidir. Üstelik özel olarak alinmaniz da garibime gitti. saygilar. 10195[/snapback] Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 sevgili canuğur,sizin söylediğinizide anlamak mümkün değil.diyorsunuz ki forumda herkes özgürce tartışmalı ve söyleyeceğini özgürce söylemeli.sonra esra hanım bir soru soruyor.herkes bildiğince doğru veya yanlış fikrini söylüyor, belki bazıları sertçe oluyor ama terbiye sınırları aşılmıyor.aşıldığı zaman forumun yöneticileri duruma süratle müdahele ediyor. bu noktada devreye siz giriyorsunuz ve anlaşılmaz bir şekilde tartışmaların yanlış olduğunu, tartışma adabınıda beğenmiyor, bunu da adapsızca ifade ediyorsunuz. durumu anlamış değilim sevgiler 10179[/snapback] konuya ne kadar kirildigini bana degil, sorunun sahibine sorun. Saygisizlik, yalnizca hakaret demek degildir. Incelikten bir haber olmayin lütfen. Uclarda oynamayin. biraz daha mütevazi olursaniz, yorumlari da okuma zahmetine katlanirsaniz, yapilan kirici ve ironik bilgiclikleri anlaybilirdiniz samanyolu... saygilar 10191[/snapback] Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 SLM ARKSDAŞLAR. BURAYI KISA BİR SÜRE ÖNCE BİR ARKADAŞIM SAYESİNDE KEŞFETTİM.TARTIŞILAN,ORTAYA ATILAN KONULAR İLGİMİ ÇEKTİ HİÇ KAÇIRMADAN TAKİP EDİYORUM.ATEİZM NEDİR DİYE SORULMUŞ.GERÇEKTENDE O ARKADAŞ ANLAMINI BİLMİYORMU ÇOK MERAK EDİYORUM. HİÇ Mİ ÇEVRESİNDEN BİŞİ ÖĞRENEMEMİŞ. HİÇ KİMSEN YOKSA ÖĞRENECEĞİN EN SON SEÇENEK GİR GOOGLE DEN ÖĞREN. ESRACIĞIM:HERYERDE GAYET GÜZEL YAZILAR YAZIYORSUN BU KONUDA NEDEN EKSİK KALMIŞSIN MERAK ETTİM.ÖNCE ANLAMINI ÖĞRENİP SONRA AÇSAYDIN KONUYU. NEYSE SEVGİLER........ 10166[/snapback] anlamini ogrendikten sonra konuyun niye aciyorumki ya ben manyakmiyim salakmiyim neyim anlamadim millet neden hep negetiv anlyior ben kardesim almanyada dogdum almanyadaya yasiyorum bilmiyorum cevremdede ateist yok ben isim bilirdim ya yalanmi söyleyecem bilmiyorum iste google ac diyorsun sanki ben dagdan geldim forumuma niye uye olduk ?????????????? ya varya ne oldugunu bilmiyorum verdiginiz cevaplarda cok aciklmali sadece nniye soruyorsun diye cevap yazdiniz aciklamasi yokmus gibi yeter kapansin bu konu ben actim simdide kapansin ya ne istir bu bi soru sorarsin borclu olursun yok oraya bakamadinmi bakrtinmi niye soruyorsun neden bu konuyu actin ya benim hangi konum begenildikide bu begenilcek gidin ya allah askina istemiyorum artik ogrenmek ne oldugunu...... Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 allahü teala'ya inanmayan birtakım yozlaşmıŞ, ****** gruba ateist denir..böyle şeylerle kafanızı bulandırmayın bence.. SaygılaR ESRA hanım.. güzel bir konuya değinmişsiniz.. 10151[/snapback] öncelikle sevgili Esra, anlıyorum iyi niyetle bir soru soruyorsun ama bak netice nerelere geliyor.Bu daha önce de oldu sende biliyorsun. Şimdi esas konu timm adlı arkadaşın yaptığı ateist tanımı ile birlikte tüm insanlığı kapsayan yönlendirmesi... Bu arkadaşın kariyerini bilmiyorum.Belki psikoloji,antropoloji vs...gibi akademik bir veya birkaç kariyeri vardır.Olabilir.Ancak bu ateist tarifini anlaşılmayacak tarzda tüm insanlığı bölecek şekilde kullanması yolunu hangi kariyer aşamasında öğrendi.Beni aydınlatırsa kendisine sormak istediğim bir kaç soru var.. iyi günler.. 10164[/snapback] Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 forum yöneticilerinin; ateist nedir sorusuna verilen komik yanitlara güldüklerini biliyorum.Bir soru soran kisiye saygi ile yanit verilecegine, suraya bak, buraya bak, hic mi duymadin gibi yanitlar verilmez. Durumu kurtaracak olanlar belidir. Üstelik özel olarak alinmaniz da garibime gitti. saygilar. 10195[/snapback] beni bu soruyu sordum diye batiranlar utansin kendine yapilmasini istemedigin seyi sende baskasina yapma ateist artik hic bilmek istemedigim bir kelime olcak bana kime aciklama yapmadiki anca google git sozluk ac cevrene sor buraya sizler neden beki konu aciyorsunuz ha ???ßß Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2005 CANIM ESRA ABLACIM BU SABAH SENİN AÇTIĞIN TARKAN MI-MUSTİ Mİ SAYFASINDA BİR KONU İBRAZINDA BULUNDUYDUM ABLAM KONU ŞUYDU: ADABI MUYAŞERET HUSUSU ABLACIM CANUYURDA ( KENDİSİ ÇOK BÜYÜK VE BİZDEN ÇOK YAŞLI HOŞGÖRDÜĞÜMÜZ BİR ABİMİZDİR) SENDE ( ÇOK SEVDİĞİMİZ KARADENİZİN TATLI ESİNTİSİ ABLAMIZSIN) ORDA YAZDIKLARIMI DİKKATLİCE BİR OKUYUN ABLACUM. BENİM GİBİ BİR ŞAŞKINI BİLE DAHA DA ŞAŞIRTTINIZ.. BENDEN SİZ ÇOK ÜSTÜNSÜNÜZ. HER İKİNİZİNDE ELLERİNDEN ÖPERİM. Alıntı
Φ pacodelucia Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 esra ben ateistim gördüm ki ateizm kelimesini duymak dahi istemiyorsun sen en iyisi islam nedir diye bir forum açta bu defa islamdan da nefret et onlar niye kızdı biliyormusun teknoloji gelişti bilgi paylaşılıyor artık biz mantıklı açıklamalar yaptık ateizmi güzel bir şekilde anlattık ona kızdılar yaşın kaç bilmiyorum ama ben 14 yaşından kuran beri okudum hiç sıcak bakmadım kafir kelimesini biliyordum fakat ateist kelimesini 22 yaşında duydum sonra ateist kelimesini tabii ki diğer dallamaların dediği gibi ansiklopedilere değil arkadaşlara sordum öğrendim 28 yaşında ateist oldum o yüzden onların kızdığı dediğim şeyler Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 Ateizmin modası geçti... Yapay ahlaki değerlerin insanları nerelere sürükleyeceği ortaya çıktı... Alıntı
Φ pacodelucia Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 ateizmin ne zaman modası olmuş ne saçmalıyorsun olsa olsa moda kavramı tanrıda var yahudiliğin modası geçti hıristiyanlık hıristiyanlığın modası geçti müslümanlık gibi ateizm islamiyetten 1000 yıl önce vardır yani m.ö.400 yıllarında demokritus sokrates aristo v.s. ondan önce ateizm yoktu ne zaman ateizm geldi insanlar düşünüyorum işte varım dediği zaman insanlar düşünmeye aydınlanmaya başladığı zaman ateizm geldi sizin dinleriniz hep değişir ateizm hiç değişmeyecek Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 ateizmin ne zaman modası olmuş ne saçmalıyorsun olsa olsa moda kavramı tanrıda var yahudiliğin modası geçti hıristiyanlık hıristiyanlığın modası geçti müslümanlık gibi ateizm islamiyetten 1000 yıl önce vardır yani m.ö.400 yıllarında demokritus sokrates aristo v.s. ondan önce ateizm yoktu ne zaman ateizm geldi insanlar düşünüyorum işte varım dediği zaman insanlar düşünmeye aydınlanmaya başladığı zaman ateizm geldi sizin dinleriniz hep değişir ateizm hiç değişmeyecek 10264[/snapback] Yeni Dünya düzeninin amacına hizmet eden bir inançtır... Sağlıklı temelleri yoktur... ABD-İSRAİL(Tapınakçı-Siyonist) bu insanları kullanıyor... Alıntı
Φ pacodelucia Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2005 HIRSIZIN ELİNİ KES AKRABANLA EVLEN KAFİRİN BOYNUNU VUR 4 KARIYLA EVLEN DİĞERLERİNİ SÖYLEMEKTEN BIKTIM ARTIK YENİDÜNYA DÜZENİ BU HA Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 sevgili esra bacım aslında bu konuyla ilgili bişey yazmayacaktım ama dayanamadım işte.sana git googleden ara dedim bunda hiç bir kötü niyet yoktu.ikincisi burda kimden mantıklı bir cevaP geldiki.zaten bu formda dikkatimi çeken şu oldu..biri bir konu öne atıyor cevaplayanlardan bir yada ikiden sonrası konuyu farklı bir boyuta çekiyor illada farklı boyutlara mı çekmek zorundayız ..(kabul ediyorum tamam bende bu konuda aynı hataya düşmüşüm )konu bir süre sonra başlıktan çıkıyor kişisel boyutlara geliyor. yapmayalım arkadaşlar... Ve son bi soru esra bacım ateist kelimesini ilk önce nerden duydun..walla bir kastım yok Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 HIRSIZIN ELİNİ KESAKRABANLA EVLEN KAFİRİN BOYNUNU VUR 4 KARIYLA EVLEN DİĞERLERİNİ SÖYLEMEKTEN BIKTIM ARTIK YENİDÜNYA DÜZENİ BU HA 10281[/snapback] Yeni Dünya düzenini anlamamışsın galiba... Yine karıştırıyorsun ortalığı... Milletlerin yok olduğu... Tüm devletlerin bölünüp, yerel yönetimlere kadar her şeyi ile ABD ye bağlı olduğu düzen diyorum... Dinsiz millet olmayacağına göre önce dine saldırıyorlar... Bunu yapanlara bakarsan, hepsi kendi dinlerinin koyu kesimindedirler... Ama tezatları göremiyorsunuz... Amerikan filmlerine dikkat edin... Çoğunluğunda... Gerek ti ye alırken, gerek bir şeyler anlatmaya çalışırken kilise hep vardır, tanrı kavramı hep vardır... Gerekirse çok küçük bir kareye sıkıştırılır ama vardır... Alıntı
Φ pacodelucia Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 (düzenlenmiş) kardeşim **** gibi yeşil sermayeniz var arap milletinin sermayesi ortada kurun hollywood gibi film setleri çatır çatır süper filmler çevirin filmlerinizde bol bol bol camiilerinizi imamlarınızı gösterin siz mi bunu yapacaksınız?sizler daha 13 milyon yahudiyle başa çıkamıyorsunuz bırak başa çıkmayı siz müslümanlar yahudilerin kuklasısınız sizler anca yerinde konuşmasını bilirsiniz Tarih: 23 Ağustos , 2005 Düzenleyen: Admin Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 ateizm demek allah yoktur demek.sen doğada yaşayan bir canlısın aklının olması senin diğer canlılardan üstün olman anlamına gelmez bir canlının hayatta kalabilmesi için üstün bir özelliğin olması gerekir çita gibi hızlı koşacaksın örümcek gibi ağını yapacaksın kartal gibi mükemmel gözlerin ve iniş takımların olacak bukalemun gibi renk değiştirme özelliğin olacak insanında aklının olması diğer canlılar karşısında üstün olması değil hayatta kalabilmesi için üstün özelliğidir.yeryüzünde canlıların % 99'u hayatta kalmayı başaramadılar dinazorlar gibi şu anda var olan canlılar biz dahil %1'ini oluşturuyor bu da aslında doğanın mükemmel olmadığını gösteriyor bazıları doğa mükemmel diyor bunun ardında tasarımcı var diyor o da allah diyor hayır olaya tersden bakıyorlar ortada bir yaşam varsa o yaşamı oluşturacak öğelerin mutlaka olması gerekiyor bir kova suyu al içine süpürgeyi batır ve duvara defalarca sıçrat evinin bütün duvarlarını su damlacıkları kaplasın sonra o damlacıklara teker teker bak şekil olarak senin için hiç bir anlam ifade etmeyecek ama bir damlacığın ağaca benzediğini göreceksin işte o ağacı sen yarattın ama o şeklin ağaç olmasını sen istemedin zaman seni yarattı ama zaman senin olmanı istemedi marstada yaşam var ama bakteriler ve ya tek hücreli canlılar var sonuçta yaşam var ama tek hücreli yaşam çünkü çevre faktörü onu gerektirdi yaşamın sonsuz seçeneği vardır inançlılar diyor ki havada %21 oksijen %17 azot var diyorlar eğer havada %20 oksijen %18 azot olsaydı biz yaşayamayacaktık hayır yanılıyorlar belki yaşayamayacaktık belki solunum sistemimiz daha farklı olacaktık belki daha mükemmel olacaktık belki hala tek hücreliydik bu belkiler hiç bitmez dedim ya yaşamın sonsuz seçeneği var ateizm bana hiç bir şey kazandırmayacak ama bana göre de en doğru yalansız şey bana hiç bir şey kazandırmayandır gerçekte budur o yüzden her zaman derim hayat bir oyundur bu oyunun değişmez kuralı bir gün bu oyunu terk etmek zorunda kalacağız başka oyun yok bu yazıma benzer bir yazı gönderdim ama foruma eklemediler beni tanıdın herhalde ilk tanıştığımızda sarışındın şimdi vamp olmuşsun yakışır 10042[/snapback] Öncelikle şunu belirteyim spartaküs ve pocodelucia her nereden ve hangi çevrelerden etkileniyorsanız artık bilmiyorum ama ikinizde aynı kaynaktan copy paste yapmışsınız biraz daha gözü açık olun. Gerçi gözünüz açık olsa Allahı inkarmı ederdiniz..! ***Evet duvara fırçayla su attın ve su damlacıkları süzülürken ağaca benzedi. Hatta ağaç oldu diyelim. Sonuçta o duvara o suyuda sen attı. Lütfen rızkımız elinde olan Allahın varlığı ve yokluğu konusunda daha objektif düşünelim. Bizler ve bütün evren kendiliğimizden atılmadık attıldıysakta biri attı. O da inansan da inanmasan da azze ve celle olan yüce Allahtır. Ateizmin ve darvincilerin iflas ettiği bir zaman dilimindeyiz. Yada sana şöyle söylüyüm ben Eingstein' in fikirlerine senin fikirlerinden daha çok önem veriyorum. O gerçek bir bilim adamıydı ve Allahın varlığını kabul etmişti daha bir çok bilim adamıda aynen kabul etmişti. Benim için pozitif bilmin gösterdiği deliller yeterlidir. Dört sofistiğin saçmalıkları bana ancak masal gelir. Dinlemesi de bir o kadar acı... >>>>> Teşhis: Aşırı derecede bilgisizlik ve düşünme zaafiyeti Tedavi: Okumak, düşünme egzersizleri yapmak Uyarılı Önlemler: Lütfen bilgi edinirken ön yargılı olmayınız. Dozaj :Ağır vakıalarda sürekli okumak, hafif vakıalarda gerektiği kadar okumak. Not: Çocukları zehirleyici bilgilendirmelerden sakının. Buzdolabında saklamayın kafanıza kazıyın.. Alıntı
Misafir ^^esra^^ Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 esra ben ateistim gördüm ki ateizm kelimesini duymak dahi istemiyorsunsen en iyisi islam nedir diye bir forum açta bu defa islamdan da nefret et onlar niye kızdı biliyormusun teknoloji gelişti bilgi paylaşılıyor artık biz mantıklı açıklamalar yaptık ateizmi güzel bir şekilde anlattık ona kızdılar yaşın kaç bilmiyorum ama ben 14 yaşından kuran beri okudum hiç sıcak bakmadım kafir kelimesini biliyordum fakat ateist kelimesini 22 yaşında duydum sonra ateist kelimesini tabii ki diğer dallamaların dediği gibi ansiklopedilere değil arkadaşlara sordum öğrendim 28 yaşında ateist oldum o yüzden onların kızdığı dediğim şeyler 10240[/snapback] duymak istemiyorum demedim yanliz artik ögrenmek istemiyorum demek istedim neden sorma konuyu al bastan yorumlarala oku arkadas cevabi anlarsin..... sevgiler saygilar.... ben hic mi hic ilgilendirmiyor insanlar neye tapiyor ne neye inaniyor vs...ben müslümanim ve allaha kanimin son damlasina kadar inanacagim ve inaniyorum bu benim gorusumdur esra olarak diyorum.sende ateistsin olabilir birbirimize saygi duymaktan baska bir sey yapamayiz ne ben sana gel inanan ol diyebilirim bede sen bana inanma diyemezsin herkez kendi secimini yapar.insanlari hic bir zaman dini yada baska seyler icin dislamak saygisizlik yapmak hic bir insana yakismaz. sana saygi duymaktan baska bir sey yapamam,kendinden az anlatmissin ne guzel iste bak söylüyorsun dusuncelerini ayni benim gibi bende dogdum gunden beri allaha sukrediyorum... Alıntı
Φ pacodelucia Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2005 sevgili marcus biz esraya ateizmi acı çektirerek öğrettik bu arada kralx spartaküs olarak yaşadığım günleri bilmiyor spartaküs halk kahramanı paco de lucia flamenko müziğin kahramanı arada fark yok site yöneticileri bunu yapmaya zorladı çakalgibiadam olduk Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 sevgili marcus biz esraya ateizmi acı çektirerek öğrettik bu arada kralx spartaküs olarak yaşadığım günleri bilmiyor spartaküs halk kahramanı paco de lucia flamenko müziğin kahramanı arada fark yok site yöneticileri bunu yapmaya zorladı çakalgibiadam olduk 10555[/snapback] Site yöneticileri bu gidişle benide birşeyler yapmaya zorlayacak. Ayıp be kardeşim özür mesajı gönderdik. Üç uyarı aldım ikisini görmemiştim. Sonuç olarak acemiyiz. Uyarı aldığımı da tesadüf gördüm. Çatır çatır tartışmalar oluyor. Şahsıma yada açtığım konulara karşı yazılan iletileri görüyorum. Karşı ileti yazıyorum ama iletinin beklemesine deli oluyorum. Ama bazı şahısların kollandığını görüyorum. İllaki başka nickmi alalım. Ayıp ya. Özgürlüğe davet ediyorsunuz, esir ediyorsunuz... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.