Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Karanlık suların en tehlikeli yırtıcısı köpekbalığının, bir ahtapotun kolları arasında can çekişmesi nasıl olur hiç merak ettiniz mi? İşte o anın video görüntüsü.. İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN Kaynak: Stevan Hogg " 2 min 24 sec " Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 kuyruğu büyük geldi.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 kuyruğu büyük geldi.... evet büyük gelmiş çok tehlikeli bir hayvan bir yapıştı mı kurtulamıyorsun Alıntı
Φ jimm Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 çok ilginç oh olsun köpek balıgı insan mı yersin canıma değsin oh oh Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 daha önce böle bi olayı ne duydum ne okudum ne de gördüm çok ilginç ama biraz şüpheli neyse ben biraz daha araştırıyımda sonucu buraya yazarım Alıntı
Φ hiddenboy_22 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 EHEhe beyler o ahtapot o köpek balığını yer tabiki niye yer.çünkü o bir yavru Onun annesi gelsinde bakalım yiyebiliyomu Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 harbiden tuhaf bi olayy.. biraz da korkutucu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.