Φ SWEET GIRL Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2011 herkeze merhaba benim adım CANAN ATEŞ aşagiya resim linklerimi veriyorum şekerler isteyen bakabilir RESİMLERİMİ NASIL BULDUNUZ CANLARIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM!!! Alıntı
Φ mutluluk söz verdi Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2011 Orhan Afacan Gözler gönül kapısı Gözler sevgi sanığı. Gözler ümit odağı Gözler mahsun olmasın Yollara dalan gözler. Akıllar alan gözler. Mutlulukla,acıda Yaşlarla dolan gözler. Gözler yüzde en güzel. Gözler bir ömre bedel. Gözler hayal ve emel..., Gözler hüzün dolmasın Kalbe hükmeden gözler, Aşka bir neden gözler. Hepimizn ruhunda İz,olup giden gözler. Gözler kirpiğe mahkum. Gözler gerçeğe mahkum. Gözler sevmeye mahkum Gözler her zaman masum.... Orhan Afacan Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2011 Admin Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2011 Hoşgeldiniz... Saygılar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.