Φ turkmedia Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2011 gerçekten bu süpürgenin boyutları ne kadar? küçük gözüküyor ama gerçekten küçük mü? Amelia 90 mm kalınlığında olduğunu netten araştırarak buldum. Çok inceymiş.. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Amelia 90 mm kalınlığında olduğunu netten araştırarak buldum. Çok inceymiş.. 9cm yani? pek inandırıcı gelmedi bana.. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 İnternette edindiğim bilgi bu. Amelia kalınlığı daha fazla olsa yatakların, kanepeleri veya koltukların altına girmez ki..Bence doğru bir bilgidir.. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 Amelia çok haklı turkmedia, banada 9 cm ince geldi, diğer taraftan turkmedia da çok haklı amelia, daha kalınsa bu süpürge koltukların, sehpaların veya bazaların altına nasıl girecek ? Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Amelia çok haklı turkmedia, banada 9 cm ince geldi, diğer taraftan turkmedia da çok haklı amelia, daha kalınsa bu süpürge koltukların, sehpaların veya bazaların altına nasıl girecek ? tamam arkadaşlar süpürge web sitede yayınlanmış.. orda da gördüm 9 cm yükseklikte olduğunu.. genişliği de 36 cm... Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Yağğmur evi sile süpüren makine nasıl bu kadar küçük olabilir diye düşünüyorsunuz ama teknoloji işte... Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Hangi sitede yayınlanmış amelia ? Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Hangi sitede yayınlanmış amelia ? lg'nin kendi web sitesinde... birçok bilgide mevcut bu makine için... benim ilk gözüme çarpan gürültü seviyesinin 60db olması... Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Normal bir süpürgenin gürültü seviyesi nedir acaba? Akıllı süpürgenin 60 db'lik gürültüsü rahatsız eder mi? Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Normal bir süpürgenin gürültü seviyesi nedir acaba? Akıllı süpürgenin 60 db'lik gürültüsü rahatsız eder mi? normal süpürgelerin daha fazla gürültü seviyeleri.. ben küçücük makinenin bu kadar ses çıkarmasına şaşırdım.. sonuçta bunun emiş gücü çok kuvvetli değildir... şuan sadece kendi fikrimi söylüyorum... emiş gücü kuvvetli olmayan bir makinenin bu kadar ses çıkarmaması lazım... ama tabi emiş gücünü hala öğrenemedik... ondan sonra daha detaylı konuşuruz..... Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2011 Akıllı süpürgenin aklını çok sevdim Evi süpürüyor ama şarjı yeterli gelmedi..Kendi kendine gidip şarj olup kaldığı yerden devam ediyormuş.. Maşallah... Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2011 ben nedense pek ısınamadım bu süpürgeye... çok verimli olacağını hiç düşünmüyorum.. yani tamam biraz temizler ama kesin yine üzerinden geçeriz diye düşünüyorum.. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2011 Amelia siz ayda 1 temizliğini yaptır..Ama bunun haricinde gerisini akıllı ev süpürgesine bırak..Süpürür de siler de.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.