Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

E-bay'da 765$'dan satılıyor.. Bence 3.000 TL'den daha az gelir piyasaya...

İki fiyatın arasında ciddi fark var. Eğer fiyat gerçekten böyleyse..Biraz daha bekleyip bir kampanya ya da promosyon bulursam fiyat daha da uygun olur. O zaman satın alabilirim..thumbsup.gif

• Cevaplar 87
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

İki fiyatın arasında ciddi fark var. Eğer fiyat gerçekten böyleyse..Biraz daha bekleyip bir kampanya ya da promosyon bulursam fiyat daha da uygun olur. O zaman satın alabilirim..thumbsup.gif

Aradaki fiyat farkı gerçekten çok fazla, bakalım hangi taraftaki fiyatla satışa sunulacak.

Gönderi tarihi:

kesinlikle... merak ediyorum bende uygun olacağını düşünüyorum çünkü lg'nin genelde piyasanın altında fiyatı oluyor ürünlerinin

Katılıyorum, en iyi teknolojiyi sunmalarına rağmen fiyatları oldukça uygun oluyor.

Gönderi tarihi:

Lg'nin kalite/fiyat dengesi genelde iyidir. Yüksek teknolojiyi uygun fiyata satarlar.. Akıllı ev süpürgesi ise uzun zamandır hayalini kurduğum bir teknoloji.. Teknolojinin böyle işimizi kolaylaştıracak şekilde ilerlemesi beni çok duygulandırıyor..

Gönderi tarihi:

Lg'nin kalite/fiyat dengesi genelde iyidir. Yüksek teknolojiyi uygun fiyata satarlar.. Akıllı ev süpürgesi ise uzun zamandır hayalini kurduğum bir teknoloji.. Teknolojinin böyle işimizi kolaylaştıracak şekilde ilerlemesi beni çok duygulandırıyor..

Sanırım biraz tembeliz turkmedia :)

Lg'deki kalite ve fiyat dengesi gerçekten çok iyi, ters orantıyla yüksek kaliteyi düşük fiyata satıyor lg, bunu nasıl başarıyor ben anlayabilmiş değilim.catikkas.gif

Gönderi tarihi:

Sanırım biraz tembeliz turkmedia smile.png

Lg'deki kalite ve fiyat dengesi gerçekten çok iyi, ters orantıyla yüksek kaliteyi düşük fiyata satıyor lg, bunu nasıl başarıyor ben anlayabilmiş değilim.catikkas.gif

Evet biraz..:)) Ama ne yapayım teknoloji bizi bu hale getirdi. Fiyatı uygun kalitesi iyi olunca insan kendini tutamıyor.tongue.png Ben akıllı ev süpürgesiyle evi hergün süpürürüm..

Gönderi tarihi:

Evet biraz..smile.png) Ama ne yapayım teknoloji bizi bu hale getirdi. Fiyatı uygun kalitesi iyi olunca insan kendini tutamıyor.tongue.png Ben akıllı ev süpürgesiyle evi hergün süpürürüm..

Sen akıllı ev süpürgesiyle evi süpürmezsin, akıllı süpürge kendi kendine evi süpürüyor, kendine hiç pay çıkarma boşuna ayakvur.gif

Gönderi tarihi:

Kesinlikle haklısın hatice, çok büyük bir kolaylık sunuyor bu makine, geçenlerde bir yerde okuduğuma göre bu makine sadece süpürmekle kalmıyormuş silme işlemide yapıyormuş.

Ne!!!! İnanamıyorum..Kör istedi bir göz Allah verdi iki göz..asik1.png Peki süpürmeyi anladım da bu küçüçük makine silme işini nasıl yapıyor?

Gönderi tarihi:

Ne!!!! İnanamıyorum..Kör istedi bir göz Allah verdi iki göz..asik1.png Peki süpürmeyi anladım da bu küçüçük makine silme işini nasıl yapıyor?

Makinenin alt kısmına serilen bir bez yardımıyla dolaştığı tüm yerleri bezle silebiliyor bu küçük harika makine, en büyük kolaylığıda bu bence, koltuk altı gibi silmekte zorlanılan yerleri eşyaları çekmek zorunda kalmadan bu makineyle temizleyebilmek harika.

Gönderi tarihi:

Makinenin alt kısmına serilen bir bez yardımıyla dolaştığı tüm yerleri bezle silebiliyor bu küçük harika makine, en büyük kolaylığıda bu bence, koltuk altı gibi silmekte zorlanılan yerleri eşyaları çekmek zorunda kalmadan bu makineyle temizleyebilmek harika.

Bulaşıkları bulaşık makinesi, çamaşırları çamaşır makinesi, zemin temizliğini akıllı süpürge yapacaksa ne kaldı ki başka? :)) Aa pardon bir de ütü var.. Onu da yapıveririm artık..

Gönderi tarihi:

ben bu makineye çok olumlu bakamıyorum nedense... bunun yüksekliği kaç cm ki sizin koltuklarınızın altına girebilsin?

Gönderi tarihi:

ben bu makineye çok olumlu bakamıyorum nedense... bunun yüksekliği kaç cm ki sizin koltuklarınızın altına girebilsin?

Benim evim eşya bakımından kalabalık değil Amelia1. Bu yüzden benim işime yarar bu makine. Ama öyle evler var ki eşyadan geçilmiyor... O zaman her eşyayı kaldırıp altını süpürmek ve silmek gerekir.

Gönderi tarihi:

Bu zamanda parkenin üzerine bir halı atmak yeterli ama peki bu süpürge halıların üzerine çıkabiliyor mu ?

Hatice tanıtımda bir halıflex vardı ve zeminden bu halıflexin üzerine çıktı süpürge, ama kalın tüylü halılarda durum nasıl olur bilemeyeceğim.

Gönderi tarihi:

Benim evimde halıflex yok. Küçük ve o kadar da kalın olmayan halılar var ( pek halı sevmem).. Dediğim gibi bana uygun bir süpürge .. Bir de küçük olması, çok yer kaplamaması benim hoşuma gitti.

Gönderi tarihi:

Ya bu çok tatlı, kırmızısını düşünsenize tam bir uğur böceği :) bu arada beni çok şaşırttı, ben halının üzerine çıkabileceğine pek ihtimal vermemiştim, çünkü halı kalına benziyor, kenarlarıda overloklu üstelik, vay be.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.