Φ mor burunlu tavşan Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2011 ÇOK HOŞUMA GİTTİ AÇIKÇASI SEN OTUR SADECE CEP TELEFONU ARACILIĞI İLE EVİ SÜPÜR BENCE HEM TASARIM HARİKASI HEM DE TEMBEL İŞİ Her geçen gün hayatımıza biraz daha dâhil olan ve özellikle Google’ın geliştirdiği Android işletim sistemiyle birlikte hayatımıza hüküm bile edebilen akıllı cep telefonları, şimdilerde ise LG tarafından geliştirilen yeni mini temizlik robotunu yönetmeyi başarıyor. LG tarafında geliştirilen üç kameralı akıllı temizlik robotu ‘RoboKing Triple Eye’ Wi-Fi üzerinden görüntüleri cep telefonunuza aktararak, sizlere kolay bir şekilde evinizi süpürmenizi sağlıyor. Misafiriniz geliyorum diye size haber verdiyse ancak evde değilseniz ve etraf dağınık bir şekilde ise işinizi yarıda bırakıp apar topar evinize gitmenize gerek kalmayacakken bu sayede temizlik yapmak ise çok daha zevkli bir hal alacak. Hali hazırda Kore’de tüketicilere merhaba diyen akıllı temizlik robotunun fiyat etiketi 840 Dolar iken, emiş esnasında çıkardığı ses ise 48 db olarak açıklandı. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2011 bu makinenin verimli olduğunu düşünmüyorum ben... Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2011 Bana bundan kesin lazım, çalışan biri olarak temizliğe pek vakit ayıramıyorum. Benim acil misafir geleceği günlerde işimi göreceğini düşünüyorum. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2011 birileri kullanıp yorumlamadan ben hayatta almam... Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2011 birileri kullanıp yorumlamadan ben hayatta almam... Senin için çokta lazım değilse bence de alma. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2011 Nasıl yani, böyle bir süpürgenin varolabileceğini bile düşünemezken süpürgeyi karşımda buldum, lg'ye teknoloji olarak çok güvenirim ama nedense bu tasarım beni biraz düşündürttü, Türkiye fiyatı hakkında bilgisi olan varmı ? Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2011 Böyle bir süpürgeye ihtiyacın var madem başkalarının alıp yorum atmasını bekleme bence. özellikleri belli sonuçta inceleyerek alabilirsin. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2011 Sanırım fiyatı hakkında bilgi sahibi olan yok aramızda Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2011 bu süpürge çok yeni... kimsenin henüz aldığını düşünmüyorum... kullanıpta yorum yapanı zor buluruz... fiyat olarak bir tek e-bay da buldum... 765 $... Türkiye'deki fiyatı biraz daha yüksek olur bence... Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2011 Ama özelliklerine bakıldığında bu fiyata değer gibi geliyor. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2011 Arkadaşlar tün tesadüf eseri katıldığım bir yemekte bu makineyi deneme fırsatı buldum, ilk göze batan özelliği şirinliği, gerçekten çok sevimliydi, küçük ufoya benziyordu Süpürgenin başında duran yetkili ürünü anlattı biraz ve çalışma prensibini anlattı, inanın tam bir harikaydı, bu arada henüz netleşmemiş ama büyük ihtimalle 3000 tl'den satışa sunulacakmış Türkiye'de. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2011 Arkadaşlar tün tesadüf eseri katıldığım bir yemekte bu makineyi deneme fırsatı buldum, ilk göze batan özelliği şirinliği, gerçekten çok sevimliydi, küçük ufoya benziyordu Süpürgenin başında duran yetkili ürünü anlattı biraz ve çalışma prensibini anlattı, inanın tam bir harikaydı, bu arada henüz netleşmemiş ama büyük ihtimalle 3000 tl'den satışa sunulacakmış Türkiye'de. 3.000 TL olmaz bence... Yetkili makineyi çalıştırdımı? Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2011 Evet çalıştırdı, denedik amelia, yetkili 3000 tl civarı satışa sunulacak galiba dedi, ben yetkilinin yalancısıyım Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2011 Evet çalıştırdı, denedik amelia, yetkili 3000 tl civarı satışa sunulacak galiba dedi, ben yetkilinin yalancısıyım 3.000 Tl bana fazla geldi açıkcası...çalıştırdı dedinizde ne yaptı? mesela yere birşey döküp temizlettimi? halı temizlettimi? bunun şarjı ne kadar gidiyor? Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2011 Fiyat olarak bana da yüksek geldi ama özelliklerine bakılınca normal geliyor. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2011 Hanımlar açıkcası ev işini hiç mi hiç sevmeyen biri olarak böyle bir makinenin hayalini kurardım.. Üretmişler... Nasıl mutlu oldum anlatamam...Tek tıkla ev tertemiz... Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2011 3.000 Tl bana fazla geldi açıkcası...çalıştırdı dedinizde ne yaptı? mesela yere birşey döküp temizlettimi? halı temizlettimi? bunun şarjı ne kadar gidiyor? bu soruma cevap veren yokmu? Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2011 bu soruma cevap veren yokmu? Ürün gerçekten çok güzeldi, stanttaki rengi kırmızıydı ve çok daha şıktı, fiyat kısmında çok haklısın bana da fazla geldi, kısıtlı bir alan vardı orayı temizletti, stanttaydık sonuçta, şarj konusunda bilgi sahibi olamadım malesef, aklıma gelmedi. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2011 Şarj konusunu iyice öğrenmek gerekiyor. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2011 Arkadaşlar sizin için şarj konusunu araştırdım ve yabancı bir sitede şu bilgilere ulaştım, 3 saatte şarj oluyor, full şarjlıyken 75 dakika süpürme yapıyor, şarjı azaldığında şarj istasyonuna geri dönüp kendini şarj etmeye başlıyor, şarj etme işlemi bittiğinde şarj olmak için temizliği nerde yarım bıraktıysa tekrar oraya gidip kaldığı yerden devam ediyor bu sevimli, akıllı, harika makine. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2011 Arkadaşlar sizin için şarj konusunu araştırdım ve yabancı bir sitede şu bilgilere ulaştım, 3 saatte şarj oluyor, full şarjlıyken 75 dakika süpürme yapıyor, şarjı azaldığında şarj istasyonuna geri dönüp kendini şarj etmeye başlıyor, şarj etme işlemi bittiğinde şarj olmak için temizliği nerde yarım bıraktıysa tekrar oraya gidip kaldığı yerden devam ediyor bu sevimli, akıllı, harika makine. Çok akıllı gerçekten Benim evim küçük olduğundan 75 dakika fazla bile gelir... Arkadaşlar bu makinenin fiyatı 3000 TL mi yoksa 840 $ mı? Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2011 Çok akıllı gerçekten Benim evim küçük olduğundan 75 dakika fazla bile gelir... Arkadaşlar bu makinenin fiyatı 3000 TL mi yoksa 840 $ mı? Senin evini değil, bütün binanı temizler 75 dakikada bu harika şey, Amelia fiyatı konusunda lg bayisinin söylediği fiyatı paylaştım, 3000 tl dedi bana görevli arkadaş. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 Arkadaşlar sizin için şarj konusunu araştırdım ve yabancı bir sitede şu bilgilere ulaştım, 3 saatte şarj oluyor, full şarjlıyken 75 dakika süpürme yapıyor, şarjı azaldığında şarj istasyonuna geri dönüp kendini şarj etmeye başlıyor, şarj etme işlemi bittiğinde şarj olmak için temizliği nerde yarım bıraktıysa tekrar oraya gidip kaldığı yerden devam ediyor bu sevimli, akıllı, harika makine. teşekkürler bilgi için.. fakat 3 saatte şarj oluyorsa, temizlikte yarım kaldığı yere dönene kadar ev tekrar tozlanır.. en azından bizim evde öyle olur.. giriş kat olduğu için... bence bu makine halısız ve küçük evler için ideal.. emiş gücü hakkında bilginiz var mı? Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 Çok akıllı gerçekten Benim evim küçük olduğundan 75 dakika fazla bile gelir... Arkadaşlar bu makinenin fiyatı 3000 TL mi yoksa 840 $ mı? E-bay'da 765$'dan satılıyor.. Bence 3.000 TL'den daha az gelir piyasaya... Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 Bence de piyasada 3.000 TL' den daha düşük bir fiyatla satılır. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.