Φ Barış ve Kardeşlik Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2011 Hakikatten bir çok forum gezdim, okudum yorumladım, böylesi seviyeli, insana saygılı bir forumla ilk defa tanışmış oluyorum. Bu yourumu sakın yağcılık olarak algılamayın, gerçeği yazdığıma inanıyorum BARIŞ VE KARDEŞLİK Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2011 Admin Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2011 Güzel sözleriniz için teşekkürler... Saygılar Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2011 yağcılık olarak algılamayın Algılamadık... Doğru olduğuna inandığını içinden geldiği gibi söyleyene can kurban... Hoş geldiniz... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Admin Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Her sitenin eleştirilecek tarafı olduğu gibi bizimde var tabiki ama elimizden geldiği kadar siteyi güncel ve en son teknolojilere göre yeniliyoruz... Saygılar Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 hoşgeldin... düşüncelerin doğru.. o yüzden yağcılık demiyoruz merak etme Alıntı
Φ Lamborghini Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2015 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2015 Çok güzel bir site teşekkürler... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2023 Admin Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2023 Pek tabi ki bu sözleri aldık ve aşağı yazdık... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.