Φ turkmedia Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2011 teşekkürler... hatırladım.... süper bir özellik... önceden teşhis edilmesi ile personel ona göre hazırlıklı gelir... birkaç kere gidilip gelinmez yani... Çamaşır makinesi arızalandığında teknis servise neyi nasıl anlatacağız derdine son.. Akıllı teşhis ile makine servise kendi sorununu söylüyor. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2011 Beyaz eşyamız arızalandığında teknis servise neyi nasıl anlatacağız derdine son.. Akıllı teşhis ile makine servise kendi sorununu söylüyor. Vay be, F1443KDS7 smart çamaşır makineside diyebiliriz yanılıyormuyum arkadaşlar, makine kendi derdini kendi anlatıyor resmen. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2011 Vay be, F1443KDS7 smart çamaşır makineside diyebiliriz yanılıyormuyum arkadaşlar, makine kendi derdini kendi anlatıyor resmen. Haklısın bence de, F1443KDS7 çamaşır makinasının hiç bir eksi özelliği yok, hep artıları var. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2011 akıllı teşhi bence o kadar önemli değil... beni en çok kazanı etkiledi açıkcası... eğimli olması bel için daha sağlıklı... Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2011 Amelia bence akıllı teşhis önemli bir özellik. Hem biz müşteriler için hem de teknik servistekiler için. Makine benim şöyle bir arızam var diyerek yol gösteriyor. Kazanında sorun varsa a sesini çıkarıyor, motorunda sorun varsa b sesini çıkarıyor. Teknik servis arızayı başka yerde aramadan kısa yoldan hallediyor..Bence çok iyi bir özellik.. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2011 ilk defa böyle bir özelliğe rastladım ben, ama gerçekten tebrik ederim LG' yi. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2011 Kazanının eğimli olmasındaysa akıllı teşhis özelliği daha iyi bencede, kendi derdini kendi anlatacak makinem servise, servisin günlerce eksik malzemeyle gelip gitmesi ve makinenin tamirinin gecikmesi sonucu yaşanacak maduriyet ortadan kalkıyor bu özellik sayesinde. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2011 annemin belinde sorun olduğu için kazan önemli dedim arkadaşlar.. tabi ki akıllı teşhiste önemli... dediğiniz gibi tamirin gecikmesi olayı ortadan kalkar.. 6 hareket özelliğinden hangileri sizce en iyi yıkama şekli... Alıntı
Φ morbezelye Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2011 Özellikler • Antialerjik Program • Buharlı Yıkama • Buharlı Tazeleme • Kazan Temizleme • Zaman Erteleme Programlar • Tazeleme • Anti Alerjik Yıkama • Karışık • Kırışık Azaltma Bu makina ile her şey yapılır yahu... At içine sebzeleri, az yağ, az tuz. Haşlasın vitaminleri ölmeden ye onları... Gir içine yıkan 10 yaş gençleştirsin seni... Zaman erteleme, tazeleme, allerjik yıkama, kırışık azaltma tüm özellikler mevcut... Alıntı
Φ Tinkerbell Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2011 ne başlıkmış yahu, sürekli gündemde ve cevaplar yağıyor 1 Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 Bu makina ile her şey yapılır yahu... At içine sebzeleri, az yağ, az tuz. Haşlasın vitaminleri ölmeden ye onları... Gir içine yıkan 10 yaş gençleştirsin seni... Zaman erteleme, tazeleme, allerjik yıkama, kırışık azaltma tüm özellikler mevcut... güldürdünüz beni.... hiç bu tarafından bakmamıştım Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 ne başlıkmış yahu, sürekli gündemde ve cevaplar yağıyor makine iyi ondandır.... Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 Biz bayanların genel ihtiyaç duyduğu bir teknoloji ve gerçekten makina özellikleri ile çok başarılı. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 Bu makina ile her şey yapılır yahu... At içine sebzeleri, az yağ, az tuz. Haşlasın vitaminleri ölmeden ye onları... Gir içine yıkan 10 yaş gençleştirsin seni... Zaman erteleme, tazeleme, allerjik yıkama, kırışık azaltma tüm özellikler mevcut... Saydığınız özelliklerle birlikte 10 yıl motor garantisi acaba başka hangi markada var? Varsa onu inceleyelim... Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 Erkekler olaya sadece bu açıdan yaklaşır, onlar çamaşır, bulaşık yıkamanın ne kadar eziyetli olduğunu nereden bileceklerki hanımlar, sorun yaşamadıkları bir konuda çözüm sunan F1443KDS7 çamaşır makinesinin artıları doğal olarak onlar için bir anlam ifade etmiyor. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Yalnız yaşayan erkekler hariç haklısın yağğmur. Bazı erkekler var ki benim diyen ev hanımlarına taş çıkarırlar. F1443KDS7 modelini görüp çok beğenecek erkekler var yani.. Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Haklısın o erkekleri meclisten dışarıda tutmalıyım, dediğin gibi bir bayandan daha titiz ve temiz erkekler var, eniştem bunlardan biri, ben ona bu makineyi göstereyim bir, belki emektar siemens'ten vazgeçer artık. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Makinanın özelliklerini bir erkeğe anlatsan, o bile almak ister. Temiz bir erkek olmasa bile kıyafetlerinin en hijyenik şekilde yıkandığını bilmek hoşuna gider, eminim. Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Makinanın özelliklerini bir erkeğe anlatsan, o bile almak ister. Temiz bir erkek olmasa bile kıyafetlerinin en hijyenik şekilde yıkandığını bilmek hoşuna gider, eminim. Temiz olmayan bir erkek ya da kadın farketmez..... Temiz olamayan yani temizliğin önemini kavramamış herhangi biri aylık bütçesinin bir kaç katı parayı kalkıpta bir makinaya yatıramaz. Hoş önemini kavrasada yatıramaz ya hadi neyse... Ama hoşlanıyor olmak başka bir kavram aslında... O kadar çok hoşumuza gidecek ve tüket onu, tüket, durmadan harçama yap diyen arzularımız var ki... Ev kirası, genel harçamalar, çocukların masrafları derken çoğu zaman arzu düzeyinde kalıyorlar. Bu durumda teknoloji haberlerini okumak, fikir sahibi olmak, üzerinde tartışmak, görsel olarak onlara bakıp tatmin olmak bir nebze olsun insanı rahatlatıyor sanırım. Bunu yapmakta da bir sakınca olmasa gerek... Ama bir önerim olacak, birazda elektrik süpürgesi, bulaşık makinası, mikro dalga ve elektrikli fırın, jakuzi vb... bilumum akıllı ev cihazları hakkında da tartışsak diyorum... Çamaşır makinası ve buzdolaplarına takılıp kaldık... Bu arada bir sorum olacak... Sizce teknolojiyi takip ederek onu edinip tüketmek mi? Yoksa ihtiyacımız olan teknolojiyle yetinmek mi daha önemlidir? Ben kişisel olarak, ihtiyaçlara yönelik edinimlerden yanayım... Sevgilerimle ... Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2011 Temiz olmayan bir erkek ya da kadın farketmez..... Temiz olamayan yani temizliğin önemini kavramamış herhangi biri aylık bütçesinin bir kaç katı parayı kalkıpta bir makinaya yatıramaz. Hoş önemini kavrasada yatıramaz ya hadi neyse... Ama hoşlanıyor olmak başka bir kavram aslında... O kadar çok hoşumuza gidecek ve tüket onu, tüket, durmadan harçama yap diyen arzularımız var ki... Ev kirası, genel harçamalar, çocukların masrafları derken çoğu zaman arzu düzeyinde kalıyorlar. Bu durumda teknoloji haberlerini okumak, fikir sahibi olmak, üzerinde tartışmak, görsel olarak onlara bakıp tatmin olmak bir nebze olsun insanı rahatlatıyor sanırım. Bunu yapmakta da bir sakınca olmasa gerek... Ama bir önerim olacak, birazda elektrik süpürgesi, bulaşık makinası, mikro dalga ve elektrikli fırın, jakuzi vb... bilumum akıllı ev cihazları hakkında da tartışsak diyorum... Çamaşır makinası ve buzdolaplarına takılıp kaldık... Bu arada bir sorum olacak... Sizce teknolojiyi takip ederek onu edinip tüketmek mi? Yoksa ihtiyacımız olan teknolojiyle yetinmek mi daha önemlidir? Ben kişisel olarak, ihtiyaçlara yönelik edinimlerden yanayım... Sevgilerimle ... teknoloji takip edip, ihtiyaçlarımıza göre almalıyız... size katılıyorum.... bu arada yakında diğer eşyalarla ilgilide tartışacağız merak etmeyin Alıntı
Φ yağğmur Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2011 Gecekuşu çok haklı, F1443KDS7 gerçekten akıllı ve harika özelliklere sahip bir makine, buna benzer akıllı diye adlandırabileceğimiz başka hangi beyaz aşyalar var bunları araştıralım bence de. Alıntı
Φ haticeasln Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2011 Ben bu kadar özelliğin bir arada olduğu F1443KDS7 modelinden başka bir makina bilmiyorum, siz bulursanız eğer paylaşın valla çok merak etmeye başladım. Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2011 Ben bu kadar özelliğin bir arada olduğu F1443KDS7 modelinden başka bir makina bilmiyorum, siz bulursanız eğer paylaşın valla çok merak etmeye başladım. daewoo'nun dwc-ud1212rp modeli var.. 12kg yıkama 6 kg kurutmalı... fakat standart boyutlarda değil... Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 daewoo'nun dwc-ud1212rp modeli var.. 12kg yıkama 6 kg kurutmalı... fakat standart boyutlarda değil... Standart boyutlarda olmayan bir çaçaşır amkinesi benim işime yaramaz. Benim banyomda özel tasarlanmış çamaşır makinesi boşluğu var. Oraya sığmayan çamaşır makinesi satın almam anlayacağınız.. Bu yüzden daewoo'yu tercih etmem. Lg f1443kds7 standart boyutlarda olduğu için rahatlıkla tercih edilebilir... Alıntı
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2011 Standart boyutlarda olmayan bir çaçaşır amkinesi benim işime yaramaz. Benim banyomda özel tasarlanmış çamaşır makinesi boşluğu var. Oraya sığmayan çamaşır makinesi satın almam anlayacağınız.. Bu yüzden daewoo'yu tercih etmem. Lg f1443kds7 standart boyutlarda olduğu için rahatlıkla tercih edilebilir... çamaşır makinesi boşluğunuz varsa olmaz tabi standart boydan başkası... hem yıkama kapasitesi yüksek hem de standart boyda istiyorsanız f1443kds7 sizin için demek ki... ben biraz daha bakacağım... belki vardır... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.