Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2011 çevresine meraklı gözlerle bakan bir kadını görüyorum; her halükârda oynadığı üç elden ikisini kazanan tellâk kişiye radikal bandajlanan friksiyoncu kadını.. hiç farkına varmadan ve asılsız korkuları ile modellik yapıyordu heykeltraşına- ki o heykeltraş; hevesli reklâmların özellikli çaları morbid.. - Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2011 çarliston tasmalı köpek.. çevresizliğimde leipzig silk bi sürü pet-dog öfkeyle burnundan solumakta cep telefonları emanete bırakılmış evcil sevişmeler şımartılmış öfkeleriyle kollisyon inanmıyorsanız kontrol edin ve görün akustik-dalga detaylarında illüzyon cilalı yüzeyde gün-ışığına çıkmış yankılanımlar mavinin harelerinde ve çevresinde aynı perdeden ve canlı renklerden geçici sevgilim saçlarını kim gördü? saçlarını kim ördü? saçların kime güldü? perukalı sevgilim! Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2011 bu ne biçim ayrılık? değil mi ki lastik tekerlekli bi dekor önünde maceraya sevkedildik ve sahiptin madem bi bebeğe ve düzgün bi bilançoya pişmanlığını onaylamıyorum asla! gözler önünde olan bak ki şuydu: absorb yaparak ilerliyordun yürüyorum sanıyordun tuhaf bi fonda dönüyordun transa geçmiş halin vardı olumsuz ayrım bu ve gerginim değillemene restim var Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2011 boğazlar septi-still ay balam! cult-ure'e bakıyorum göz-dönük üzerine ne çok kîl u kâl edilmiş bi kısım isotoplar ağlıyorken aengus bite sevinmiş sugurat'da geziyorum göz-kapalı krowa-jot esiyor derken içimden-dışımdan rengâreng sarışının yüzüme değiyor saçları hey, guardian inpleasant colette! filmy legend on the culture shadow of esmekte eflâkta da mescur moon aramıza girdi işte! Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2011 safsafa-i meşher.. "çıra çattım çatmadı da e-mail attım almadı da hah ha da ha un ele.." vizyonda validesiz bi calf vardı bi de horda-montaj kuş sürüleri eş-değer hempa taxon sad paramour dorothy olarak perde üzerinde hiç de hoş bi görüntü vermiyordu görece tüm bunların müsebbibi perakendeci ve flavtalı zabıt kâtibi idi ve işte ben de tüm bunların karşılığı olarak hiccira'nın çıbanlı çene-altı ile omuzu arasına kontra yumruklar savurdum fekat; "o validesiz calf yine de önerilen hazır-giyim yelpazesinde genele kapılmış gidiyordu.." eh! g-mail'de yabancıların konumu belirlenmiş ve cahim tutuşturulmuşsa ne yapaydım? Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2011 demlenir sensizlik akşamüstü limanda.. ara sıra çatı altındadır bezelye ve lâhanalar for now kanepemde download-maklıyorum ayrıntılar fantezi ve tebdil-i hevâ bir boşluk varsayımsal bir yatın sütte bıraktığı izlerde popular alamo kavak tek taş fal bakıyorum görünen o ki bir çark uçar piramidin üzerinde yemek-odasında saff olmuş çoğu figüratifler çınar-altı köy kahvesinde uçar buhurdan kuş ışıklandırılmış met halinde akıp-gider zaman melodi belirsiz olmasa resim daha net ulaşır ama sen yine 11.45 de e-posta'na bak e mi? Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2011 evvel-beri işlenmiş veteran suçlardan.. orisont-axis üzeri subsist cahil iletişimci havaliyi köşe-bucak köpekleri ile tarıyor yirmibeş sentte akomodasyon ve ayrıca moon son dördünde ve can bağlamakta pansiyonerim üç aylık çevrim-kart iaşe incidentally levhaları yan-yana getirdim bindim gösterimdeki arzî şeyler üzerinde sörf yapıyorum ilân tahtası isteka elimde dönüşül tagassun düzgeçiş koridorunda sınırlı-iye bi ressam debeleniyor bilinçsiz mizanseni kayda geçmek üzerine emeli rezalet ki peşe takılmış kuyruk yüzgeci iş bu bağlamda bildirişim cahil hoperlöre endeksli o ise uzanıp-yatmış tabutunda mai-janjanlı astarı Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2011 mihrakta bi figure perişan zira ontolojisini yaymış ayakkabılar üzeri ebu nafi' özel kamuğ âkibe mantıklı sersemlemiş ve sarhoş ve bitkin hayret adasında doktrinini bi küpücük çocuk var kimsesiz içinde farklı bi reng içinde başka bi mesaj tül-kanat böceklerin rengârengi içinde Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2011 bayramınız; aynen entegre ediyorum munzam kaynaştırıyorum to wit sihir kullanmaktayım og materyalize ediyorum aklımdan geçenleri biçim veriyorum roller biçiyorum kısa mesafelerde nöbetler devrediyorum fa kat'ında oysa mesaj biriminin ayniyle entegrasyonu posta kullanıcısı ara-yüzü ile kesilir bilinç ortaya çıkmazdan önce kesilir arka-plan özgeçmişim kumaşımın alt-dokusu to wit enayi yerine koydu beni gülünç durumlara düştüm her ne kadar seyr-ü sefer serbestliğim var olsada nâ-çiz bir cep telefonuydum borsada bu gün bayram ve ben tuhaf rastlantılı vodvillerin zaman ve zemin aralığında seçimler yaparak ronics genimi tümlemeye çalışıyorum mübarek olsun! Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2011 letafet-û hadîke bu gece deniz mavisi.. bir ahenktir rakkasî rimdida' bahçesinde bir füsunkâr şarkıdır kime yürür bilinmez bir aşk-tır o solgundur sayelere öykünür bin harab kâşâneler yaratır da görünmez Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2011 bi toy aşk'tır sonbahar.. ah o cür'etkâr doctor Wys! çehresinde kötü bi gülümseme ile çok uğursuz lütufta bulundu ivedi ve kuramsallaşan uzak kaidelerde nasa'da resmi mektuplara cevap verirken bu-arada ve öbür genlikte; geziyorum standlar-arası peregrination zembereği kurulmuş hem sarımlı bi gerdanlık temin etmek üzere sana kâla-i sevr bürucundayım kalabalık bi markette ve elimde sepet sanıyorum saat üç-buçuk dört arası ve alt-yanımda perse'in ılduz yağmurları bi şaşı-büklümdür sonbahar üç-kuruş aklımı çeler iç-çekerim sensizliğe akışır pinic kalem-ucu şiirler Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2011 sokakta tanıştığım kadın rast geldi gece refuses to consent sokağında kalmış yemeklerden oluşan bi öğün oniki-otuz şişe cru ve ardından dondurmalı şirinler tüm bunlar fantastik fakat aptalca şeyler süpervizör üzerinde bi artı-yük korkulu önermeler sunan alt-gelenek aktarımları ile çılgın bi hareket için soyutlanmış astronominal endüstrik dumb-show elois yörüngede devrim yaparak özellikle materyal malzemeler inceliklerden yoksun şeyler sun-secco üzerinde ayaklanarak geliyorum sana ve elois Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2011 meşru' konumdayım taşrada.. ispany'da dal-budak salmış illegal alien konserve kutusundan şapkası başında bana ki geldi ol treasure'm idealleri ile geldi şekersiz-kahve zamanı kuşlukta keşfi yaptım göz-ardı etmedim olağan kıymetini verdim temass ettim kapab ay'a baktım pür-dikkat itiraf ediyorum üstsimge iletişimler kurdum kendimce hem ormanda yeşil-ağaç kesme hakkım var ve hem zabt u rabt ederim ansal örgütlerimi Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2011 diyabetik-varoluşsal bir sabah kahvaltısı.. kâhya erken kalkmış ben uyurken kahvaltıyı da hazırlamış sağ olsun sinide ala-kok yumurtalar iri-sarılı gel sende butty haydi afiyet olsun ivedi düşüverdim maps'ın damına kolaya al beni öğüt verme bol olur hadi sallayarak uyut beni sevgilim echel-i dizayn pür-i nigâr sevgilim bugün ne giymeli havalı sevgilim ders-notu ma'sum jeans giymeli lâtif maî taşlanmış jeans giymeli kıskanç sarı giymemeli yakışmaz gökmaî ve sevimlisinden giymeli sabah geldi işte soframızda geçimlikler tuzsuz hatay peyniri kalamata zeytinler vişne dahi çilek reçelleri yargılanmalıdır esbab-ı şeker marmelat tutuklanmalıdır neredesin ki? ben kümeste romadayım emekli maaşa mahkûm pansiyondayım Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2011 akkar-lar kümelenmiş çukurluklara gigantine ve kazıklı iskele üzerinde yalıtık bi personage ara-kurtar birliğini beklemekte pür-ümid bilmeksizin ya! işte böylesi bi mahiyette bakışımsız ve afif boyalı o an-da; simültane stratejik mesaj noktasından sürekli eşanlamlı program sürümleri neşr-edilmekte ve gybwbeh dalgalanıyor giriftede bergüzar şöyle demek oluyor tüm bunlar; çevreyi kuşatan çelişik menkul sinyaller ile bir fiktif yaşam filmi sunmakta akperde-de Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2011 Dur hele... Sevdim bu ikon tarzını... Bi de ben deneyeyim şunu... Non-return akşamın horizontal yapaylığı Yataylığı ile çelişir mi, muvafık mı düşer? Nedir bu ufuktaki kızıllık, süblimleşme mi? Yer mi ironik, gök bâkir mi, peki ya ozon? Uçak uçuyor hey yavrum, ozon mu kaldı be? Mutasyonojen mi şimdi gerçekten bu petler? Ya klorofloro karbonlar? Peki freon oniki? Kozmik artalan ışıması, ve de radyasyon… Halihazır radyasyon demişken varyasyon… Tüm dejeneratif handikaplara veryansın! Kümülatif değil ki immünalite? Direnemez! Drenaj otokondüktif ama şu an, inaktiv! Neyse öyle işte anlayacağın, boşver gitsin… Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2011 tamam rastlantının nedenleri vardır; üzerine.. ** eline-diline sağlık hocam:)) da; değişkenler ile oynamak durumunda kaldığında tam şurada eyleme dönüştürdüğün üzere ke -ki nedenlerini sen bileceksin- dolaylı çıkarımlar üzerine yane büyük öncülün nedir? selâm eder gül tutan ellerinden öper acele cevap beklerim mercy Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2011 Yanıtlar öyle kolay değil, acele yok, elhak; raslantının dahi vardır nedenleri ammaaa… Mars edesiydim Murassa’yı, düşeş attı… Bunun da mı nedeni var şimdi, şans işte! Gökten acıyacak değiller ya Murassa’ya, mars olur morali bozulur, incileri dökülür? Sadede gel hocam, bırak şimdi Murassa’yı, mars olmazsa venüs olur yarın, boşver. Ne boşveri üstadım, mars olsa oyun bitecek, olmadı. Bir oyun daha… Durum 4-4! Kapılar şat dı dor, tek pulu içerde… Topluyorum. Bir açık. Cihari yek atması lazım. Cihari yek, gitti pul. Neyse kapısı yok. Bir se kapalı, bir cihar. Atarsın, cihari se! Gele! Bir düşeş daha atar mı sana! İllallah! Raslantının nedenleri var ulan, var işte! Var! Kapılar kapandı bak işte, yüreğim sıkıştı hüzünle… Sevincim içimde buz oldu… Kalakaldım öyle sessizce… Lakin demem bu değil, raslantının nedeni böyle olmaz. Zar öyle bir alettir ki, işte sana yukardan bi torpil var zannettirsin diye icat edilmiş! Kombinasyon derler buna, zar kombinasyonları zarda bir cin var sandırır adama. Zar deyip geçme, ince zanaattir. De, hani nerde raslantının nedenleri? Yok muymuş? Var, vaaar, zarı yapan olasılıkları depolar zarda. Attıkça dökülür sonsuz olasılıklar… Bize sonsuz gelse de o olasılıklar 6’nın bilmem kaçıncı üssüdür, belirlidir. Biz bilmeyiz. İşte üstadım, raslantının nedenleri vardır böylece, raslantı deyip geçme, olasılık: Bilimdir… Hesabı, kitabı vardır, lakin bazen sığmaz rakamlar süper bilgisayarlara… Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2011 olasılık ihtimâl yane fahişe-bâbil'in asma bahçelerinden bi bahçedir evlâdım ebabil kuşları uçar ya yeşilliklerinde zeban-cı zebanîler dahi gayyada navigate within the academy işte and rast'çılık; yapıbilimcilik idiyse bu bağlamda sarfî olabilmeniz de farkına varılmaksızın mümkündür ve bu durum da 60 tabanlı sayı sistem-kümesi içerisinde iştigal etmenizi gerekli kıldığından diyorum ki; "yakın bi tarihte bursa iskender'de kebab yemeniz bir olasılıktır.. tır.." but naçizane sualimiz şuncağız idi afedersin lâkin boğuntuya da gelmesin azizim! "değişkenler ile oynamak durumunda kaldığında tam şurada eyleme dönüştürdüğün üzere ke -ki nedenlerini sen bileceksin- dolaylı çıkarımlar üzerine yane büyük öncülün nedir?." sepet sepet yumurta el-cevabın nedür? de bana by Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2011 Öncülümüz de, öncelimiz de, önceliğimiz de, önceliklimiz de, öncelikle: Anlamak... Çok zor zenaat anlamak. Çoook... Alem eski, âlem büyük, karmaşa boğazdan aşkın! Bir plankton seyrüsefer eylese Hindiçinden ekvator yörüngesinde okyanuslarda, Murat eylese ki dünyayı keşfü ziyaret eyleye, ne menem dünyadır, ne iştir böyle? İşimiz ondan ne milyonu ne trilyonu, on üzeri atom adedi kat zordur insan olarak. Evreni keşfetmekse merakımız, zor zenaat, anlamaksa eğer: Ne işimiz var bu evrende? Plankton tam, bir metreküp suyu keşfedeyazdıydı, bi balık acıkmış, lüp! Bitti keşif. Anlamakla bitse, bi de anlatacaksın azizim, o da hepten zor zenaat... Biraz bilsen, Anlatamazsın. Anlatırsın, anlamaz. Bi de yanlış anlar mı sana? Derde bak sen şimdi! Düzelteyim dersin, ters köşeye şut çekersin. Dili yok kalbimin, ondan ne kadar bizarım Demiş şair. Güzel demiş... Şimdi Higgs parçacığı var mı yok mu? Ne yapıyor bu CERN? Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2011 anlamak!? bi animals melodisi vardı bi-vakitler baby! do you understand me now? bazenleri i feel a little mad lâkin don't you know that no one alive can always be an angel.. şinci; kablosuz internet üzerinden kişisel laptop'unuz lcd ekranında electronics genel otlak muvacehesinde panaromic ve muhtelif renkli-sesli manzaralar temaşa etmek pembecik ve sabun köpüğü diziler seyretmektir anlamak.. bilmem anlatabildim mi? ancak; uzmanımıs ne demiş? anlamakla bitse, bi de anlatacaksın azizim, o da hepten zor zenaat... biraz bilsen, anlatamazsın. anlatırsın, anlamaz. bi de yanlış anlar mı sana? derde bak sen şimdi! düzelteyim dersin, ters köşeye şut çekersin. dili yok kalbimin, ondan ne kadar bizarım.. böyle demiş eyi demiş şüphesiz güzel kelâm etmiş merhaba uzman üye demirefe merhaba:)) Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2011 Pembe dizi ha? Sabun köpüğü ha! Anladım hakkaten! Merhaba İNTERLOCK... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2011 cidden anladığında içinde epey zamandır yaşadığın dünyanın ya da zaman-mekânın sonu gelmiş olacaktır -ki bu yeni bir yaşam-boyutu'na geçmek için hazırsın demektir.- ve bu söylediğim an; E/Anlamak=mc² formülü ile daha önce ifade edilmiştir -ki bu koza'nın çatladığı an ı gösterir!- merhaba.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2011 Gerçekte insan, kendi nefsini görür. 75/14 Gerçeklik; kişinin kendi içsel pozisyonunu/persona virtual disk volume, bilinç/zihin/hiss/idrak dünyası ortamında ve ardışık ve gerekçeli olayları çerçevesinde/frame/arka plânda seyretmesidir.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.