Φ abidik Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 hem okudum hemıde yasdım yalan da dunya senden besdım of of senın hayatın da bı durum yo kı soruyon tabııdırkı o şirret karı senden gusel deıldır yanı nıyr pekı cevab i de sudur esasen o bısuru sılıkon yapılı bedenı her saman patlama telıkesındedır hanıı sımdı sen ak merkese gıt asına da bı sakıs al ve bekle o sılık karı gelsın ortama tabii ne kadar beklersın valla bılmem sona karı usaktan gorundu sana doru yaklasıyo ve sakısı patlattttttt bak gor hareket nası olcek bı elınle dudakını bı elınlede memelerını tutcektır dene ve gor sen bılmıyon mu kalırıfer beceı rıspı oburdemetın elınden aldı kıl ıboyu na kadar angut bı adamdır dımı sana erkeksen gusel bı kıs sade olmaca kıssan yakısıklı bı erkek yanı ıboyla alakasıs olmaca yanı bu bukadardır bab a solesın daasını sımdı gelelım dıger sorunusana dunku makalemde kaleme aldıım yasılarıun ıcın de kesınlıkle basmadan fıstan gıyenlerı carıstıran ıfadelere yar verılmıstı annayan anladı da ya sen seytınyalı yıyemeyen baba da daaıyısını bılır bana rakıyla ara bosuk ıslenımı yarrattı rakı sofrasına kesın lasımdır bu nımet yanı dımı ye bol bol ye yunuseks kısılık dalarım yuksek dalarım ben senın ıcın alarım sısı pek cok severım artık ellerınısden operım nedır benım kotu kaderım tarlaya buday arpa ekerım bır keklık gıbı sekerım optum sısı şekerim 28 yıl da bı sey yookı bı 28 daa yasa da gor o saman balkalım 56 dıyebılecen mı ha olm bıttın sen valla ha 28 ha 56 korkma amma yanı baba uf etsın senı garı mujgan tezede bu duyguda ıterlok baba uykuda mısın sevgılı yarım uyan dıye baarıyo mujgan tesem sen asla aldırma bunnara bak bı babanın hayatına şebboy olayına tıkkat ıkı elle tasıyo yasıyo kormusunus uleyn!!!! sana cok cııdı bı sekılde sole seslenece şu genç ömrunun tase caında benı nerden gordun un un un!!! gormes olsaydın dın dın !!! dikenle orulu gonul bağımadan bana guller derdın dermes olsaydın ben de sana cıcek pasarından lale aldım amma cınsın cıbıllıyetın bellı deılkı be olm renk lerı ayarlayamıyom yas kıssan da erkeksende ona gore ben de renk yapıyım dımı nedır bu gıslılık yanı kosanostra mı takılıyon nedır yoxa babcıım ellerınden operım tal ya dıyom ıhtıyar bak sana ne dıcem Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 wig wig samurai pop music'in tao'su hamam da yapıp gelmiş üstünde kimono'su no-thought mu desem? seppeku bigsign'osu hara-kiri eyleminde elinde de tanto'su unuttu sanırım yazık fenike'deydi bandosu gezip-dolaşır ama sigpa imiş bardo'su son olarak; mari binnaz sen bu gece kudurdun mu? delirdin mi? şaşırdın mı? binnaaz! Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 GÖNÜLLER YAPMAYA GELDiM Benim bunda kararım yok, bunda gitmeye geldim Bezirganım mataım çok, alana satmağa geldim. Ben gelmedim da'vi için benim işim sevi için Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmağa geldim *** *** Dost eşruğu deliliğim, aşıklar bilir neliğim Devşuruben ikiliğim, birliğe bitmeye geldim Yunus Emre aşık olmuş, ma'şuka derdinden olmuş Gerçek erin kapısında ömrüm harcamaya geldim *** *** ya baba tel dıyom sana ordaysan hemen yaz ve arıyım senı Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Sayın Abidik Hocamız, sürekli burada değillerdir. Yazılarını gönderir ve uygun şartlarda biz basarız. Bu bakımdan dileğiniz maalesef yerine gelemeyecektir, özür dileriz. Siz arzu ettiğiniz şekilde yazarak katılmaya devam edebilirsiniz, Teşekkür ederiz. Saygılar. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 ey be baba yoksun umarım karnı toksun sısı hoca dıye andılar belkı de kandırdılar sıse ulasmak ne sormus bu sıtede kıler horosmuş ben bi garip kel olanım bari arkadan dolanım babafanlar boyle gormus uygun bu sularda neyleyım yoksa soygun kablolardan geceyım barı bıras dalardan toplasammı kıras ulasamadım heral sıse annadım gelmecenıs bıse ben nası hasırlan dım dı bılse rıse nın daları gelse dıle ben bunu mu hakkettım arbamı yanlıs mı parkettım baba garıbe yus cevırdı elınde kırman la yun eırdı derdımı dalara mı yassam engınlerde mı tassam bu bana cok koydu be baba ısıtıcın olur ınsallah teba kısın usume yasın da serın kal belkı olmas yerın o saman dar rıseyı hatılarsan gelırsın belkı ben sana neye oldum elki Miskin Yunus biçareyim Baştan ayağa yareyim Dost ilinden avareyim Gel gör beni aşk neyledi benım ıcın onemlı olan dı bu bısatıhı uaraslarım bole nezıh bı sahsıyete dılden saygıları mı sunmaktan eyledınıs benı Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 kelimeler..kelimeler.. takılır aklıma bazen düşünürüm.. örneğin meselâ, celâl kelimesi..bir ism'i ifade eder.. örneğin bir misal daha şöyle olabilir..yani isim olarak iclâl denebilir.. iclâl ile celâl arasında acaba aceb.. anlam birlikteliği var mıdır? irdelemişimdir..aradım.. netceten ve sonuç olarak karşımıza çıkan şu olabilecektir; celâl: hışım, hiddet, azamet iclâl : azamet sahibinin hışm'ını kabul eden şimdi siz sorucaksınızdır niçün bu abuk subuk işlerlen iştigal neye? işte eyle! dünya tersine dönmektedir fanlarım!! bu bunu isbat etmektedir.. nasıl? şöyle: celâl sahibi; kızcaktır..baarıcaktır..hımm diycektir..de.. iclâl ise; peki bey peki..aman sen haklısın..böyüksün.. felansın..ben nikbin bi hoş ve bilmişimdir.. her bişii bilenim.. şiyirler yazarım.. derim ki hey hop loy lay gezelim.. birbirsini hepücümüs sevelim.. ne hoş böölesi ..ben hep böyle yaparım.. örnek kişiliğim ben.. mutteşem bişim ben.. diyecektir..demelidir.. ..dememiş..diyememiştir.. kıyamet geliyo dostlar..fanlarım.. iclâl'imisin purogram çöktü.. va mı yeni format atçek.. aah ah! nerdesin sen "eski kadir abi" "eski toprak cücü".. ahh nerde nerde.. "önder somer" ağbeyim.. Alıntı
Φ DİDEM Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Yazılarınızı okumak çok hoşuma gidiyor. Güncel olaylara ironik bir bakış açısıyla yaklaşıyorsunuz gördüğüm kadarıyla... Bakın, sizi çözmüşüm değil mi?? Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 sevgili DİDEM çözdünüz.. dağıldım.. alışık değildim henüz.. toparlanamadım.. toparlanamıyorum.. a a panikliyorum.. panik atak mı oldum? ataktayım.. imdak.. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 ıkıyonden bakılabılecek bı konudur sanırım bırı ıdealısm dıerı de materyalısm materyalısm de ıkı unlu ısım bırı nevton dıerı de bılmem kım yanı sıse ne sıse ne !!!!! sacma bunnar adam oturmus aacın dıbıne kafasına elma dusmus ve olan olmus sankı elma acının dıbın de kafaya armut dusme ıhtımalı nedır ? olamas'!!!! ıdealısm denen olayda sankı akıl varda solenmıs akıl olsaydı benı yetıstıremeyen ler olurmuydu sokakta yat sarap ıc tenekelerdekı coplerden atesle ısın eh peh yanı dımı benım hesabımı kım vercek he??? aydıncık lar olm sıs de bı nomro yok!!!!! bıtıksınıs olm sıs !!!! bır baba eyledım yus cevır dı garıp kaldım hepten neyse gelelım esasa sehırler ıssıs ve boş ısıklar artık daım loş sen bana doru koş sarılayım sana coş sarap ıcerım buyuk bır tasdan etrafıma gelınmes kır ıle pasdan yıllık banyom olur yağmurdan kardan ne serden gecerım ne de yardan kulaımda hep mercan dede yokkı neyzen abidik ne ede seroşun kılavuzu artık yok herkesın karnı saraba tok boyle dır asıl mesele gelde benı yamur suyuyla kesele sen akıllı sın besbellı cıkma ortalara da bosulmasın kosele dahası daha sona artık bıter bu gunluk eelrınısden operım en babafan benım bakın ona gore sadan soldan tarrus edmeyınıs Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 küçük dişi himarat atar çifteyi çifteyi bilmez garip heyvanat yiyecek tekmeyi tekmeyi saygılar efem' Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 gordum o kısgın suratı urktuumu soyleyemem bı yanlıs anlasılma var sıs anlarsınıs dıye celal den yasayım mevzuyu hanı allah yoktur olayıydı bu tabıı ben olayı ne kadar sısın fel açısından gostermeye çalıstımsa dınletemedım dedıım osetle dogmatısm tartısılmas dı o kadar hıddetınısı bır ıclal edesıyla savusturup muappet te devam dılrım ısnınıs olur ıse opuyorum ellerınısden tekmeye, depık dıyenı de gördük ****** im sırtıma sert palan ördüm anlamadınız benim ısrarımı niye bu adam ****mıdır nedır dıye Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 amacım godgifu'dan bahsetmek değil.. "coven-try" bir warwickshire'da bir yermiş?! yok efendim orada manastır felan varmışmış beni elakadar etmez.. peki ne anlatıyorum ben? benim işim "peeping tom" ile kafam çok bozuk sataşmayınız reca ederim şimdi bu menhus terzi (tail-or) hem dikerdi hem dik-izlerdi 'mişti yane valla ben de roger'ın yalancısıyım amma bu hangisi roger hala bilinmemektedir salerno prensi riccardo'nun oğlu olan mı? II. hanry'nin vakanüvis'i mi? II. hanry'nin danışmanı piskopos mu? yakılarak öldürülmüş ilk protestocu mu? anlaşılamamaktadır.. vs. birileri canımız tarihimizi kucurlamakta coğrafyamızla oynamaktadır ama röntgencimiz hala bil fiil çalışmakta herbişicimizi gözetlemektedir nefesimizi bilem saymaktadır.. sayın okurcularım efendim; uzatmiyim efendim siz anladınız! saygılar sunarken son söyliyeceğim esasen ne sevimli cıbıldak lady'miz ve ne de "iddaa" cı kontumuz yaşamışmıdır? ben annamadım! annayan va'sa biadım beri gele.. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 gunaydınlar efendım bahse mevzuu olan rogers yaygın olarak kullanılan bır soyadıdır ısmen deerlendırdıınıs ıcın dır kı doruya ulasmadınıs bellıdır bu soyadı gınger hanım efendıye aıttır bılırsıns muhtesem bı hanımefendıdır boyle esarengız olaylara konu olmasıda gayetle tabııdır benım bıldıım terzı tektır o da terzı nazım dır kı o da bı musıkı eserıne konu olmus gısemlı sahsıyettır yeni katlar bunu okusada anlamaslar satenn leydıyle kontta yasamıstır yanlıs burada bı sorun vardır leydıyı bı kenera ko kont, benım bıldıım yılmas guneydır hatırlayın kont ve cesıyı konu cok onemlı ve çepreşıktır manastır ıse sumeladadır buyurun gıdelım gorelım yerı de sole ıfade edılebılınır kısaca maçka yolları taşlı geliyor kalem kaşlı benım bıldıım new hempsıre vardır o da alıntıdır bızım hemşini görmüşler o ralara yeni hemşin manasını içeren o malum ismi vemişlerdir elbete bu yazıya bazı sözler eklemekte yarar goruyorum Alıntı
Φ DİDEM Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Sevgili İnterlock, lütfen paniklemeyiniz, zira sizi çözdüğümü söylemekte ki amacım sadece karizma yapmaktı..Benim sizi çözmem mümkün mü efenim.. Ben sadece yazılarınız ve şiirlerinizden çağrışımlar alıyorum, hepsi bu.. Zaten sizin "çözümlenmek" gibi bir amacınız olduğunu da sanmıyorum.. sevgiler...saygılar... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 francisco, aslında pek de diego ile anlaşamazdı..öyle görünürdü.. peru'da iken zavallım bigün kafasını dinlemek için dağlara vurdu kendicünü.. mapuçe'lerin istibdadı da bu olayda böyük rol oynamıştır.. konuya gelelim biz, evet.. niyse, yürüdü fran'cık da aştı tepeleri sona bibaktı şaşırdı çünkü 64!. saymıştı aritmetik bilirdi..uçurumla burun buruna gelmişti..düşerdi.. bekçi kılıklı bi adam vardı, sordu "kafa dinlicem," demişti.. cevap almıştı kılıklı işaret etmişti de "aşa aşağ," demek istemişti.. sonacıma fran indi sonunda gene a a a! tam üç "a" demiştir..kayıtlıdır.. niçün? sorunsal çözüktür..pek karmışık deyil.. fekat 92'dir.. kafayı dinledi..uyumuştu..huzur vardıydı.. döndüünde artıkın herşeyi kazancaktır.. işte böyle sayın abidik..efendim.. saygılar benden olup, bakınız baaşka kimseden interlock'tandır deyu kabul etmesüz..niçün? bikoz "en öz interlock" benem.. taklitlerimden sakınınız.. etrafta çok bol vardır.. by.. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 yıllar önceydi efendi françesko ispanya kıralına yalakalık yaparak peru ya vali yaptırdı kendısını sanırım sısn bahsettıınıs olay a sıralarda cerayan ettı digo da onun şarap tan etkılenmiş kırmısı suratlı kerdesidir efem bunnar vapur la gıderler bahıs meczu dağlara bayağı da eziyet edrler yerli halka tabii geçmiş zaman bu anımsamak bayyaa zor ancak sukardar soleyım kı kadınlar çok guzeldır ve dayanılmaz saflık onların yaşamını alt ust etmiştir tanrının oğlu manasını taşıyan öyle anılan atahuallapa altın ların tamamını vermiş ama kurtaramamıs karılarını herbiri bi ıspanyolun metresi olarak yasmalarını surdurmusler işte böyle bi hikaye bu asıl ulusal açıcı ile duygularım da bi deişiklik yok tur babaya hurmete talıbım anneycenıs dileim o dur ki golge etmeyın başka ihsan istemem bu sayfalara yasabılıyım yeter bir alıntı ıle bıtırıyorum kimseden ümid i feyz etmem fikr i hür vicdan ı hür bir şairim ellerınız den operım efndım Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 sukadrını soyelım kı sıs rısalı fılen daılsınıs bunnar benım bayaa attım selerdır sıs yedınıs bunnarı eer rısalı olsadıns asıl bılır sölardınıs kısma sısa goleg fılen olmes soleyım kı sıs yasma isteyinıs yasnıs okadrar ısta dıleınıs olmustır umarm golgemıs asl yok tur sıs canıms kardasım rısada o numarolar arısanıs bulucasınıs asıl ulusal deişıklik sisste masel budr bir alıntlan bıtırorum: mahkeme meclisi icad olduğu çeşme-i rüşvetin akmaklığından kaza belâ ile âlem dolduğu kazların kadıya uçmaklığından Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 efndım ben de sıse atıf yapmısımdır bahsı mvsuyu tamamlamak acısı bakımın dandır esasen bendenıs arı bı rıselıyım elbette o gormus olduunus ev de soladıım gıbı benım dır ve dorudur basınde bulunduum nacızane takma ısmınısın turkcesı ıdı malumunus usere bu ulusal açıcı olarak turk çeye çevrılebılınır neyse efem bu yasıdan ve vesın kafıye ılıskısınden anladıımkadarıyla baska bı olayla karsı karsıyayıs evet yoksa sıs sevgılı manevı babacıımı rehın aldınıs kusum yapmayınıs lutfen ne ıstersınıs soleyın bısden aman tanrım bu bı ruya dustum sankı kor bı kuyuya efndım kulunus olayım gul yapraı gıbı solayım bırakın beyefendıyı selamlayın hanım efendıyı benım canım efendım cok hastır hamamda kullandıı gumus tastır beysadedır o aklını şaşır şeboyları ıkı elınde taşır mujgen teysecıım efendı babayı kurtaracaktır bu dıseler endıse etmeyınıs Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2007 gecenin bi vakti ve bari duygusal takılalım.. sabahın belirmesinden önce güneş doğar mı abidik? yakışır mı düzene? gel sen o'na gözükme.. ki ay yüzlü güzelliğin çıkmasın sırrından, gizlen sevgili hayalimin örtüsü altına.. bu gece şebboy, gül bahçesinde bülbüle şöyle seslendi; "tut dilini! âşık değil misin yoksa?" bülbül dedi ki; şiir ahmak işidir, tuzaklar kurar.. gel biz dua edelim zaman sehere yaklaşırken.. Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 Efendim, ben küçükken haşarı bi çucukmuşum..ağaçlara tırmanırmışım, damlara çengel atarmışım... diğer çocukları fena halde pataklarmışım.. Annem çok üzülür "bu çocuktan adam olmaz" dermiş... Sonracıma ben okula gitmişim.. Sonra da eve gelmişim... Yemekte köfte varmış, ekmek arası yapıp kendimi yine sokağa atmışım..Bu seferde kedileri dövmüşüm..Sonra içim parçalanmışta ekmek arası köftemin ucundan dövdüğüm kediyede vermişim.. sonra daha da ileri gidip kediyi eve getirmişim de içeri gizil gizil sokmuşum..Gece uyurkene kedi beni cırmaklamaya kalktığı için pencereden aşağı atmışım..Evimiz giriş katı olduğu için korkmayınız ki başına bişiy gelmemiş..yalnız pencereyi açık unuttuğum için tekrar eve giren kediyi ikinci kere dışarı atmışım..Olsun.. Efenim, yıllar geçmiş, ben büyümüşüm..Şimdi buradayım..Ne mutludur ki sizler kedi olmadığınız için dışarı atılmak gibi bir kaygınız olmamalı..olsa olsa dayak yersiniz benden... NOT : bir üzücü taraf, kedi olmadığınız için size köfte yok..Ama üzülmeyiniz.. Olsun köfte sevmem zati Kedi bana bişey hatırlattı.Ben de çok yaramazdım.Kedim vardı bi tane.Hamile kaldı doğurcak ama hayvan sıcak yer arıyo belli ki çünkü durmadan benimle kardeşimin yatağına dalıyor.Annem bi gördü bu doğurcak dedi.Açtı camı aynen sepet havası :(Tam da okula gidecem çıkıyorum evden yani!Kedicazım pencerede melun melun bana bakıyo Yani tabi gerekeni yaptım Aldım kedicazımı içeri Annecazım görmeden gittim okula.Odamın kapısı kapalı haa...Akşam oldu geldim okuldan.Bide ne görim Annem elinde terlikle bekliyoooo...Ben kaçtım o kovaladı.Tabi zılgıtı yedik sonunda.Meğer Annem ben gidince ev işlerine girişmiş bütün odalar temizlenmiş en son benim odaya girmiş.O neeee.Benim kedicaz yatağın içinde 5 yavru yalanıyo Annem ağzı köpüre köpüre yıkamış herşeyi.Bebeleri koymuş bi koliye,almış götürmüş analarıyla beraber evin uzağına biryere.Sonra gelmiş işe devam.Bir ara bi ses duymuş yatakodalarından.Gtmiş bakmış bi de ne görsün yavruların hepiciğide açık bıraktığı çekmecenin içinde :stuart:Bizim Kedicaz açık pencereden tek tek yavruları taşımış Annem görmeden... Ya işte böle.Kızmadınız dimi topiğinize yazdım diye.Saygılar Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 DELİFIRTINA'NIN YARATTIĞI ANAFORDA; KEDİ, BİR "CAZ" MIDIR? SORUNSALLIĞI, RİTMİK İNCELENİMİ: ne demek efendim, "topiğinize yazdım" felan "kızmak" felan "ne iyi ettiniz de geldiniz.." biraz oturursanız çay da yaparız.. sıcak poğaça da alırız.. yani ve kısaca merhaba!. ancak bi "a-ritm-etik"sel sorunum var nedir o? şudur: "aynı şeye eşit iki şey biribirine eşittir" gereğince; anne: caz kedi: caz dolayısı ile: anne=kedi gibi bir sonuca ulaşırız ki, demek anneniz bir "kedi" dir ve siz de bir "kedi" olma durumundasınızdır.. ve sayenizde ben de sizi anlayıp, cevap verebildiğime göre, "kedi" yim.. vs. of of gel ve piliz lütfen ben bukonuyu kapim saba saba eyi günleer.. gene geliniz reca ederim sevgiler.. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 heyhatttttttttt ınsan nerelerde dolasır durur neler le urasır ve nelere burunur kedılıkten alınacak ders varmıdır sankı ınsanlıktan nasıp alınmıstır kedılık mı kalmıstır denene nebılıım kı kedı olsaydık nasıl olurduk fare kovalamakmıydı mana yoksa sobanın yanına kıvrılmak mı mart ayında çıftlesmek yetermıydı acaba bu abasanlara eh artık soru cok cevap ta cokmudur bılmem kı manayı kavramadan olmas mı olurmu sankı serserı yasamdan ne almısım kı onu da bılmem kı babafanların en ıyısıyım bence bu nu da bılmem kı cesam bıttımı acep bunu da bılmem kı Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Bir ilginç noktalı virgüldür; Canlıların genom büyüklükleri hakkında teoriler: Kararlılık seviyesi kuramına göre, nakil araçlarını geliştirmeye çalışanlar, başka türlü lokomotifler icat edecekler midir? Buna cevap Hindulardan ve Tibetlilerden çıkmakla birlikte, Raskolnikov, bu teorileri çürütmek için birşeyler geveleyen Razumihin'e "inanamıyorum!" diye höykürmüş ve ilave etmiştir "olamaz!" 9 ekim 1925'te şöyle bir olay vuku bulmuş; Minberler halkın dimağları, vicdanları için bir feyiz menbaı, bir nur menbaına dönüştürülmüştür. Böyle olabilmek için minberlerden aksedecek sözlerin bilinmesi ,anlaşılması, fenni hakikatlere uygun olması lazım geldiği düşünülerek hutbelerin Türkçe okunması kararı alınmış, ancak 1987 nin, 9 şubat'ında Şan sineması yakılmak suretiyle bu işe ara verilmiştir.. Bu arada 5 kasım 1985'i unutmayalım; Rahmetli Murtaza Elgin, nam-ı diğer "murti" bizi ayidis ile tanıştırmıştı. Dolayısı ile 7 kasım 1985'de, Erzurum'da orta dereceli bir deprem meydana gelip evler hasar görmüş, 10 kişide yaralanmıştı. Bugün doğada ısı değişimleri sebebiyle buzulların erimesinin konuyla ilgisi var mıdır, henüz çözülememiştir. Belki de dünyanın bir nükleer savaşa gitmesinin sebebi de olabilecektir. Çünkü artık sediment kayaçlarda çökelme sırasında kalıcı bir mıknatıslanma oluşu tespit edilmiştir. Netice olarak tüm bu karmaşık işlerin, Herakles'in işleri olduğu kanısına varmaktayım. Sebebi, kendisini Hera delirtmiş olup, çocuklarını bile kılıçtan geçirmişti. Her ne kadar Pythia'ya danışıp, hayır duasını almışsa da, mağarada iki çıkış olduğundan şaşırmış ve cozutmuştu. Günümüzde ise, Canımız acuz ve antik değerimiz, kadim varlık Yasel Gürle hanfendi, vantuz kabilinden soğurma mantıklı buse işleviyle meseleyi en açık biçimde gündeme getirmiştir.. Dikkatle temaşa' ettiği bu vahim ve aktüel vukuat karşısında çaresiz kalarak hortlayan Dostoyevski, derhal "suç'a karşılık ceza" kitabında bir ufak denişiklik yaparak, son sözü Zamiotov'a alçak sesle, sert bir tavırla söyletmiş ve "siz delisiniz," diye yanıt verdirmiştir! Hepinizi saygı çerçevesi içerisinde selâmlarım. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 effendiim gül yüzlüm roskolnikof bir muamadır, üstün vasıflarınız, bu bigane yi ve biçareyi ne güzelde anlatmıştır. yanlız kitapta sözü edilen razumuhin ploton un olduu gibi yokmudur varmıdır bilinmez roskolnikof bunu kendi yaratmıştır yazarın buna atf ı nı hissedebiliyorum geri kalanın la uzaktan yakında pek alakadar değilim sizin sölediiniz gibi bikoz ben hendeseden annamam yani dünya bu herşey olur ne yapalim dimi babcıım son kıtanızada bahis mevzu olan siz delisiniz tümcesi beni ziyadesiyle etkilemiştir aklıma binbir insan gelmiş ve bu muhterem zevatı saygı ile anmama sebep olmuştur neyzen diyojen deli ibo(padişah) napolyon gogol(ressam) pıkasso deli onlar mıydı daha niceleri sordu bu soruyu kendine ve aleme ha Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 SAYIN ABIDIK; size: Apr 21 2007, 12:22 AM'de, isminize ait bir ileti, bu sahifede tebarüz ettirilmiş idi.(tarafımdan,) inanmazsanız, bir evvelki sahifeye bakınız.. ancak siz, (nedenini bilemediğim bir anlamsız telâş içine olduğunuzdan ve ayrıca sadece kendi derdinizde olayları temaşa ettiğinizden,) durumu farkedemediniz..normâldir..umulduğu gibidir..ayıplamayız..vah, vah!. tekrar tarafınıza ibraz ediyorum: gecenin bi vakti ve bari duygusal takılalım.. sabahın belirmesinden önce güneş doğar mı abidik? yakışır mı düzene? gel sen o'na gözükme.. ki ay yüzlü güzelliğin çıkmasın sırrından, gizlen sevgili hayalimin örtüsü altına.. bu gece şebboy, gül bahçesinde bülbüle şöyle seslendi; "tut dilini! âşık değil misin yoksa?" bülbül dedi ki; şiir ahmak işidir, tuzaklar kurar.. gel biz dua edelim zaman sehere yaklaşırken.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.