Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Tablet piyasası kızışıyor. Amazon.Com kendi tabletini piyasaya sürüyor...

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Bütün şirketler Tablet piyasasında söz sahibi olabilmek için yarışmaya başladılar. Apple bu piyasaya sürdüğü IPAD ile büyük ara önde gidiyor.

Motorola ve Acer bu yarışa katıldılar ama piyasadan çok büyük bir pay alamadılar. Hiç bir şirket IPAD'in satış rakamalarına yaklaşmak şöyle dursun yüzde 10 sevyesine bile ulaşamadı.

Bütün bu şirketlerden sonra Amazon.Com piyasaya kendi tabletini sürmeye hazırlanıyor. Amazon.Com'dan yapılan açıklamaya göre Amazon piyasaya Kindle (kitap okuyucu) bir benzeri olarak Kindle tableti sürecek. IPAD'in yarı fiyatına olacağı tahmin edilen bu tablet Apple IPAD'den bir kaç milyon çalabilecek gibi gözüküyor.

Amazondan yapılan açıklamaya göre tablet 7 inch yani 17.8 cm ekrana sahip olacak (IPAD 10 inch) fiyatı yaklaşık olarak $250 olacak. Dokunmatik olacak. Yapılan açıklamaya göre ikinci table daha büyük ekrana sahip olacak ve bu yeni yılda piyasaya sürülecek.

Bekleyip görelim bakalım Tablet piyasasını kim kazanacak veya bize en iyi hizmeti ve tableti kim getirecek...

Saygılar

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

bir sürü marka bir sürü tablet...fiyatlara baktığınızda arada uçurumlar var ama özellikler hep birbirine benzer... ben en son optimus pad'i inceledim ve çok beğendim özellikle 3d kayıt yapabilmesi ve bunu tv'den izleme olanağı olması çok güzel. fiyat olarakta uygun. gerçi bir tablete ihtiyacım yok ama alsam tercihim o olurdu. tasarımı hoş, kolay taşınabilir bir cihaz yapmışlar

Gönderi tarihi:

Bende ipad 2' yi tercih etmek isterdim ama fiyatları çok yüksek. O kadar para vermeye değmez.

ipad2'de "çoklu ortam" çok verimli çalışmıyormuş...

• 2 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.