Φ akıllıbirdeli Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2011 Google'da bir şeyler karıştırıp araştırırken bu güzel ve içeriği bol,potansiyeli yüksek turkish-media.com u buldum ve iyi ki buldum diyorum şu anda.Umarım güzel ve aktif günler geçiririz hep beraber.Güzel paylaşımlarda bulunup yeni arkadaşlarımızla eğlenceli vakitler geçiririz.Yürekten merhaba diyeorum herkese... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2011 Merhabalar, hoş geldiniz... 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2011 Admin Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2011 hoşgeldin akıllıbeniyibiriyimdeli, Saygılar Alıntı
Φ akıllıbirdeli Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2011 Çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Sayın adminim ne güzel harmanlamışınız öyle:) Alıntı
Φ Deluge Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2011 Yürekten merhaba diyorum herkese... Sana da en içten ve yürekten hoş geldin ... Saygı ve sevgilerimizle Alıntı
Φ akıllıbirdeli Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2011 Hoşbuldum Deluge çok sıcak ve samimi karşıladığınız için teşekkürü borç bilirim:) Alıntı
Φ Legendary Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2011 hoşgeldiniz SAygılar.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.