Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Arkadaslar forma baktim ama goremedim sanirim yazan olmamis bende paylasmak istedim. Aşk fedakarlık demektir !!!! Bir kiz ve bir delikanli,bir motorsikletin üzerinde 180 km hizla gidiyorlar ve aralarında söyle bir konusma geciyor; Kız : Lütfen yavaşla,ben korkuyorum Delikanlı : Hayır,bak ne kadar eğlenceli Kız : Lütfen,lütfen,çok korkuyorum Delikanlı : Peki,beni sevdiğini söyle Kız : Seni çok seviyorum,lütfen yavaşla Delikanlı : Şimdi de bana sıkıca sarıl Kız delikanlıya sıkıca sarılır Delikanlı : Şapkamı alıp,kendine takar mısın? Başımı çok sıktı. Ertesi gün gazetelerde şöyle bir haber çıktı: Motorsiklet kazası; Motorsiklet,fren arızası nedeniyle,bir binaya çarptı.Üzerindeki 2 kişiden sadece biri kurtuldu.Gerçek ise şöyleydi;Yolun yarısında,delikanlı frenlerin bozulduğunu anlamış ama bunu kıza belli etmek istememişti.Bunun yerine,kızdan kendisini sevdiğini söylemesini istemiş ve kendisine son defa sarılmasını istemişti. Sonra da kendi ölümü pahasına,kızın başlığı takmasını ve hayatta kalmasını sağlamıştı. "İşte gerçek aşkın anlamı da buydu" Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 offf gülsün yaa okurken tüylerim diken diken oldu ne ettin sen şimdi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Okumuştum ben daha önce ama cok güzel bi yazı Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinmez.. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Okumuştum ben daha önce ama cok güzel bi yazı Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinmez.. okumus olabilirsin güzelim bilmiyorum nekadar dogru yada gercek ama etkiliyici Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 çok acı.. ama gerçek işte.. sevgi=aşk Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Aşk kısaca herşeydir.Yani hayattır Aşk anlatılmaz yaşanır . Keşke tüm sevenler böyle düşünse ve ayrılıklar olmasa Baki sevgiler adına nice dilekler vardır,ölümü dahi ayrılık saymayan gönüller vardır, mesafeler araya set çekmişse ne çıkar dualarda birleşen gönüller vardır. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 eline yüreğine sağlık... Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gerçekten çok hoşmuş..Teşekkürler... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 okumus olabilirsin güzelim bilmiyorum nekadar dogru yada gercek ama etkiliyici Evet etkileyici Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 harika acı ama ama gerçek var mı hala böyleleri Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 böyle saf ve gerçek aşklar eminim hala yaşanıyordur,çok az da olsa.darısı başımıza ama sonu ölüm olmasın da Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 ne aşkı bee enayilik bu madem frenler tutmuyor gaza niye basıyorsun kardeşim Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 içim titredi valla... teşekkürler... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 rica arkadaslar sizlerinde gözlerinize sagilk okudunuz icin Alıntı
Φ kardelya Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Arkadaslar forma baktim ama goremedim sanirim yazan olmamis bende paylasmak istedim. Aşk fedakarlık demektir !!!! Bir kiz ve bir delikanli,bir motorsikletin üzerinde 180 km hizla gidiyorlar ve aralarında söyle bir konusma geciyor; Kız : Lütfen yavaşla,ben korkuyorum Delikanlı : Hayır,bak ne kadar eğlenceli Kız : Lütfen,lütfen,çok korkuyorum Delikanlı : Peki,beni sevdiğini söyle Kız : Seni çok seviyorum,lütfen yavaşla Delikanlı : Şimdi de bana sıkıca sarıl Kız delikanlıya sıkıca sarılır Delikanlı : Şapkamı alıp,kendine takar mısın? Başımı çok sıktı. Ertesi gün gazetelerde şöyle bir haber çıktı: Motorsiklet kazası; Motorsiklet,fren arızası nedeniyle,bir binaya çarptı.Üzerindeki 2 kişiden sadece biri kurtuldu.Gerçek ise şöyleydi;Yolun yarısında,delikanlı frenlerin bozulduğunu anlamış ama bunu kıza belli etmek istememişti.Bunun yerine,kızdan kendisini sevdiğini söylemesini istemiş ve kendisine son defa sarılmasını istemişti. Bizlerle paylaştığın bu hikaye çok güzeldi. Sağolasın. Bana göre aşk nedir sorusuna verilecek cevap aşk sevilmesen de sevebilmektir. Aşk sevdiğini kimseye hatta sevdiğine bile söylemeden öylece uzaktan sevmektir. Bir ömür boyu sevdiğinin hayaliyle yaşamaktır. anlayacağınız aşk tek taraflı olur. Tabi bu tanım sadece bana göre sizler bana katılmayabilirsiniz Sonra da kendi ölümü pahasına,kızın başlığı takmasını ve hayatta kalmasını sağlamıştı. "İşte gerçek aşkın anlamı da buydu" Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.