Φ marti_name Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 7 Yaşındaki bir kız çocuğu için acil Kan. Sevgili Arkadaşlar, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Onkoloji Çocuk bölümünde yatan 7 yaşında Lösemi hastası Damla Aşhan için (AB- Negatif) aze kana ihtiyaç duyulmaktaymış. DOKTORLARA GÖRE EN AZ 6 AY DEVAMLI KANA ihtiyaçları Var.. Yardım etmek isteyenler olursa aşağıda yazılan cep telefonlarından annesine ulaşabilirler. Sizde bu e-postayı lütfen tanıdığınız herkese gönderin. Zor durumda olan bu çocuğa yardım edelim.Herkese Sağlıklı Günler... Damla'nın Annesinin tel.no. :0532 411 32 53 Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 insallah biri cikar ayni kandan olanda veriri Allah ailesine yardimci olsun kücük Damlayada acil sifalar diliyorum Rabimden Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 arkadaşlar yardımcı olabilecek olan yok mu aramızda ? Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 sanirim bakan bile olmamis bukadar duyarsizmi olduk halk olarak Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 gülsün saol arkadaşım benim diyemediğimi sen dedin...havadan sudan çıkmıyor ki millet Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 2 hafta önce 8 yasina giren Damla`nin annesi.. Damla su an evde ve kana gerek olmadigi, saglik durumu iyiye gittigini belirten bir e-mail ulasdi elime 3 kiz evladim var en kücükleri Damla, tek istegimiz dua edin dahada iyi olsun diyormus. Insallah dahada iyi olur tümden sihatine kavursur kendisi. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.