Φ RAMAZAN DAVULCUSU Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Güm güm bede güm güm.. Hiç yakışmamış yüzüne Böyle emotionlar Gülen yüzü görmeli hep Dost var düşman var.. Taurus dörtgöz bekler Açacağın çadırı Açmaz isen yakında Yer seni Diloş'un dırdırı.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Hiç yakışmamış yüzüneBöyle emotionlar Gülen yüzü görmeli hep Dost var düşman var.. Taurus dörtgöz bekler Açacağın çadırı Açmaz isen yakında Yer seni Diloş'un dırdırı.. Taurus'un ahı tuttu--klavyem yazmaz oldu--ben vazgeçtim çadırdan--geldi sabrımın sonu ------------harfcopypaste -------------------- Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Güm güm bede güm güm.. Hiç yakışmamış yüzüne Böyle emotionlar Gülen yüzü görmeli hep Dost var düşman var.. Taurus dörtgöz bekler Açacağın çadırı Açmaz isen yakında Yer seni Diloş'un dırdırı.. Diloşun dırdırı ha.. sen çok fazla oldun artık Ramazan Davulcusu.. şu Ramazanı sağ salim çıkarırsan şükretmelisin.. Taurus'un ahı tuttu--klavyem yazmaz oldu--ben vazgeçtim çadırdan--geldi sabrımın sonu ah canım ya... ne yapsak bilmem ki.. sen üzülme tek..çadırı ben açarım senin yerine istersen.. ama bir an önce düzelttir şu bilgisayarını..valla burda bana bile fenalık geldi... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Diloşun dırdırı ha.. sen çok fazla oldun artık Ramazan Davulcusu.. şu Ramazanı sağ salim çıkarırsan şükretmelisin.. ah canım ya... : ne yapsak bilmem ki.. sen üzülme tek..çadırı ben açarım senin yerine istersen.. ama bir an önce düzelttir şu bilgisayarını..valla burda bana bile fenalık geldi... yarınaumarım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 yarınaumarım bende umarım bitanem..bende.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 (besıktas 90+3 te gol yedıde) Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2007 jöncüm şimdi bu sevimli orkestra elemanları senin durumunu anlatıyorlar öyle mi..? birde ne çaldıklarını anlıyabilseydik daha kolay olacaktı ama Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 jöncüm şimdi bu sevimli orkestra elemanları senin durumunu anlatıyorlar öyle mi..? birde ne çaldıklarını anlıyabilseydik daha kolay olacaktı ama ne caldıklarını bende bılmıyom ama cok guzel calıyolar demı Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 evet hareketleri inanılmaz seri..Karadeniz yöresi olsa gerek.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.