Misafir NightWish Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Elinde cımbız kaş alan çirkin bir kadın... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 PC'nin hiç bir kabahati yuk bence kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 ona mı gülüyodun sen deli kıss bence de yuk kankim sorun bisim şirkette Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Efettttttt.. Sorun şirketin elemanlarında.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Efettttttt.. Sorun şirketin elemanlarında.. ii gülmeye devam et o saman elemanların ne günahı far kıss patron interneti kısıtlıyor ve bisde bütün resimleri göremiyorsak burda bisim günahımıs ne Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Günahsıs kankim benim Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Bilmezmiyim... Köküne kibrit suyu bu patronların.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Günahsıs kankim benim Bilmezmiyim... Köküne kibrit suyu bu patronların.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 smiley kalmamış fazlası olan varmı Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 smiley kalmamış fazlası olan varmı Ben vereyim sana Sedoş'cum.. Al: Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.