Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 smile olmasa da... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 smile olmasa da... ayyy fenerli renklerdeki banelliğe bak Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 ayyy fenerli renklerdeki banelliğe bak fenerli değilim asla da olmam.renkleri farketmedim. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 fenerli değilim asla da olmam.renkleri farketmedim. aman iyi olma bende değilim takımmı fener Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 sana değil o öfke! elektrikli biri var yeni,saçma sapan şeyler yazmış topicin birinde :devil: Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 sana değil o öfke! elektrikli biri var yeni,saçma sapan şeyler yazmış topicin birinde :devil: doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar zaten. napim lafım sana değildi karikatüreydi ama seninde bunu anlaman lazımdı. imza için böle yapıyon dimi? Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 imzan çok saçma bence.. DİN ile şaka olmaz! bu laf imzama mı sadece,yoksa içinde banada birşeyler söylenmeye çalışılıyor mu?! tartışmıyacağım!bugüne kadar bu forumda kimseyle tartışmadım! seninlede tartışmayacağım! Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 imzan çok saçma bence.. DİN ile şaka olmaz! bu laf imzama mı sadece,yoksa içinde banada birşeyler söylenmeye çalışılıyor mu?! tartışmıyacağım!bugüne kadar bu forumda kimseyle tartışmadım! seninlede tartışmayacağım! bu konuyu uzatmayı istemem ama son bişi yaziyim. benim lafım sana değil.normalde birisi de (senmiydin bilmiyorum)akraba evliliği üzerine bi karikatü vardı imzasında acayip hoşuma gitmişti. ama senin karikatüründe adam dinle ilgili tehlikeli bi espiri yapılıyo.normalde başka bi karikatürü imzan yapsaydın benden imzan için 100 puan alırdın. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 o imzada benim imzamdı,imzasında karikatür olan bi ben varım zaten! dinle ilgili tehlikeli birşey dediğin şeyin,kime ne anlattığını bilmiyorum! zaten benim bu imzadan anladığımla,senin anladığın farklıdır! ben gülüyorum,sen aklınca yorum yapıyorsun! bu kadar basit! sustum Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 anlaştığımıza sevindim. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 kim demiş? al işte gene yaptın yapacağını çok hırçınsın ya sert taşa çarptık? Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 al işte gene yaptın yapacağını çok hırçınsın ya sert taşa çarptık? esprik yaptım anlaşırız canım,deve yükü değil ya bu Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 esprik yaptım anlaşırız canım,deve yükü değil ya bu valla canımsın ya cidden çok sevindim. espirili zor bi kişisin. ayrıca karikatürde 100 üzerinden 110 yazcam bunu gerekli topiğe. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 olmadı... neyse sildim. yanlış smiley kullandım. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.