Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl :( Offf ya birinin bunu yapabilmem için bana ders vermesi gerek Naty anladınmı
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl :( Offf ya birinin bunu yapabilmem için bana ders vermesi gerek Naty anladınmı çok ii ders veririm neşesiz olma konusunda. bu arada
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl çok ii ders veririm neşesiz olma konusunda.bu arada yok o deil ama söyleyemem rezil olurum
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl yok o deil ama söyleyemem rezil olurum :lol: Hahehhuhoohihiii Kıs benim dediğimi yap seeeen
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl noldu yaff ya boşver sen ya zaten bütün gün stresliydim. bi de birisi yüzünden moralde bozuldu. tamam oldu günü tamamladık.
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl ya boşver sen ya zaten bütün gün stresliydim. bi de birisi yüzünden moralde bozuldu. tamam oldu günü tamamladık. Ya dostum benim yüzünden mi.Yanlış anlam olmasın ben aysum seni birde kralı severim ve saygı duyarım.Yanlış anlaşıldıysam özür
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.