Φ coray Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 SİZE SÜPER BİR OYUN DAHA. HİÇ ADAM ÖLDÜRMEDEN BU OYUNU TAMAMLAMANIZ VE AŞAĞIDAKİ ADAMI ALT KAPIDAN İÇERİ SOKMANIZ GEREKİYOR. BİR HAFTA İÇİNDE ÇÖZENE BİNLERCE TEBRİK. çözdüm süper oyun ama zamanlama çok önemli baya bi yeniden başlatmak zorunda kaldım isteyene nasıl çözüldüğünü de anlatırım bu arada oyun içinde teşekkürler medikal Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 TEBRİKLER CORAY. GERÇEKTEN BİNLERCE TEBRİKLER.SÜPERSİN. BÖYLE OYUNLAR BULURSAN SENDE YAZARMISIN DOST. HOŞCAKAL. Alıntı
Φ coray Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 TEBRİKLER CORAY. GERÇEKTEN BİNLERCE TEBRİKLER.SÜPERSİN. BÖYLE OYUNLAR BULURSAN SENDE YAZARMISIN DOST. HOŞCAKAL. dün oynarken bunun ikiside var onun siteside hapland 2 bunu çözemedim takıldım bıraktım sizde bakın isterseniz Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 GÜNAYDIN. BENDE 2. OYUNDAYIM. HENÜZ ÇÖZEMEDİM. DÜN AKŞAM 15 - 20 DK UĞRAŞTIM AMA BAYA KARIŞIK . YARDIMLAŞALIM BELKİ ÇÖZERİZ. HOŞCAKAL Alıntı
Φ fesen Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 ben 1. odadan çıktım. 2. oda nın linkini verirmisin acaba.?? Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 Üç ampul Bir odada üç ampul ve başka bir odada da bunları çalıştıran üç anahtar bulunuyor. Fakat hangi anahtarın hangi ampulü çalıştırdığı belli değil. Ampuller sönük vaziyettedir. Ampullerin bulunduğu odaya sadece bir kere girme hakkımız var. Hangi anahtarın hangi ampulü yaktığını bulabilir misiniz? önce bir anahtara basarız ve o odadan çıkmadan bekleriz.sonra 2,anahtara basıp hemen ampüllü odaya gideriz.2 sönük lambadan hangisi sıcaksa ilk yaktığımız anahtar onundur.şu anda yanan da 2,nindir.haliyle geri kalanda üçüncüdür. Üç ampul Bir odada üç ampul ve başka bir odada da bunları çalıştıran üç anahtar bulunuyor. Fakat hangi anahtarın hangi ampulü çalıştırdığı belli değil. Ampuller sönük vaziyettedir. Ampullerin bulunduğu odaya sadece bir kere girme hakkımız var. Hangi anahtarın hangi ampulü yaktığını bulabilir misiniz? önce anahtarlı odadan 1, anahtarı açarız.biraz bekledikten sonra onu kapatır 2, yi açarız.sonra ampüllü odaya gidip sönük 2 lambadan hangisinin hala sıcak olduğuna bakarız.sıcak olan 1,anahtarın lambasıdır.şu an yanan 2,anahtarın.tabiki yanmayan ve soğuk olan da 3,anahtarın Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 GÜNAYDIN. BENDE 2. OYUNDAYIM. HENÜZ ÇÖZEMEDİM. DÜN AKŞAM 15 - 20 DK UĞRAŞTIM AMA BAYA KARIŞIK . YARDIMLAŞALIM BELKİ ÇÖZERİZ. HOŞCAKAL Aga viridianı iki kişi yardımlaşarak geçtik blue chamber hakkında fikirleri olan varsa söylesi lütfen ama cevabı söylemeyin Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 blue chamber diğer ikisine göre oldukça kolay. zor bir yeri var. orayı çözdünmü bence gerisi kolay. Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 SİZCE BU NE RESMİ güzel bir gül kuş bakışı......... dehliz Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 blue chamber diğer ikisine göre oldukça kolay. zor bir yeri var. orayı çözdünmü bence gerisi kolay. aga helğ me yi yolladım paranın yüzüne surat çizmek ne işe yarıyor onu anlamadım Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 bir işe yaramıyo . help *me yi telefon tuşlarken kullanacaksın. cep telden help*me yazarken hangi sayılara basman gerekirse o harflere birer kez bas okey diye bir ses gelmeli. sonra parayı gönder anahtar gelsin Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 çok saçma bence cevap dooru ama oyun saçma Alıntı
Φ fesen Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 beyler şu 2. oda nın linkini verseniz de bende bi baksam Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 fasco.csc coma gir Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 1. oda.2. oda3. odabol şanslar Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 5 + 5 + 5 = 550 BU EŞİTLİĞİ BİR TEK ÇİZGİ İLE SAĞLAYINIZ. Alıntı
Φ viyol10sel Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 eldivenleri üst üste giyer ..............1. ameliyattan sonra en dıştakiler ters çevirip tekrar giyer 2. ameliyattan sonra en dıştakiler atıp 3. ameliyatı yapar................... doktor ameliyatı iki eldiveni üstüste giyerek yapar ama her ameliyatı tek elle 4 ameliyat bile yapar bu doktor Ayşe'nin babasının 5 kızı var. 1. nin adı CACA 2. nin adı CECE 3. nün adı CİCİ 4. nün adı COCO. 5. nin adı ne? ayşe Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Üç ampul Bir odada üç ampul ve başka bir odada da bunları çalıştıran üç anahtar bulunuyor. Fakat hangi anahtarın hangi ampulü çalıştırdığı belli değil. Ampuller sönük vaziyettedir. Ampullerin bulunduğu odaya sadece bir kere girme hakkımız var. Hangi anahtarın hangi ampulü yaktığını bulabilir misiniz? 1 anahtar yakılır bır kac dakka acık bırakılır sondurulur 2 anahtar yakılır odaya gırılır yanan ampul 2.anahtarın ama sonuk ampullere dokunulur sıcak olan 1 anahtarındır. dıger yanmayan ampulde 3 anahtarın yaktıgı ampuldur... Alıntı
Φ fecir Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 SİZCE BU NE RESMİ çiçek : Üç ampul Bir odada üç ampul ve başka bir odada da bunları çalıştıran üç anahtar bulunuyor. Fakat hangi anahtarın hangi ampulü çalıştırdığı belli değil. Ampuller sönük vaziyettedir. Ampullerin bulunduğu odaya sadece bir kere girme hakkımız var. Hangi anahtarın hangi ampulü yaktığını bulabilir misiniz? öncelikle lambalardan birini yakarız ve biraz bekledikten sonra kapatıp diger anahtarı acarız ve içeri girip bakarız . şuan yananın anahtarı 2.actıgımız. diger iki lambaya elimizi süreriz sıcak olan 1. actıgımız anahtardır .geriye kalanda 3. dür. Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 A, B, C, D, E, F, ve G o günün haftanın hangi günü olduğuna dair tartışıyorlardı. Aralarında aşağıdaki konuşmalar geçti: Yarından sonraki gün çarşamba. Hayır, çarşamba bugün. İkiniz de yanılıyorsunuz; yarın çarşamba. Saçma. Bugün ne pazartesi, ne salı, ne de çarşamba. Kesinlikle eminim ki dün perşembeydi. Hayır, yarın perşembe. Bütün bildiğim, dün cumartesi değildi. Bu ifadelerden sadece biri doğruysa, o gün haftanın hangi günüydü? Alıntı
Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 A, B, C, D, E, F, ve G o günün haftanın hangi günü olduğuna dair tartışıyorlardı. Aralarında aşağıdaki konuşmalar geçti: Yarından sonraki gün çarşamba. ==>Bugun:Pazartesi Hayır, çarşamba bugün. ==>Bugun:Çarşamba İkiniz de yanılıyorsunuz; yarın çarşamba. ==>Bugun:Salı Saçma. Bugün ne pazartesi, ne salı, ne de çarşamba. ==>Bugun:Perşembe/Cuma/Cumartesi/Pazar Kesinlikle eminim ki dün perşembeydi. ==>Bugun:Cuma Hayır, yarın perşembe. ==>Bugun:Çarşamba "Bütün bildiğim, dün cumartesi değildi." ==>Bugun:Pazar değil Bu ifadelerden sadece biri doğruysa, o gün haftanın hangi günüydü? gun pazar olabilir; 4. dogru soylemiş olur ama diğerleri yanlış... Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 tbrler doğru cevap. yeni soru A B C D =105 B D B D =120 C A C D =110 A C A A =95 = = = = 85 ? 80 160 SORU İŞARETİNİN YERİNE KAÇ GELECEK. HARFLER HANGİ SAYILARI TEMSİL EDİYOR? Alıntı
Φ caner70777 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Bir cerrah arka arkaya 3 hastayı ameliyat edecektir. Ancak sadece 2 çift eldiveni vardır. Ameliyatların güvenli olması için cerrah eldivenleri kullanmada nasıl bir yol izlemelidir? Klinik prosedür şöyledir: 1-Doktorun elinin değdiği herhangi bir eldiven yüzeyi hastalara değmeyecektir. 2-Hastalardan herhangi birine değen eldiven yüzeyi doktorun eline veya başka bir hastaya değmeyecektir iki eldiveni de giyer 1. ameliyatı yapar üstteki eldiveni çıkarır koyar bir yere 2.ameliyatı yapar ve 2. eldiveni de çıkarmaz 3.ameliyetı önce bir yere koyduğu eldiveni çıkarmadığı eldivenin üzerine ters giyerek yapar. Alıntı
Φ zaptrik1 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Ben bu ampul sorusuna cevap vereyim. gerçi iyi soru ama ben yoğun uğraşlar sonucu buldum. 1. anahtarı yakarsın 10 dk sonra 2. anahtarı yakarsın 5 dk sonra ampul lerin olduğu yere gidip hepsini eller sin en sıcak olan 2. anahtardır ılık olan 1. anahtardır soğuk olan ise son anahtarın lambasıdır:):) Alıntı
Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 tbrler doğru cevap. yeni soru A B C D =105 B D B D =120 C A C D =110 A C A A =95 = = = = 85 ? 80 160 SORU İŞARETİNİN YERİNE KAÇ GELECEK. HARFLER HANGİ SAYILARI TEMSİL EDİYOR? A=25 B=15 C=20 D=45 ?=105 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.