Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

SİZE SÜPER BİR OYUN DAHA. HİÇ ADAM ÖLDÜRMEDEN BU OYUNU TAMAMLAMANIZ VE AŞAĞIDAKİ ADAMI ALT KAPIDAN İÇERİ SOKMANIZ GEREKİYOR. BİR HAFTA İÇİNDE ÇÖZENE BİNLERCE TEBRİK.

çözdüm süper oyun ama zamanlama çok önemli baya bi yeniden başlatmak zorunda kaldım isteyene nasıl çözüldüğünü de anlatırım bu arada oyun içinde teşekkürler medikal

• Cevaplar 286
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

TEBRİKLER CORAY. GERÇEKTEN BİNLERCE TEBRİKLER.SÜPERSİN. BÖYLE OYUNLAR BULURSAN SENDE YAZARMISIN DOST. HOŞCAKAL.

dün oynarken bunun ikiside var onun siteside

hapland 2 bunu çözemedim takıldım bıraktım

sizde bakın isterseniz

Gönderi tarihi:

Üç ampul

Bir odada üç ampul ve başka bir odada da bunları çalıştıran üç anahtar bulunuyor. Fakat hangi anahtarın hangi ampulü çalıştırdığı belli değil. Ampuller sönük vaziyettedir. Ampullerin bulunduğu odaya sadece bir kere girme hakkımız var. Hangi anahtarın hangi ampulü yaktığını bulabilir misiniz?

önce bir anahtara basarız ve o odadan çıkmadan bekleriz.sonra 2,anahtara basıp hemen ampüllü odaya gideriz.2 sönük lambadan hangisi sıcaksa ilk yaktığımız anahtar onundur.şu anda yanan da 2,nindir.haliyle geri kalanda üçüncüdür.

Üç ampul

Bir odada üç ampul ve başka bir odada da bunları çalıştıran üç anahtar bulunuyor. Fakat hangi anahtarın hangi ampulü çalıştırdığı belli değil. Ampuller sönük vaziyettedir. Ampullerin bulunduğu odaya sadece bir kere girme hakkımız var. Hangi anahtarın hangi ampulü yaktığını bulabilir misiniz?

önce anahtarlı odadan 1, anahtarı açarız.biraz bekledikten sonra onu kapatır 2, yi açarız.sonra ampüllü odaya gidip sönük 2 lambadan hangisinin hala sıcak olduğuna bakarız.sıcak olan 1,anahtarın lambasıdır.şu an yanan 2,anahtarın.tabiki yanmayan ve soğuk olan da 3,anahtarın

Gönderi tarihi:

GÜNAYDIN. BENDE 2. OYUNDAYIM. HENÜZ ÇÖZEMEDİM. DÜN AKŞAM 15 - 20 DK UĞRAŞTIM AMA BAYA KARIŞIK . YARDIMLAŞALIM BELKİ ÇÖZERİZ. HOŞCAKAL

Aga viridianı iki kişi yardımlaşarak geçtik blue chamber hakkında fikirleri olan varsa söylesi lütfen ama cevabı söylemeyin

Gönderi tarihi:

bir işe yaramıyo . help *me yi telefon tuşlarken kullanacaksın. cep telden help*me yazarken hangi sayılara basman gerekirse o harflere birer kez bas okey diye bir ses gelmeli. sonra parayı gönder anahtar gelsin

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

eldivenleri üst üste giyer ..............1. ameliyattan sonra en dıştakiler ters çevirip tekrar giyer 2. ameliyattan sonra en dıştakiler atıp 3. ameliyatı yapar................... :online2long:

doktor ameliyatı iki eldiveni üstüste giyerek yapar ama her ameliyatı tek elle :) 4 ameliyat bile yapar bu doktor

Ayşe'nin babasının 5 kızı var. 1. nin adı CACA 2. nin adı CECE 3. nün adı CİCİ 4. nün adı COCO. 5. nin adı ne?

ayşe

Gönderi tarihi:

Üç ampul

1 anahtar yakılır bır kac dakka acık bırakılır sondurulur

2 anahtar yakılır odaya gırılır yanan ampul 2.anahtarın ama sonuk ampullere dokunulur sıcak olan 1 anahtarındır. dıger yanmayan ampulde 3 anahtarın yaktıgı ampuldur...

Gönderi tarihi:

SİZCE BU NE RESMİ

çiçek :

Üç ampul

öncelikle lambalardan birini yakarız ve biraz bekledikten sonra kapatıp diger anahtarı acarız ve içeri girip bakarız . şuan yananın anahtarı 2.actıgımız. diger iki lambaya elimizi süreriz sıcak olan 1. actıgımız anahtardır .geriye kalanda 3. dür.

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

A, B, C, D, E, F, ve G o günün haftanın hangi günü olduğuna dair tartışıyorlardı. Aralarında aşağıdaki konuşmalar geçti:

Yarından sonraki gün çarşamba.

Hayır, çarşamba bugün.

İkiniz de yanılıyorsunuz; yarın çarşamba.

Saçma. Bugün ne pazartesi, ne salı, ne de çarşamba.

Kesinlikle eminim ki dün perşembeydi.

Hayır, yarın perşembe.

Bütün bildiğim, dün cumartesi değildi.

Bu ifadelerden sadece biri doğruysa, o gün haftanın hangi günüydü?

Gönderi tarihi:

A, B, C, D, E, F, ve G o günün haftanın hangi günü olduğuna dair tartışıyorlardı. Aralarında aşağıdaki konuşmalar geçti:

Yarından sonraki gün çarşamba. ==>Bugun:Pazartesi

Hayır, çarşamba bugün. ==>Bugun:Çarşamba

İkiniz de yanılıyorsunuz; yarın çarşamba. ==>Bugun:Salı

Saçma. Bugün ne pazartesi, ne salı, ne de çarşamba. ==>Bugun:Perşembe/Cuma/Cumartesi/Pazar

Kesinlikle eminim ki dün perşembeydi. ==>Bugun:Cuma

Hayır, yarın perşembe. ==>Bugun:Çarşamba

"Bütün bildiğim, dün cumartesi değildi." ==>Bugun:Pazar değil

Bu ifadelerden sadece biri doğruysa, o gün haftanın hangi günüydü?

gun pazar olabilir; 4. dogru soylemiş olur ama diğerleri yanlış...

Gönderi tarihi:

tbrler doğru cevap.

yeni soru

A B C D =105

B D B D =120

C A C D =110

A C A A =95

= = = =

85 ? 80 160

SORU İŞARETİNİN YERİNE KAÇ GELECEK. HARFLER HANGİ SAYILARI TEMSİL EDİYOR?

Gönderi tarihi:

Bir cerrah arka arkaya 3 hastayı ameliyat edecektir. Ancak sadece 2 çift eldiveni vardır. Ameliyatların güvenli olması için cerrah eldivenleri kullanmada nasıl bir yol izlemelidir?

Klinik prosedür şöyledir:

1-Doktorun elinin değdiği herhangi bir eldiven yüzeyi hastalara değmeyecektir.

2-Hastalardan herhangi birine değen eldiven yüzeyi doktorun eline veya başka bir hastaya değmeyecektir

iki eldiveni de giyer

1. ameliyatı yapar üstteki eldiveni çıkarır koyar bir yere

2.ameliyatı yapar ve 2. eldiveni de çıkarmaz

3.ameliyetı önce bir yere koyduğu eldiveni çıkarmadığı eldivenin üzerine ters giyerek yapar.

Gönderi tarihi:

Ben bu ampul sorusuna cevap vereyim. gerçi iyi soru ama ben yoğun uğraşlar sonucu buldum. 1. anahtarı yakarsın 10 dk sonra 2. anahtarı yakarsın 5 dk sonra ampul lerin olduğu yere gidip hepsini eller sin en sıcak olan 2. anahtardır ılık olan 1. anahtardır soğuk olan ise son anahtarın lambasıdır:):):):)

Gönderi tarihi:

tbrler doğru cevap.

yeni soru

A B C D =105

B D B D =120

C A C D =110

A C A A =95

= = = =

85 ? 80 160

SORU İŞARETİNİN YERİNE KAÇ GELECEK. HARFLER HANGİ SAYILARI TEMSİL EDİYOR?

:clover: A=25

:clover: B=15

:clover: C=20

:clover: D=45

:clover: ?=105

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.