Φ gizemli Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 sevgili medikal diğer cevaplarım doğru mu? Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 LİNKTEKİ OYUNA BAKTIN MI GİZEMLİ. ODA HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUN? Alıntı
Φ gizemli Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 oyuna bakmadım şimdi bakıyorum........ Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 ELDİVEN SORUSUNDA 2 ELDİVENİ GİYER 1. Yİ AMELİYAT EDER ÜSTTEKİ ELDİVENİ ÇIKARIR 2. Yİ AMELYAT EDER SONRA İLK ÇIKARDIĞI ELDİVENİ 2. ELDİVENİ ÇIKARMADAN TERS OLARAK GİYER. Alıntı
Φ gizemli Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 oyuna girmekten vazgeçtim ameliyat sorusuda güzel birde sayılarla ilgili bir soru vardı onun cevabı nasıl Alıntı
Φ gizemli Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 bir soru da benden; karanlık bir odadasınız elinizde bir mum,bir gaz lambası ve birde meşale var bir tanede kibrit var önce hangisini yakrsınız? Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 KİBRİTİ YAKARIM ÖNCE AMA BU SORU BİRAZ DAHA ALDATMACALI SORULABİLİR. SOĞUK BİR KIŞ GÜNÜ ORMANDA BİR KLÜBEYE GİRDİNİZ. ÇOK ACIKTINIZ VE ÜŞÜYORSUNUZ. KLÜBEDE ZİFİRİ KARANLIK. ELİNİZDE SADECE TEK BİR BİR KİBRİT VAR. KLÜBEDE BİR MUM BİR OCAK VE BİR SOBA VAR.ÖNCE HANGİSİNİ YAKARSINIZ OLSA DAHA ŞAŞIRTICI OLUR. SAYI DİZİSİ YANLIŞ. 3 , 7 OLMALI CEVAP. RAKAMLAR ALFABETİK SIRAYA GÖRE DİZİLMİŞ . Alıntı
Φ gizemli Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 bir soru daha; elinizde 5 lt ve 3 lt hacimli 2 bidon mevcut.sadece bu iki bidonu kullanarak 4lt suyu nasıl elde edersiniz? Alıntı
Φ gizemli Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 KİBRİTİ YAKARIM ÖNCE AMA BU SORU BİRAZ DAHA ALDATMACALI SORULABİLİR. SOĞUK BİR KIŞ GÜNÜ ORMANDA BİR KLÜBEYE GİRDİNİZ. ÇOK ACIKTINIZ VE ÜŞÜYORSUNUZ. KLÜBEDE ZİFİRİ KARANLIK. ELİNİZDE SADECE TEK BİR BİR KİBRİT VAR. KLÜBEDE BİR MUM BİR OCAK VE BİR SOBA VAR.ÖNCE HANGİSİNİ YAKARSINIZ OLSA DAHA ŞAŞIRTICI OLUR. SAYI DİZİSİ YANLIŞ. 3 , 7 OLMALI CEVAP. RAKAMLAR ALFABETİK SIRAYA GÖRE DİZİLMİŞ . 10917[/snapback] evet haklısın soru böyleydi ama benim aklıma ancak bu şekilde geldi Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 3 LT LİĞİ DOLDURUR 5 LT LİĞE DÖKERİM. SONRA 3 LT LİĞİ TEKRAR DOLDURURUM VE 5 LT LİĞİ TAMAMLARIM. 3 LT LİKTE 1 LT KALIR. 5 LT LİĞİ BOŞALTIRIM. 3 LT LİKTEKİ 1 LT Yİ DÖKERİM. 3 LİTRELİĞİ TEKRAR DOLDURUR VE 5 LT LİKTEKİ 3 LT NİN ÜZERİNE EKLERİM. Alıntı
Φ gizemli Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 3 LT LİĞİ DOLDURUR 5 LT LİĞE DÖKERİM. SONRA 3 LT LİĞİ TEKRAR DOLDURURUM VE 5 LT LİĞİ TAMAMLARIM. 3 LT LİKTE 1 LT KALIR. 5 LT LİĞİ BOŞALTIRIM. 3 LT LİKTEKİ 1 LT Yİ DÖKERİM. 3 LİTRELİĞİ TEKRAR DOLDURUR VE 5 LT LİKTEKİ 3 LT NİN ÜZERİNE EKLERİM. 10922[/snapback] tebrikler Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2005 HİÇ ODAYA GİRMEYE CESARET EDENDE ÇIKMADI SANIRIM. BİR GİRİP GÖRSENİZ HEMEN 2. OYUN GELSİN DİYECEKSİNİZ AMA .. :clover: Alıntı
Φ TzorT Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2005 HİÇ ODAYA GİRMEYE CESARET EDENDE ÇIKMADI SANIRIM. BİR GİRİP GÖRSENİZ HEMEN 2. OYUN GELSİN DİYECEKSİNİZ AMA .. crimson room demek peki ben girdim...(1 sene evvel ve gayet rahat bi sekilde ciktim, viridian room'uda sorarsan cevaplariz ) takildigin konu neyse onu soyle yeter... cevaplayabilirim... kolay gelsin. Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2005 TAKILDIĞIM BİR YER YOK. BAYA UĞRAŞTIM AMA İKİ ODADAN DA ÇIKMAYI BAŞARDIM. SENİ DE TEBRİK EDERİM. SENCE DE GÜZEL VE ZOR BİR OYUN DEĞİL Mİ? BEN DEĞİŞİK VE GÜZEL BULDUM BU OYUNU. HOŞCAKAL TzorT. Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Ayşe'nin babasının 5 kızı var. 1. nin adı CACA 2. nin adı CECE 3. nün adı CİCİ 4. nün adı COCO. 5. nin adı ne? Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2005 güzel cevap ama doğru cevap değil eren Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 sen de çok iyisin dilku. avatarın da pek şirinmiş . ALLAH göstermesin ama hasta falan olursa haberim olsun . Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 demi avatarim cok sirim tipki ben gibi üstünde de yaklasma cirmalarim diyo ayrica 3 anahtar buldum daha bi odadan cikamadim ya... Alıntı
Φ gizemli Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Ayşe'nin babasının 5 kızı var. 1. nin adı CACA 2. nin adı CECE 3. nün adı CİCİ 4. nün adı COCO. 5. nin adı ne? 11987[/snapback] selam medikal sorunun cevabı Ayşe. Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 TEBRİKLER GİZEMLİ. DOĞRU CEVAP. GENELLİKLE CUCU DİYE CEVAPLANDIRILAN BEĞENDİĞİM BİR İLGİNÇ SORUSUYDU. AMA BU SİTEDE İLK CEVAPTA BİLİNDİ. DEMEKKİ BU SİTEYE ZEKİ ARKADAŞLAR GİRİYOR. SEVİNDİM. SORULARI DAHA HIZLI PAYLAŞALIM LÜTFEN. AYRICA ŞAŞIBAKŞAŞIR VB. FOTOĞRAFLARIDA BURAYA SİZLERDE EKLERSENİZ MEMNUN OLURUM. HOŞCAKALIN Alıntı
Φ gizemli Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 TEBRİKLER GİZEMLİ. DOĞRU CEVAP. GENELLİKLE CUCU DİYE CEVAPLANDIRILAN BEĞENDİĞİM BİR İLGİNÇ SORUSUYDU. AMA BU SİTEDE İLK CEVAPTA BİLİNDİ. DEMEKKİ BU SİTEYE ZEKİ ARKADAŞLAR GİRİYOR. SEVİNDİM. SORULARI DAHA HIZLI PAYLAŞALIM LÜTFEN. AYRICA ŞAŞIBAKŞAŞIR VB. FOTOĞRAFLARIDA BURAYA SİZLERDE EKLERSENİZ MEMNUN OLURUM. HOŞCAKALIN 12403[/snapback] teşekkürler medikal.şu şaşıbak şaşır fotoğrafları ben anlamadım nasıl oluyorda öyle şeyleri görebiliyorsunuz?ayrıca bence de zeki arkadaşlar giriyor siteye..mesela sen. sevgiler... Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 teşekkürler iltifatın için. şaşıbak şaşır resimleri görmek için ekrana çok yaklaş ve konsantre ol. hep aynı yere bak ve yavaş yavaş geri çekil. 40 cm uzaklaşınca görebilirsin sanırım. Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 bu oyuna giren olmadımı hiç ya. bir deneyin. sinirleriniz bozulacak ama çok zevkli bir oyun. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.