Φ medikal Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 Şu sayı dizisini devamı nedir? 6, 5, 1, 9, 4, 2, 8, ?, ? Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 İki asker nöbetteydi. Biri kuzeye bakıyordu, diğeri güneye. Bir süre sonra kuzeye bakan diğerine, "ne sırıtıyorsun be?" dedi. Güneye bakanın sırıttığını nasıl anlamıştı? Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 Bir tuğlanın ağırlığı 1 kg ve yarım tuğlanın ağırlığı kadar ise, bir tuğla kaç kg'dır? Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 Bir cerrah arka arkaya 3 hastayı ameliyat edecektir. Ancak sadece 2 çift eldiveni vardır. Ameliyatların güvenli olması için cerrah eldivenleri kullanmada nasıl bir yol izlemelidir? Klinik prosedür şöyledir: 1-Doktorun elinin değdiği herhangi bir eldiven yüzeyi hastalara değmeyecektir. 2-Hastalardan herhangi birine değen eldiven yüzeyi doktorun eline veya başka bir hastaya değmeyecektir Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 Ali yaş gününü kutladıktan 2 gün sonra onun büyük İKİZ kardeşi Veli yaş gününü kutladı. Ama, niçin? Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 Adam resme bakarak şöyle dedi: "Benim ne erkek kardeşim var ne de kız kardeşim. Bu resimdeki adamın babası benim babamın oğludur." Resimdeki kimdir? Alıntı
Φ numbers Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 İki asker nöbetteydi. Biri kuzeye bakıyordu, diğeri güneye. Bir süre sonra kuzeye bakan diğerine, "ne sırıtıyorsun be?" dedi. Güneye bakanın sırıttığını nasıl anlamıştı? 9612[/snapback] çünkü bunlar birbirlerine bakıyorlarda ondan.................................... Alıntı
Φ numbers Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 Bir cerrah arka arkaya 3 hastayı ameliyat edecektir. Ancak sadece 2 çift eldiveni vardır. Ameliyatların güvenli olması için cerrah eldivenleri kullanmada nasıl bir yol izlemelidir? Klinik prosedür şöyledir: 1-Doktorun elinin değdiği herhangi bir eldiven yüzeyi hastalara değmeyecektir. 2-Hastalardan herhangi birine değen eldiven yüzeyi doktorun eline veya başka bir hastaya değmeyecektir 9619[/snapback] eldivenleri üst üste giyer ..............1. ameliyattan sonra en dıştakiler ters çevirip tekrar giyer 2. ameliyattan sonra en dıştakiler atıp 3. ameliyatı yapar................... Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 kuzey - güney cevabı doğru tebrikler numbers ama ameliyatın cevabı yanlış. çok yaklaştın ama doğru değil. 1. ameliyattan sonra dıştakileri ters çevirirse içteki eldiven sterilitesini kaybeder. 1. hastanın mikropları 3. hastaya geçme riski taşır. iyi düşün çok yaklaşmışsın. Alıntı
Φ Muzaffer Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2005 Adam resme bakarak şöyle dedi: "Benim ne erkek kardeşim var ne de kız kardeşim. Bu resimdeki adamın babası benim babamın oğludur." Resimdeki kimdir? 9625[/snapback] Kendi cocugunun resmine bakiyor olabilirmi. Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2005 Kendi cocugunun resmine bakiyor olabilirmi resimdeki kimdir? in cevabı kendi çocuğu değil. Alıntı
Φ numbers Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2005 Kendi cocugunun resmine bakiyor olabilirmi resimdeki kimdir? in cevabı kendi çocuğu değil. 9722[/snapback] resimdeki adam yazarın taa kendisi de ondan .........anlatabilidim sanırım galiba.........yani adam kendinden bahsediyor Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2005 tbrlerrrrrr Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 HALA DOĞRU CEVAPLANDIRILMAMIŞ SORULAR VAR ARKADAŞLAR. BENCE BU SORULARI ÇÖZERSİNİZ. BİRAZ DİKKAT SADECE.SİZLERE BİRDE OYUN LİNKİ VERİYORUM. BU ODADAN GİZLİ NESNELERİ BULUP ŞİFRELERİ ÇÖZEREK ÇIKIN ÇIKABİLİRSENİZ. DAHA SONRA İKİNCİ VE DAHA ZOR BİR ODA VAR. O DA SONRA GELECEK.KOLAY GELSİN. İPUÇLARINI BULANLAR YERLERİ HAKKINDA KARŞILIKLI YARDIMLAŞABİLİR Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2005 AÇILAN SAYFANIN ORTASINA TIKLAYARAK OYUNUN BAŞLATIN. DAHA SONRA MOUSE İLE TIKLAYARAK EVİN İÇİNDE GEZEBİLİYORSUNUZ. BULDUĞUNUZ NESNELERE TIKLAYIP ALIN. KAPI AÇILDIĞI ZAMAN KURTULDUNUZ. BU ODADAN ÇIKMADAN DİĞER ODA YOK NOT: ÇIKIŞ ANAHTARLA DEĞİL? Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 yok mu bir cesur yürek oda dan çıkmayı deneyen, ipucu bulan? Alıntı
Φ gizemli Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Bir cerrah arka arkaya 3 hastayı ameliyat edecektir. Ancak sadece 2 çift eldiveni vardır. Ameliyatların güvenli olması için cerrah eldivenleri kullanmada nasıl bir yol izlemelidir? Klinik prosedür şöyledir: 1-Doktorun elinin değdiği herhangi bir eldiven yüzeyi hastalara değmeyecektir. 2-Hastalardan herhangi birine değen eldiven yüzeyi doktorun eline veya başka bir hastaya değmeyecektir 9619[/snapback] iki eldiveni de giyer 1. ameliyatı yapar üstteki eldiveni çıkarır koyar bir yere 2.ameliyatı yapar ve 2. eldiveni de çıkarır 3.ameliyetı önce bir yere koyduğu eldiveni ters giyerek yapar. Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 ilk eldiveni ters giyerse ilk hastanın vücuduna değen kısmı eline değimiş olur. yanlış cevap Alıntı
Φ gizemli Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Ben Paris'e giderken, Yedi karılı bir adama rastladım. Her kadının yedi torbası vardı, Her torbada yedi kedi. Her kedinin de yedi yavrusu vardı. Yavrular, kediler, torbalar ve kadınlar, Kaç kişi Paris'a gidiyordu? 9600[/snapback] slm medikal 2457 mi?(ama torbalar hariç çünkü kaç kişi diye sormuşsun) Alıntı
Φ gizemli Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 ilk eldiveni ters giyerse ilk hastanın vücuduna değen kısmı eline değimiş olur. yanlış cevap 10896[/snapback] o zaman hiç bir fikrim yok Alıntı
Φ gizemli Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Şu sayı dizisini devamı nedir? 6, 5, 1, 9, 4, 2, 8, ?, ? 9610[/snapback] 6,5,1,9,4,2,8,3,12 olabilir mi acaba? Alıntı
Φ gizemli Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Bir tuğlanın ağırlığı 1 kg ve yarım tuğlanın ağırlığı kadar ise, bir tuğla kaç kg'dır? 9613[/snapback] yarım tuğla 1 kg ise 1 tuğla 2kg dır Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 MERHABA GİZEMLİ. ELDİVEN SORUSUNDA ÇOK YAKLAŞTIN CEVABA. PARİSE GİDEN SAYISI 1 DİR. DİĞERLERİ KARŞIDAN GELİYOR. Alıntı
Φ gizemli Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 MERHABA GİZEMLİ. ELDİVEN SORUSUNDA ÇOK YAKLAŞTIN CEVABA. PARİSE GİDEN SAYISI 1 DİR. DİĞERLERİ KARŞIDAN GELİYOR. 10905[/snapback] haklısın şimdi soruyu tekrar okudum ve anladım nasıl akıl edemedim ki ben bunu... Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2005 TUĞLA SORUSU DA DOĞRU. TBRLER Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.