Φ hepyeke Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Selam arkadaşlar,yeni üyeyim foruma yazacağım ilk yazının kendi şiirlerim olmasını istedim.Umarım beğenirsiniz. Bugün kazağımda bir saç teli buldum Uzunca Bana ait olmayan Senden kalan Sen kokan Seni hatırlatan Aldım avuçlarıma O narin ellerini tutar gibi Tuttum şefkatle yüreğim sızladı İçim burkuldu elimdeki senden Utanmasam ağlardım Gözlerim doldu yinede İki damla yaş benden Bir saç teli senden yoğurdum ellerimde Bari onlar kavuşsun diye birbirlerine Sadece bir saç telin kaldı üzerimde Birde nikotin kokusu sigaranın İçme dedim kaç defa Söz verdin her seferinde Ama yinede Bir saç teli kaldı Birde nikotin kokusu üzerimde Alıntı
Φ hepyeke Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Sensiz ben hiçtim Yapayalnız,İçi boş bir gemi gibi Yelkensiz,yekesiz,pervanesiz Rüzgar nereden eserse oraya savrulan Yolcusuz,kaptansız boş bir gemi Sensiz ben yoktum Dünsüz,bugünsüz,yarınsız Gelecekten ümitsiz geçmişinden mutsuz yeni acılara kayıtsız Senin limanına sığındım Sevgiden aşktan yoruldum Senin kollarına sokuldum Sıcaklığına,dinginliğine kavuştum Ümitlerim seninle yeşerdi Geçmişimi seninle unuttum Seninle kalbimi doldurdum Senin varlığınla hayat buldum Alıntı
Φ hepyeke Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Yemin Olur da bir gün vazgeçersem eğer Seni düşünmekten Görecek başka günüm olmasın Atmasın bu yürek sen olmayacaksan eğer Olur da bir gün vazgeçersem eğer Seni sevmekten Gönlüm karalar bağlasın Sevemesin hiç kimseyi seni sevmeyecekse eğer Olur da bir gün vazgeçersem eğer Seni mutlu etmekten Kanasın, kanasın kapanmasın içimdeki yara Sana verdiğim sözler seni üzecekse eğer Eğer vazgeçersem senden, aşkımızdan, sana olan sevdamdan Tanrı şahidim olsun, cehennem mekânım olsun En büyük yeminim bu olsun Sen de vazgeçmeyeceksen eğer. Alıntı
Φ hepyeke Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Ey Sevgili Ey sevgili Nedir bendeki bu sancı Sevgiden mi, yoksa acıdan mı Benliğimi saran bu ateş Isıtır mı beni, yakar mı Bir bilinmez boşlukta Arıyorum umutsuzca Yolunu kaybetmiş çocuk gibiyim Uzatıyorum ellerimi Bakma öyle Ya tut beni Ya da çık Bana bırak hayatımı Alıntı
Φ hepyeke Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Seni düşlüyorum Bugün yine bebek sahilinden geçtim Boğaz bir başka güzeldi bugün Bir başka esiyordu rüzgar Daha bereketli bir günmüydü Banamı öyle geldi bilmiyorum Balıkçıların yüzü gülüyordu hep Sevgililer gördüm sarmaş dolaş Gülüyorlar,eleleler,öpüşüyorlar Dünya umurlarında değil Sevince bir başka oluyormuş dünya Farkedemediği güzelliklerin farkına varıyormuş sevince Bugün yine Bebek sahilinden yanlız geçtim Yine yanımda seni dileyerek geçtim Bu sahilde seninle yürümeği Seninle elele tutuşmayı Seni aşkla öpmeyi düşleyerek geçtim Alıntı
Φ hepyeke Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Uzaktaki sevgiliye Uzaktasın biliyorum oradasın Ne yaparsın ne edersin Ne yer ne içersin İyimisin evin sıcakmı Elini mi yaktın yine Sobayı tutuştururken Neredenmi biliyorum Benimde içim yandı ondan Açmısın yemek yaptın mı Benim boğazımdan geçmiyor inan Biliyorum yalnızsın Ama yalnız değilsin ben varım İnan ki sevgili Zorlukla elde edilen şey Daha bir mutlu eder insanı Çekilen çilelerin Sonunda gelen refah Daha bir değerli gelir insana Bil ki sevgili Bütün bu çektiğin ızdıraplar Bir gün son bulacak O gün benimle birlikte olduğun gün olacak Alıntı
Φ hepyeke Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 istiyorum gözlerine bakmak içinde hapsolmak sadece bakıp bakıp kaybolmak gözlerinin içinde hapsetmek seni gözlerimin içine kalbime kalbimin derinlerine saçlarını koklamak okşamak saatlerce bıkmadan usanmadan içime çekmek kokunu sadece sarılmak sıkı sıkı tenini hissetmek ve sıcaklığını tüm benliğimde dudaklarını öpmek sevgiyle aşkla öpmek dudaklarını seni sadece seni yanımda yakınımda görmek istiyorum hissetmek istiyorum koklamak istiyorum öpmek istiyorum sadece seni istiyorum Alıntı
Φ hepyeke Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Deli Sen Benim seni sevdiğim kadar Sevebilirmisin beni Ben Altın tepside sunuyorum sana Yaralı kalbimi Sen Benim seni düşündüğüm gibi Düşünüyormusun acaba beni Ben Sen iste kıyarım Öldürürüm kendimi Sen Dünya güzeli Rüyalarımın prensesi Ben Biçare,aşkına divane Bir deli Alıntı
Φ hepyeke Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Çöl Yine aynı dert Aynı tasa İçim yine sıkıntıda Sensizlik boğuyor beni Çölün ortasında Etrafım dört duvarla çevrili gibi hissediyorum Sensizliğin uçsuz bucaksız çölü bu Dermanım kalmıyor bazen Yakıcı çöl güneşi kavuruyor benliğimi Bir yudum suyun hayat olduğu bu ortamda Eriyorum her geçen zamanla Bazen bir serap gibi beliriyorsun Koşuyorum umutla Yeni bir güçle canlanıyor vücudum Ama yine sensizlik,sessizlik Sana kavuşmadan rahat yok bana Bekliyorum çölün ortasında Umutla Belki üzerime yağarsın da Hayat bulur bu canda Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 *Manzara'ma renk ve müzik getirdin hepyeke!. -Ne güzel..seni dinliyorum.. Alıntı
Φ hepyeke Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Teşekkür ederim İnterlock senin şiirlerin kadar özgün ve ilginç olmasada idare eder.bu arada şiirlerinin türkçe mealini beyan edersen müteşekkir olurum. Alıntı
Φ zeytin Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Sensiz ben hiçtim Yapayalnız,İçi boş bir gemi gibi Yelkensiz,yekesiz,pervanesiz Rüzgar nereden eserse oraya savrulan Yolcusuz,kaptansız boş bir gemi Sensiz ben yoktum Dünsüz,bugünsüz,yarınsız Gelecekten ümitsiz geçmişinden mutsuz yeni acılara kayıtsız Senin limanına sığındım Sevgiden aşktan yoruldum Senin kollarına sokuldum Sıcaklığına,dinginliğine kavuştum Ümitlerim seninle yeşerdi Geçmişimi seninle unuttum Seninle kalbimi doldurdum Senin varlığınla hayat buldum Alıntı
Φ zeytin Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 hissetmek güzel yazabilmek daha güzel tebrikler insanları standardize edebilseydik keşke o zaman ne sıkıntı çeker ne üzülür ne de mutlu olurduk.... Alıntı
Φ hepyeke Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Aşk dedikleri Umutsuzca aşkı arayanlara Acıyorum Çünkü biliyorum zordur bulmak Buluncada kaybetmemek En kuytu yerlerdedir sanki En umulmadık anda çıkar insanın karşısına Gözü kördür hatta Nerede,nasıl,Kimi göreceğini Bilemez mesela Şaşkındır birazda İnsanın elini,eline Dilini,diline bağlar Nereye koyacağını bilemezsin elini Dilin senden bağımsız konuşur bazen Sakardır,ayakların birbirine dolaşır Yürüyemezsin onun yanında Oturmanı,kalkmanı ayarlayamazsın Ama çok güzeldir Bulduğunda Aşksız yaşadığın yıllara acırsın fütursuzca Alıntı
Φ hepyeke Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 hissetmek güzel yazabilmek daha güzel tebrikler insanları standardize edebilseydik keşke o zaman ne sıkıntı çeker ne üzülür ne de mutlu olurduk.... teşekkürler zeytin sende hoş geldin aramıza, asıl güzel olan bunları bana hissettirendir.sevgiyle kal Alıntı
Φ hepyeke Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Olmazya Hani olurda bir gün Bulursam Alaaddinin sihirli lambasını Okşayarak çıkartsam cinini Dile benden ne dilersen dese Ama üç dilek hakkın var ona göre Kimbilir neler dileyebilirim Bir düşüneyim Dünya malımı dilesem Altın,gümüş,elmas,zümrüt Katlar,yatlar,arabalar Masal bu ya dile dileyebildiğin kadar Şan şöhret mi dilesem acaba İnsanların imrenerek baktığı Bir hayatım olsun diye Olmazmı olur tabi Ne yapayım hazineyi En büyük hazinem sensin zaten Şanı,şöhreti ne yapayım Sen yanımda olduktan sonra Kimse imrenmesin Bakmasın bana Unutmadan Üçüncü bir hakkım daha vardı Tüm bunlara ilaveten Sonsuza kadar seni diliyorum Yanımda olasın diye Hazineleri,şanı,şöhreti birlikte paylaşalım diye Alıntı
Φ hepyeke Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Hırçın denizlerin hiddetli dalgaları vardırya hani Kıyıya vurduklarında çatlayan,köpük köpük parçalanan Denizlere sığmayan aşmak isteyen Bilinmedik toprakları ıslatmak isteyen İçimdeki özgür ruh gibi Kabına sığmak istemeyen Önüme gerilen setlere çarpıp çarpıp dağılan bir ruh Ama eskiden daha özgürdü o ruh Daha kendini bilmez Daha vurdum duymaz Daha uçarı Daha havalı Zamanla hızı kesildi tabi Aşmak istemiyor artık kendini Daha sakin vuruyor kıyıya Rahat,huzurlu bir liman arıyor artık Nice limanlarda istediğini bulamayan Bu huzursuz ruha yer var mı limanında Alıntı
Φ zeytin Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 sessizliğin dramı yaşanır lal kalan gecelerde bir masal olur sevişin kuşlar sığınır yanaklarında en yumuşak dokunuşuma sesin bir çicek salar sularıma konuşma ellerin hep sıcak kalsın s.d. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.