Φ MonDieu Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Sayın Üye, şu an henüz 6 iletiniz olmuş. Dediğimiz gibi 10 ileti doldurmadan maalesef profil düzenlemesini yapamayacaksınız. 4 ileti daha girin ve ardından profilinizi düzenleyebilirsiniz. Tarafımıza özel mesaj atmak istiyorsanız da hemen avatarımızın altında yer alan zarf ikonunun (öm mesaj gönder ikonu) kullanabilirsiniz. Bu sayfalar da ayrıca işinize yarayacaktır. http://www.turkish-media.com/forum/tracker/issue-8-profil-kisisel-sayfami-nasil-yonetebilirim-arkadaslarim-incelemeler/ http://www.turkish-media.com/forum/tracker/project-1-forum-sorunlari/ yok yok abartmamisim ) herzaman yapiyorsunuz demedim ama herseyin bir ilki varmis alintiladim bakin )) Hatta ayni sey gibi olmus telefonlarda telesekreterler kac dakika kaldigini soylerlerya ayni oyle olmus kalan sure... 6... dakikalar... )) Tabiki bu birazda saka olsun diye soyledim )) Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Admin-- Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 yok yok abartmamisim ) herzaman yapiyorsunuz demedim ama herseyin bir ilki varmis alintiladim bakin )) Hatta ayni sey gibi olmus telefonlarda telesekreterler kac dakika kaldigini soylerlerya ayni oyle olmus kalan sure... 6... dakikalar... )) Tabiki bu birazda saka olsun diye soyledim )) Konuyla ilgili verilmiş olan şu cevabı tekrar bir hatırlatayım önce Ayrıca profil düzenleme yapabilmeniz için en az 10 ileti göndermeniz gerekiyor.... Bunun nedeni hemen kaydolan SPAM motorlarını susturmak... Ayrıca şaka olduğunun farkındaydım tabii yazılanların Sevgiler Alıntı
Φ annatolia Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2011 çok şükür gelebildim, forum bana beyaz görünüyor ne kadar güzel.. şimdi ayarlara bakacam da, bilgisayarımda kayıtlı o kadar güzel arşivlerim var ki paylaşmak için, ancak ters bir dönemdeyim. konuşmaktan çok sesiz takip ve okumak için bu sitede olmak istedim (bir arkadaş pir geldi demiş bana, ona nereye yazacağımı bulamadım, buraya yazıyorum ) Alıntı
Φ annatolia Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2011 hah buldum buraymış, legendary çok teşekkürler,, yaş baş bu ayarlarımı da bir değiştirebilsem.. Alıntı
Φ annatolia Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2011 yardım !!!! kontrol panelini bulamıyorum, foto yaş.. değiştiremiyorum, başım döndü 3 gündür, sizi yordum ama site de beni yordu demiştim sevgili adminler lütfen yardım :S Alıntı
Φ annatolia Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2011 kişisel (site) sorunlarımdan forumu inceleyemedim, güzel paylaşımlar yapamıyorum, zaten dar zamanlı bir dönemdeyim, şimdi şehir dışı yola çıkacam yine mesela.. Alıntı
Φ Legendary Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2011 yardım !!!! kontrol panelini bulamıyorum, foto yaş.. değiştiremiyorum, başım döndü 3 gündür, sizi yordum ama site de beni yordu demiştim sevgili adminler lütfen yardım :S Sevgili annatolia Kontrol panelin sağ üst köşede nickinin yazılı bulunduğu yerdeki Ok a tıklarsan görebilirsin. Tüm ayarlarını oradan değiştirmeyi,düzenlemeyi gerçekleştirebilirsin. Sevgier Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2012 selam millet ne olmus buraya.. Yeller esiyor Alıntı
Φ muthisoyun Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2012 Hoşgeldiniz !! Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2012 Admin Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2012 Tekrar hoşgelin MonDieu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.