Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sayın Üye, şu an henüz 6 iletiniz olmuş. Dediğimiz gibi 10 ileti doldurmadan maalesef profil düzenlemesini yapamayacaksınız.

4 ileti daha girin ve ardından profilinizi düzenleyebilirsiniz. Tarafımıza özel mesaj atmak istiyorsanız da hemen avatarımızın altında yer alan zarf ikonunun (öm mesaj gönder ikonu) kullanabilirsiniz. Bu sayfalar da ayrıca işinize yarayacaktır.

http://www.turkish-media.com/forum/tracker/issue-8-profil-kisisel-sayfami-nasil-yonetebilirim-arkadaslarim-incelemeler/

http://www.turkish-media.com/forum/tracker/project-1-forum-sorunlari/

yok yok abartmamisim :)) herzaman yapiyorsunuz demedim ama herseyin bir ilki varmis alintiladim bakin :)))

Hatta ayni sey gibi olmus telefonlarda telesekreterler kac dakika kaldigini soylerlerya ayni oyle olmus kalan sure... 6... dakikalar... :))) Tabiki bu birazda saka olsun diye soyledim :)))

• Admin--
Gönderi tarihi:

yok yok abartmamisim :)) herzaman yapiyorsunuz demedim ama herseyin bir ilki varmis alintiladim bakin :)))

Hatta ayni sey gibi olmus telefonlarda telesekreterler kac dakika kaldigini soylerlerya ayni oyle olmus kalan sure... 6... dakikalar... :))) Tabiki bu birazda saka olsun diye soyledim :)))

Konuyla ilgili verilmiş olan şu cevabı tekrar bir hatırlatayım önce :)

Ayrıca profil düzenleme yapabilmeniz için en az 10 ileti göndermeniz gerekiyor.... Bunun nedeni hemen kaydolan SPAM motorlarını susturmak...

Ayrıca şaka olduğunun farkındaydım tabii yazılanların :)

Sevgiler

Gönderi tarihi:

çok şükür gelebildim, forum bana beyaz görünüyor ne kadar güzel.. şimdi ayarlara bakacam da, bilgisayarımda kayıtlı o kadar güzel arşivlerim var ki paylaşmak için, ancak ters bir dönemdeyim. konuşmaktan çok sesiz takip ve okumak için bu sitede olmak istedim (bir arkadaş pir geldi demiş bana, ona nereye yazacağımı bulamadım, buraya yazıyorum :) )

Gönderi tarihi:

kişisel (site) sorunlarımdan forumu inceleyemedim, güzel paylaşımlar yapamıyorum, zaten dar zamanlı bir dönemdeyim, şimdi şehir dışı yola çıkacam yine mesela..

Gönderi tarihi:

yardım !!!! kontrol panelini bulamıyorum, foto yaş.. değiştiremiyorum, başım döndü 3 gündür, sizi yordum ama site de beni yordu demiştim sevgili adminler :) lütfen yardım :S

Sevgili annatolia

Kontrol panelin sağ üst köşede nickinin yazılı bulunduğu yerdeki Ok a tıklarsan görebilirsin. Tüm ayarlarını oradan değiştirmeyi,düzenlemeyi gerçekleştirebilirsin.

Sevgier :)

• 11 ay sonra...
  • 4 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.