Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Artık Papatya Koparmaya Son ! Kendi adınızı ve sevdiğinizin adını yazıp aşkınızı %lerle ölçebilirsiniz. % Kaç çıktığını paylaşmayı unutmayın... Buyrun Hesaplayın Alttaki Welcome yazısını tıkla
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 19 yıl %81 Allah Allah bu işte bi terslik olmalı neden bu kadar az çıttı.. çık çık çık
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 19 yıl öle olması lazım..... bence bu makinenin kalibrasyonu bozuk elden geçmesi lazım...
Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 19 yıl öle olması lazım..... bence bu makinenin kalibrasyonu bozuk elden geçmesi lazım... makineye laf yok makine sağlam toprağım benimkini doğru gösterdi
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 19 yıl % 42 Biliyordum zaten kolum neden koptu onu hiç anlamadım :lol:
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 19 yıl NEEEE 78%cikmi???? hadi beh ordan. bu bozuk bozuk olamaz ya bukadarcik...
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 19 yıl % 4 aman ne eğlenceliymiş Şevom çok eylenceliymiş.Benim ki Tavan yaptı
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 19 yıl Şevom çok eylenceliymiş.Benim ki Tavan yaptı ee tavan yapmış tabi eğlenirsiniz
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 19 yıl ee tavan yapmış tabi eğlenirsiniz Yokbe canımın içi espri yaptım ne tavanı %68 de kaldık
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Evet Gerçek Sevgi İçimizde ! İçimizdeki Sevgiyi Ölçen Birşey Yapılmadı. Biz Kendimiz Dahi Aşkımızın Ve Sevgimizin Ölçüsünü Bilmiyoruz ?
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl % 28 Biliyordum zaten. Platonik olunca öyle olur herhalde.....
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Yazar % 28 Biliyordum zaten. Platonik olunca öyle olur herhalde..... Sende git itiraf et aşkını platonik olmaktan çıksın
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Yazar ama olmazki %10 çıktıı Valla ne diyeyim sen istersen hemen bırak onu ! olurda bu kadar az mı sevilir bir kişi sen hemen 3 defa boşol de boşa gitsin .Başka ne derim sana artık
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl ama gerçekten % 10 seviyosa bitti o öldürcem onu yok canım ben sevmiyom onu dermişiiiimmm:P
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Yazar ama gerçekten % 10 seviyosa bitti o öldürcem onu yok canım ben sevmiyom onu dermişiiiimmm:P Orasını sen bilirsin ama sizler yatın kalkın dua edin Ben % 5'e bile razıyım ama ! sizin hiç olmazsa bir sevgiliniz var Biz ne yapacağız benim bir sevgilim bilem yooog Şimdi alıcam tutmayın beniiiii............ %83 rakamlar iyi gibi ama bilemiyorum neden % 100 çıkmadı Ya sen bizle dalga geçiyorsun galiba millet % 10 % 20 de can çekişiyor sen % 83'ü beyenmiyorsun . Tabi % 100 olabilir sevgin ama % 83 te kalmasının sebebi ,bir yerlerde çatlak var galiba ordan sevginizin bir kısmı kaçıyor olabilir ! Onu da yamadın mı % 100 Yapabilirsin Hadi sana kolay gelsin .İstersen fazla üzülme diğerlerine bakınca sen çok çok iyisin ..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.