Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Susar mı şu gönül bir gün gelirde Duyduğum her bir ses sen olur musun? Erir mi var ve yok gün gelip birde ALDIĞIM HER NEFES SEN OLUR MUSUN? Ben bittim umut bitmedi sevgili.. Nafile aşklara atsam kendimi biter mi bu umut... Olmazki yapamam ki... Bi çaresi olmalı bunun.. Böyle bir ömür geçemez... ÇAREM dön... anam gırlangıça bak içi yanıyormuş.... Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 anam gırlangıça bak içi yanıyormuş.... yanacak bi "iç" kaldıysa tabi... Alıntı
Φ lady_of_heaven Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 kendiye iyi bak deme bana her seferinde yanımda olmayacağını ve kendime her zamankinden daha iyi bakmam gerektiğini hatırlatma bana biliyorum gitmen gerek birbirimize verdiğimiz sözü unutmadığını çok iyi biliyorum hiç ayrılmıycaktık!! üzülme! tuttuklarına say ok? Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Aşk bitti dediğinde için acımıyorsa bitmiştir diyorlar.. bak bitti diyorum içim yanıyor.. Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Aşk bitti dediğinde için acımıyorsa bitmiştir diyorlar.. aaa dogru valla... katiliyorum kim diyorsa bunu... Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 nasıl kıydın bize anlamıyorum. beddua etmek geliyor içimden ona bile kıyamıyorum. haketmedim bunları benim sevğim hak etmedi............................... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 nasıl kıydın bize anlamıyorum. beddua etmek geliyor içimden ona bile kıyamıyorum. haketmedim bunları benim sevğim hak etmedi............................... o bizim kuş yuvaya dönmüş ama kırgın dönmüş gene..eski sewgiliden gene medet ararmış bulamamış bir halin var......... ya bir kez gittimi gidiyor geri döndürmeye çalışma boş çünkü gidenler dönmüyor geri......... Sensizim.. Üşüyorum! Bu sana yazdığım son satırlar... .......... Sen sanıyorsun ki, kolay geliyor gidişin bana.. Arkanı döndüğün ilk andan gözlerim gülecek mi yeniden sanıyorsun? Söylesene! Sen ne sanıyorsun aşkı, sevgiyi, söylesene! Kolay olan, kaçmaksa, yalansa, vazgeçişse; ben zor olanı seçiyorum ve Seni Hala Seviyorum. .......... Her şeyin bir bedeli var biliyorum ve bende bu bedeli ödüyorum. Ödediğim bedel sensizlik, yalnızlık, aşksızlık Oysa yüreğim her şeye rağmen mutlu olmanı diliyor.... ........ Seni bulduğum yerden başlıyorum yürümeye.. Seni düşünüyor ve gecenin ayazında üşüyorum.. Veda bile etmeden gidişin geliyor aklıma, sadece susuyorum.. alıntıdır......yani benim duygularıma tercuman olan bir yazı olduğundan buraya taşıdım.... kuşum istersen sende benim gibi zoru seç...istersen onun gibi kolayı seç ilk bulduğunla gününü gün et...........ama şunu unutma hayat devam ediyor...... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 gerçek bu işte......çok acı gerçekler... .üşüyorum yüreğimdeki sen bile ısıtamıyorsun beni...seni istiyor bu yürek seniiii............ Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 sevgili nerde,o nerde....? ÖLÜRSEM BENİ SENİNLE ARARLAR ŞİMDİ İşte o zaman,sevgili diye,dünya diye,hayat diye baktığınız her boşluğu artık sadece sizin o yaralı benliğiniz doldurur.Nereye,hangi kalabalık şehre gitseniz peşinizden o ıssıs,o karanlık ormanınızı birlikte götürürsünüz.Nereye gitseniz kendinizi orada kaybolmuş hissedersiniz. Yollarsa kime rastlasanız,çıkartıp fotoğrafını gösterirsiniz.Bu insanı tanıyormusunuz,buralardan geçti mi,onu gördünüz mü.diye sorarsınız.Aslında kaybolan o değil,sizsiniz;aslında o diye sorduğunuz kendinizdir... CEZMİ ERSÖZ Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 z....iktir git bida karşıma çıkma.... Alıntı
Φ Yalnızlık Senfonisi Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 acaba sevip te kavuşamamak mı daha acı , yoksa kavuşmuşken bir daha yüzünü görememek,sesini duyamamak ve aynı havayı solumamak üzere ayrılmak mı?ayrı olup bir yerlerde mutlu olması mı daha çok acıtır içimizi , yoksa kavuşmuşken ölümün onu alması mı??? Allah sevenleri ayırmasın.... Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 gerçekten senmisin bu hallerde olmama sebep........ Alıntı
Φ kırmızıelma Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Buna Müsade Etmiyor... Bugün tanrıma teşekkür ettim Seni dünyaya gönderdi diye... Ama bu sana aşık olduğum zaman için geçerliydi, Bir yıl önce söylediğim bir şeydi... Bir yıl sonra,bugün Yine aynı sözü söylemek isterdim Ama gözlerine baktığımda Can çekişen,her sözünle kırılan kalbim Buna izin vermiyor... Hala seviyorum Ama her seferinde aramıza giren üçüncü kişi Buna müsade etmiyor... Olsun bi tanem Boşver... Belki seneye,belki başka sefere Kalbim buna müsade eder... Etmesede, Seni uzaktan sevmekte güzel Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 ben ona dedim ki... gitme gitme gittiğin yerlerden dönülmez geri gitme gitme el olursun sewdiğim incitir beni..... ama bakın hayt devam ediyor...eskiler eskiyor yeniler devreye giriyor............acı ama gerçek......... Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 abi o yeniler niye bende devreye girmiyor ki? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 abi o yeniler niye bende devreye girmiyor ki? hahahahah sanki bizde devreye girdi de sen kusur kaldın...allam yaaaaa...............illa hayatında biri olması gerekmiyor hayatın güzelliğini anlamak için........ tekken daha özgür ve rahatsın tadını çıkar yanlızlığın...... Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 tekken daha özgür ve rahatsın tadını çıkar yanlızlığın...... 0,5 den +1.......... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 0,5 den +1.......... uyus....... Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 uyus....... bu daha iyi.... 1,5 den +2.... Aşk bitti dediğinde için acımıyorsa bitmiştir diyorlar.. bak bitti diyorum içim yanıyor.. aşk zaten bitince başlar.......... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Aşk bitti dediğinde için acımıyorsa bitmiştir diyorlar.. bak bitti diyorum içim yanıyor.. demek ki canım aşk hala var....zaman gerekiyor acıların sarılmasına ve unutulmasına... sevgiler Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 bu daha iyi.... 1,5 den +2.... bencede bu daha ey.... Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 z....iktir git bida karşıma çıkma.... sanırım kurulması gereken en doğru cümle buymuş. geçmişin hatırlattığı acılarla dolu karanlığın yarınların aydınlığının üzerine gölge etmesine izin vermemek adına belkide elde kalan güzelliklerinde kirlenmemesi adına söylenmiş en dürüst kelime hoşcakalın Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 bitti dediğim anda yeniden başlaman yok mu? evet gerçektende UMUT EN BÜYÜK İŞKENCEYMİŞ.. sayende öğrendim. Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 aşk zaten bitince başlar.......... Süper...çok haklısın... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 z....iktir git bida karşıma çıkma.... Bırkez aşık oldum oda sonunda bana bu sözü dedirtti ona ancak bunu diyebılırım katılıyorum sana Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.